1. měsíc s Jillian Michaels


Zde jsou původní zápisky, které jsem si vedla po dobu cvičení s Jillian Michaels. Dnes se nad nimi mírně usmívám ☺ Ale snad vám někomu přijdou vhod a budete je mít jako průvodce/kamarádku při cvičení programu 30 Day Shred.

Den 1: Kromě procházky po městě a nakukování do voňavých fast foodů jsem si dala s prckem ve městě oběd. Měli jsme oba hlad. Zamířili jsme do čínské restaurace. Já si dala čínské nudle s kuřecím masem. Odpoledne jsem si dala do těla. Pustila jsem si DVD s Jillian Michaels. Ta ženská je fakt drsná! Tip na ni jsem objevila tento týden na nějakém blogu, tak jsem ji vyzkoušela. A fakt mě to bavilo. Necelých 30 minut kardio cvičení + posilování, místo činek jsem měla 1,5 l petky s vodou. Druhý den jsem cítila na těle každý sval. Stehna a ramena hlavně! Ach! Průšvih dne: nesnídala jsem.

Den 2: Hned ráno jsem se málem vyliskala. Na stolku vedle notebooku byla bonboniéra belgických čokoládek, a zcela automaticky jsem si hned po ránu dvě narvala do pusy. "Naštěstí" tedy ráno, jelikož byla možnost to přes den spálit. Na snídani jsem si dala opět chleba s ředkvičkovou pomazánkou a dojedla půlku chleba s paštikou po synkovi. Prima ráno. Na sváču malé jablko, to jsem ani nedojedla, bylo hnusné, nechutné! Na oběd rýžový nákyp, moc sladký se přiznám nedělám, ale zasytilo. A hlavně přizpůsobuji svůj jídelníček malému. No, asi to začnu dělat na chvíli obráceně :D Na odpolední sváču jeden banán a večer chleba s vajíčkem natvrdo. No, povím vám, nevím nevím. Je to samé pečivo. Žádná zelenina. Dnes bylo cvičení obzvláště těžké, nohy mě bolely z předešlého dne, a ramena taky moc, že jsem ty PETky ani málem nezvedla.

 

 

Den 3: Už třetí den si píšu, jak vypadal můj jídelníček. Dneškem mi trošku už mozek sahal do svědomí a snažila jsem se vybírat ne nic "špatného". Takže snídaně byla dva menší chleby s žervé (70% tvaroh), na svačinu jsem měla výborné jablko, na oběd bohužel párek, protože v našem obchodě již kuřecí nebylo, takže jeden párek, k tomu trochu brambor, hrášek a červená řepa jako obloha. Na odpolední sváču jsem měla 1 mandarinku a asi 10 piškotů. Na Jillian jsem se dnes nevykašlala, dnes jsem ji cvičila tedy už potřetí. Při závěrečném protahování už jsem se cítila ohebnější, čelem jsem se dotkla kolene, nohy už nebyly tak "těžké" a celkově jsem viděla posun kamsi. Samozřejmě mi to nedalo, oblíkla jsem si kalhoty a bylo to furt stejný, ale vážení řeknu vám, ten pocit, ten pocit!!!!! K nezaplacení :) 

Den 4: Nevzdávám to, ani v pracovní den. Ani po příchodu z práce, kdy jsem přišla z náhlých veder utahaná jak kotě. Z centra, kde pracuji, to mám tak 20 minut k prckovi do školky a pak jdeme ještě 30 minut pěšky domů. Dnes si však vymyslel, že chce chodit po městě po hračkách a ze mě lilo jak z konve. Nicméně, po příchodu domů a malém odpočinku, jsem si opět zapla Jillian Michaels a vrhla se na to. Nejhorší, co může existovat, by bylo hledat výmluvy tam, kde nejsou (abych nemusela cvičit). Dnešní cvičení jsem zvládla velmi dobře. Dnes jsem zpozorovala ještě jednu věc, a to, že těch 50 schodů domů už zvládnu bez většího zadýchání a dokonce je beru po dvou. I přesto, že to vidím zatím tak na půl kila - kilo dolů, cítím se skvěle. Jako bych už těch vysněných 60 kg měla :) Musím vydržet.

Den 5: Dnes bych nepotřebovala ani Jill k tomu, abych byla vyřízená a určitě nejsem sama. Zaplavila nás vlna veder, já až moc velká tepla nesnáším dobře, takže když přišla bouřka s deštěm, trošku se vzduch pročistil a já mohla vzít své PETky, své ručníky, své DVD a vrhnout se na to. Potila jsem se dvakrát víc než obvykle, asi za to může to počasí, ale celkově jsem byla nějak unavená. Nicméně, nevzdala jsem to a šla už do pátého cvičení. Dnes poprvé jsem pocítila příšernou chuť na uzeniny a sladké. Sladké jsem trochu zahnala dvěma jablečnými vitamínovými bonbóny z hroznového cukru, které jsem kupovala v lékárně. Trošku to pomohlo. Myslím ale, že mám před sebou docela těžké dny. Tělo se začíná hlásit po svých oblíbených pochoutkách. Pokrok: na pohled mé ruce začínají mít takový ten krásný zdravý tvar, s rukama jsem nikdy neměla problém, naopak, to poslední, co mi půjde nejhůře dolů, bude asi bříško :( Ale když za mnou dnes přítel přišel, podíval se na mě a říká:"Tady ti jde vidět, jak se ti to bříško začíná rýsovat." Tak mě potěšil :)

Den 6: Tělo mě od prvního cvičení nepřestalo bolet, ale přesto se cítím skvěle :) Před cvičením jsem se chvíli potloukala po internetu, a dozvěděla jsem se pár zajímavých informací. Našla jsem 7-denní plán na hubnutí od samotné Jillian Michaels kde píše, že člověk by měl mít 4 jídla denně po čtyřech hodinách. Takže to zkusím trošku dodržovat. Jelikož tu samou informaci jsem si přečetla i na jiné stránce o zdravém životním stylu. Pro dnešek vše, lezu do sprchy :)

Den 7: Dnes je to tedy přesně týden, co cvičím a co se snažím zdravě jíst. Vyzkoušela jsem dnes onu metodu jíst co čtyři hodiny. Pochopila jsem, že ony čtyři hodiny mezi jídly jsou tak akorát. Pak už člověk začne pociťovat hlad, ať sní cokoliv. Začla jsem tedy v sedm ráno, poslední jídlo jsem do sebe hodila v sedm večer. Poprvé jsem také KONEČNĚ vypila 3 litry vody, což je můj rekord. Člověk si řekne, že je legrační, že neumí pořádně pít, ale pravda je takové, že vážně neumí. Ne, že bych se nutila, ale snažím se. Je pozdě večer, už jsem docela utahaná, ale plná endorfinů :) Takže vzhůru do druhého týdne!

Den 8: Dneškem začínám už druhý týden, navíc mi už chybí poslední dvě cvičení v prvním levelu, jelikož dnes už mám odcvičeno po osmé. Obzvláště dnes se mi cvičilo strašně dobře. A všimla jsem si jedné věci. Když vás něco bolí, šup, běžte si zacvičit. Včera mě z toho všelijakého počasí v těchto dnech třeštila hlava, stačilo cvičení s Jill a bylo po bolestech. Vážně. Dnes jsem trávila celý den s e studenty venku, v dešti, větru a zimě na náměstí, kde všechny školy a domy dětí pořádaly soutěže. Všichni jsme byli promoklý až na kost, já už ani necítila nohy jak byly mokré a ledové, takže jsem pak místo ponožek nosila sáčky, přišla jsem domů nepředstavitelně unavená a dnes poprvé si řekla, že se na to cvičení vykašlu. Ale hned jsem pocítila předčasné výčitky svědomí, které by ráno přišly. Takže dřív než jsem si to stihla rozmyslet, roztáhla jsem si ručníky po zemi, připravila si své 1,5 litrové PETky, obula tenisky a šla do toho. A dooobře jsem udělala :) V jedné části cvičení, během posilování jsou kliky na kolenou. Trošku odlehčená verze. Ale poslední dobou sleduji, jak se každým dnem zlepšuji. Nejmarkantnější vzestup byl právě za poslední tři dny. Každé kolo trvá půl minuty!


Oh, jsem na sebe tak pyšná. Pamatuji si, jak jsem minulý pátek "chcípala" u deseti :)

Den 9: Dnes jsem šla cvičit poněkud pozdě, jelikož jsem se začetla a zjistila, že je z páté hodiny osmá :) Takže jsem to šla hned napravit, dokud jsem měla sílu. Uteklo to jako voda a mě zítra čeká poslední cvičení v prvním levelu. Nový poznatek: táta se diví, že nechci jíst jeho gulášovou polévku s chlebem, mamka se diví, že nechci do cukrárny na pohár, kámoš mi říká, že jsem cvok. NEPOKAZÍM SI TO!!!

Den 10: Mám to za sebou! Panebože! Ještě teď se mi prsty chvějou po cvičení, takže jsem vám tady místo "prsty" napsala "prsaty" :D Nicméně, level 1 pro mne dnešním dnem skončil, pravděpodobně se mi bude hodně stýskat, jelikož jsem zběžně projela level 2 a 3 a týýý voleee!!! To mě přece musí zabít :D Ok, ok, trošku toho slušného chování. Takže tedy. Možná by bylo načase zmínit zase nějaké ty pokroky ve cvičení. Hrozně moc mě mrzí, že jsem se nezměřila hned ten první den cvičení, protože ten rozdíl je markantní. Určitě se mi zmenšil obvod v prsou (jupíjajej... já měla prsa fakt prsatý :D), stoprocentně došlo k výrazným změnám v obvodu stehen a pasu. Jak to vím, když jsem se neměřila? Stačí si oblíknout kalhoty a ten rozdíl jde poznat okamžitě. Do kalhot, které mi byly přes pas akorát, teď strčím všech svých pět prstů. Přes stehna nejsou kalhoty upnuté, ale jsou volnější než předtím. Mám ještě spoustu práce před sebou, ale já ten rozdíl zaznamenala a mám z toho obrovskou radost, protože ten pocit je úplně nepřekonatelný :)

Den 11: Dnes jsem započala druhý level, měla jsem pocit, jakoby to byl můj Last Day Shred EVER!!! :D Po cvičení v prvním levelu jsem se cítila tak nějak příjemně, po prvním dni levelu 2 cítím, že ten příjemný pocitový bod se dostaví později :D Nohama jsem plandala ještě pár desítek minut poté, na přítelovu esemesku jsem sotva zvládla vyťukat odpověď "ok", a měla jsem pocit, že každou chvíli vypustím duši. Ne nadarmo Jill říká:"Pokud máte pocit, že umřete, cvičte s Anitou," (začátečnicí na videu). Musím říct, že jsem byla chvílemi tak mimo, že jsem ani nevěděla, kdo je Anita. Čili, pokud si myslíte, že první úroveň je fakt hustá, náročnost další úrovně vynásobte minimálně deseti. (Mám pocit, že onen "pocit blaha po cvičení" právě nastal ☺)

Den 12: Nikdy ze mě nelilo tak, jako dnes. Cvičení bylo jen o setinku lepší než včera. Pot ze mě stékal po kapkách, v jednu chvíli mezi jednotlivými cviky jsem zapištěla vzteky, protože jsem to tempo nestíhala. Jsem náročná, vím to :) Ze včerejšího cvičení mě bolí záda, ramena, trochu lýtka. Myslela jsem si původně, že jsem nějak špatně cvičila, ale dnes jsem byla poněkud více při smyslech než včera a zaslechla, že Jill mluví o místech, která se posilují a mezi nimi byl právě onen prostor mezi lopatkama. Joo, tam to ksakru bolí :) Ale teď po cvičení se to zase trošku protáhlo, tak je to fajn. Za chvíli přijde boyfriend :D Tak musím ještě stihnout sprchu ... nebo co, ať mě klidně vidí upocenou, střapatou a vyčerpanou , co? Ať se pěkně kouká, co pro sebe dělám a taky pro něj, no nebudu říkat, že ne :)))

Den 13: Udělala jsem zátah na trafiku a jelikož mi zbyly po výplatě nějaké penízky, nakoupila jsem si různé časopisy ohledně zdravého stylu a řekla si, podle toho, jak se mi který bude líbit, ten si budu čas od času kupovat. Takže, tohle jsou ona zlatíčka. Dieta, Fitness, Zdravé hubnutí a Kondice. Víc tam toho neměli. Pak jsem si chtěla jít koupit nové tenisky, ať se mi lépe cvičí, ale neměly žádné vhodné, tak jsem si koupila bolérko, tepláky, triko a a a a a a . . . . .  jooo činky!!! Už žádné petky! Chvála bohu! Činky jsou jeden a půl kilové, nestály ani dvě stovky, takže podle mého prima nákup :)


Den 14: Konečně jsem v klídku zapla své oblíbené tříčtvrťáky a hlavně, jsem po několika měsících vytáhla své otrhané džíny, do kterých jsem se nevlezla a dělala s nimi parádu. WOW!!! :) Já vím, že si už teď připadám a cítím se, jako bych měla 50 kilo, a nemám :D Ale ten pocit, ten pocit!!! Ten je k nezaplacení. Znáte to :)

Den 15: dnes jsem tak příšerně unavená, že to ani možné není. Do cvičení se mi po dlouhé době vůbec nechce, ale vím, že už je to silnější než cokoliv a stejně si (už po patnácté) tu Jill zapnu :) Kdo by taky v takových vedrech nebyl utahanej a to ještě nejsou letní vedra, uh. Každopádně, dnes začínám třetí týden, není to skvělé? Takže žádné přestávky a pěkně do těla. Za chvilku je léto a já ještě pořád nejsem tam, kde bych chtěla být. Jde to pomalu, ale jde to. Každý takový den se jistě přibližujeme svému cíli a jakákoli pauza by nás zase vrátila o krok zpátky. Zpohodlnět je tak snadné.

Den 16: Uf, v pořadí šesté cvičení druhé úrovně mám za sebou... povím vám, jak jsem na začátku tohoto levelu funěla a měla pocit, že cviky, které tam holky dělají nedám nikdy ani omylem, musím se pochválit, ale jde to. Píle, vůle, a ještě jednou píle a vůle - pokud necháte tyhle dvě "holky" spolu kamarádit, máte napůl vyhráno :) Lije ze mě pořád stejně, ale už u toho aspoň nevypadám jak exot, ale jako ... normální člověk, který cvičí :D Jillian je ohromný člověk, za tu dobu, co s ní cvičím, jsem se na YouTube o ní dověděla strašlivou spoustu informací, prohlídla si několik jejích show, ve kterých účinkovala, rozhovorů pro televize, poslechla si několik rádiových interview a shlédla několik jejich vystoupení v rámci jakýchsi turné, no... ohromná žena!

Den 17: Dnes posedmé jsem si zacvičila druhý level, teda když si vzpomenu, jak jsem se s jednotlivými cviky trápila na jeho začátku, je to ohromný krok. Je nádherné postupně sledovat, jak výkonné dokáže být vaše vlastní tělo. Jak se posunujete a jak váš přítel vezme stopky a vy se snažíte za půl minuty trhnout rekord ve klikách na kolenou, protože naposledy jste jich udělali před více než týdnem 24 a teď 31. Za půl minuty! Může jít člověk ještě někam dál?

Den 18: Už jen dvakrát a budu mít svůj druhý level za sebou. Dnes jsem na sobě měla kalhoty, které jsem ještě před měsícem nezapla, takže mi to udělalo radost. Mnohem menší radost mi dnes udělal můj přítel, který ... prostě... jsem na něj naštvaná! Snažím se, dělám co můžu, a on, prostě se mě dotkl. Něco řekl. Navážel se do mé postavy. Celou tu dobu mě ve cvičení podporoval a dnes... Věřím, že to neudělal úmyslně, ale prostě si rýpl, řekl věc, která se mě dotkla, zrovna, když jsem skončila se cvičením a šla do sprchy. Občas mi ty mužský mozky přijdou opravdu úplně prázdný. Protože když jsem mu od toho momentu přestala na věci odpovídat, tak se teprve probral, že asi něco řek, nicméně neví co řekl, netuší co mě zabolelo, znáte to... "A co jsem řekl?" Nepamatuje si. Nevadí. Já počkám až si vzpomene. Jen doufám, že se tu do té doby neobjeví druhá generace dinousarů. Ti mužský jsou občas tak neomalení, to vám povím! Ach. Nicméně, i když mi dost trochu zkazil náladu a mé nadšení do všeho srazil na bod mrazu, nehodlám nikomu tu radost udělat, že bych se vším sekla. To by bylo moc jednoduchý. Jsem žena. A žena si hodně věcí, co se jí týkají, pamatuje. A všechno vrací s úrokama!!! Já mu dám! 

Den 19: Zase ze mě lije jak ze ždímačky. Ale jsem příjemně naladěna, zítra naposledy druhý level :D Musím se vám k něčemu přiznat. První level byl daleko příjemnější. Ne tím, že by cviky byly lehčí, jakože prostě jsou, ale byly tak nějak příjemnější. Jak jsem již řekla, druhý level zítra jedu naposledy, ale stále jsem se s ním neztotožnila. Uf, uvidím, jak se budu kamarádit se třetím :) Co se týče jídelníčku, začínám si zvykat, že toho sním méně a zbytek dávám na mrazák. To jsem dříve nedělala. Zdravá výživa není zase tak náročná, jak by se mohlo zdát a jak se tvrdí. Pokud se člověk nepřežírá, méně toho sní a logicky méně utratí peněz, i když jsou zdravé výrobky trochu dražší než jiné. I tak je ten rozdíl znát. Dříve jsem se krmila sice levnými věcmi, ale když vezmu v úvahu ta kvanta :D Cenově je to přijatelnější teď. Takže můj mrazák (malinký) logicky nestíhá :D A já se divím, že nic moc nenakupuji a v lednici je stále co jíst :) Dost keců. Přítel se za včerejšek moooc omluvil. Tak budiž mu odpuštěno  (Kolik kalorií se spálí za minutu sexu?)

Den 20: Neuvěřitelné se stalo skutečností ... jsem na konci druhého levelu ... stůjte při mně všichni svatí, že jsem to vydržela :D Dnes se musím pochválit, dala jsem do toho vše co ve mně bylo. Dokonce jsem zjistila, že jsem jeden cvik cvičila po celou dobu blbě :D Tedy ne blbě, ale ruce jsem měla posazené při jednom cviku o asi dvacet centimetrů dál než mělo být (podél ramen) a hned byl ten cvik o tolik těžší. Když jsem ty ruce dala na správné místo, tak to šlo jak po másle :D Jsem trubka :D Nesmírně se těším na zítřejší 3. level, několikrát jsem ho už projela očima a všimla jsem si, že obsahuje docela dost cviků, které jsem před takovými deseti lety cvičila podle videokazety se Cindy Crawford. Po dvaceti dnech cvičení se mé ruce změnily k nepoznání. Mají tvar, vypadají žensky, jsou hubenější, i na nich se mi už začaly dělat ty hnusné "dolíčky". Ty už jsou pryč :) Za deset dnů cvaknu celý tělo... :)


Den 21: Už po jednadvacáté se hlásím se svým ... s čím... no, to je jedno :D Docvičila jsem první den třetího levelu, to ani není možný, že už mám tolik za sebou :) Třetí level se mi ihned napoprvé zdá lepší než druhý. Ve druhém byla docela zabíračka na ruce a celkově to bylo jaksi zvláštní :D Ale třetí se Jillian opravdu povedl. Kardio není až zase tak kardio, jako spíše makačka na nohy, takže se už zítra vidím jak vstávám s bolavýma nohama, protože u dvojky se mi to nestalo ani jednou. Taky mě docela ždímaly břišní svaly, tak snad to k něčemu bude. Akorát ten třetí kruh, nebo cyklus, nebo jak to nazvat, ten je vcelku obtížný, tam mi bude dlouho trvat, než to dám :) Skvělý, líbí se mi to a uteklo to :) Dnes jsem si koupila váhu. Konečně :D Vlezla jsem na ni a málem jsem ji rozbila, protože jsem si byla jistá, že ukazuje blbě :D Pak jsem si uvědomila, jaká hovadina je vážit se odpoledne, takže na ni naběhnu hned ráno a zapíšu výsledek. Pak se uvidí na konci Shredu, kolik byl za 10 dní váhový úbytek. Cenťáky jdou dolů :)) Už to pomalinku pro připravuji, nějaké to shrnutí, jak to šlo za celý měsíc dolů. 

Den 22: Dnes začínám už 4. týden svého cvičení a své honby za lepší postavou a zdravým stylem :) Je to úžasný pocit něco dokázat, někam se hnout, vidět na sobě pokroky, výsledky, a teď nemám na mysli váhový úbytek, ale spíše fakt, že jsem silnější, ohebnější, umím a zvládnu spoustu nových cviků, i těch náročných. Je to skvělé!

Den 23: Panebože, ze mě dnes lilo, že to ani možné není :D No jo, venku se oteplilo a hned je to namáhavější.

Den 24: Opět jsem si dala do těla s Jill, nemůžu ani prsty uklidnit, abych nepsala bez překlepů :D Třetí level se mi moc líbí, jeden cvik sice dělat z toho nemůžu, ne, že bych ho nezvládla, ale když jsem slyšela, jak se při něm chvějou panelové zdi, tak by se ze mě ten otravnej dědek, co bydlí pode mnou, zbláznil :D

Den 25: Já jsem úplně blbá. Úplně blbá. Proč? Dělala jsem si jídlo na dva dny. Dva dny!!! Jak si myslíte, že to dopadlo? Tedy, kde si myslíte, že to jídlo skončilo? Panebože, víckrát už takovou blbost neudělám. Ošidila jsem se kaloriemi o večeři. Dobře mi tak!!!! Ale když já měla takovej hlááááád :( Přišla jsem pozdě z práce a své jídlo v pravidelnou dobu jsem prostě nestihla :( Měla jsem 1,5 hodiny zpoždění a jenom to do mě padalo :( No, co nadělám! Ponaučení pro příště. Naštěstí šlo o zdravé odpolední jídlo, jen nechci vidět, jak dlouho se ve mně bude trávit :( No nic, takže uberu na večeři, co nadělám. Čeká mě ještě "džilien" :D ta kdyby to slyšela, tak vyvrátí ty svá kukadla směrem ke stropu :D

Den 26: Dnes je naprosto překrásné počasí. Nádhera. Takhle by mohlo být až do podzimu :) Odpoledne se vrhnu jíž na šesté cvičení třetího levelu, páni, už to budu mít brzo za sebou :) Těším se, až se pustím do dalšího dvd. Nicméně, musím se přiznat, že se mi v těchto teplých dnech cvičí... no, sice stejně, ale valí ze mě pot jak divý :D Včera jsem cvičila u otevřeného okna, naproti chlapi v baráku montovali plastová okna a čučeli :D Bylo mi to jedno, potřebovala jsem vzduch :D

Den 27: Je přesně půl páté odpoledne a naše místní meteostanice hlásí 30,1 stupňů. Kdy já budu cvičit, to teda fakt nevím. V takovým vedru u toho musím zákonitě chcípnout. Ne že bych na teplo nadávala, to ne, jsem ráda, že je už konečně sluníčko, že je krásně, že jsem dnes na sebe po několika měsících konečně vzala kraťásky a sklidila chválu :D Ale víte jak to je :)))

Den 28-29: Dnes je to předposlední den. Zítra dokončím 30 Day Shred s Jillian Michaels a hned v neděli přijde na řadu ono měření a vážení :) Nevážila jsem se, ani neměřila na úplném počátku, takže ty výsledky budou poněkud zkreslenější, nicméně míry mám vedeny od 10. dne cvičení s Jill. Není to ale všechno jen o cvičení. Cvičení vám vyformuje postavu a opravdu může pomoci zhubnout, ale pokud budujeme svalstvo, nemusí jít dolů taky vůbec nic, jelikož svalstvo je těžší než tuk. Ale vypadá lépe :))) Proto se zaměřuji vyloženě na míry v centimetrech, které jsou postupně menší a menší, i když váha se v těchto posledních dnech moc nehýbe, ale tělo je znatelně štíhlejší - nejlepší mírou jsou na tohle mé džíny :D Spousta dívek je zklamaná, že nijak zásadněji nehubnou, ale o tohle mi nikdy nešlo. Já se chci prostě cítit a být FIT! Nikdy jsem netoužila po tom, když se na mě člověk podívá, aby se ptal, kolik asi tak vážím. Vždy mi šlo o to, zformovat postavu a aby se člověk na mne podíval jako na "výtvor", na to, že jsem makala, na to, že mám tělo vytvarované, že je na pohled vysportované a pěkné. Mám před sebou ještě hodně práce. Ach, tolik spousty práce :D Ale jedno můžu říct s naprostou jistotou. Ano, tělo se tvaruje, centimetry se každým týdnem z míst ztrácejí. Zvedl se mi zadeček, nohy zeštíhlely, ubrala jsem v prsou, to samé v pase. Polštáře po bocích na stehnech se viditelně vytrácejí. A za tohle hrozně moc vděčím Jill. Za její skvělý program, díky kterému mě do těchto křivek dostala. Zdravě jím, to je v pořádku, ale samotnou stravou bych tohle nikdy nedokázala. Takže, v neděli si dám zasloužený odpočinek (tedy ještě uvidím, zda mi nebude cvičení chybět :D), uvedu zde své míry, i tu váhu, určitě sem postnu nějakou tu fotku, aby byl vidět ten rozdíl. 

Den 30: Last 30 seconds of circuit 3 - oh, jak ráda jsem slyšela od Jillian tuhle větu :) Mám to za sebou... 30 Day Shred s Jillian Michaels mám za sebou. Občas se mi cvičí tak těžce, ale pak jsou dny, kdy si připadám, jako bych měla na nohách gumy nebo je měla na jakýchsi pérech. Že se prostě cvičí úplně samo. Takový den jsem měla dnes. V momentě, kdy tohle píši, mi po tvářích a přes obočí tečou kapky potu :D Je to strašně prima pocit :))) Zítra jsem si chtěla udělat volný den, ale říkala jsem si, že si zkusím dát znovu první level, abych viděla to porovnání, zda to zvládnu lehce, nebo ne :) Jsem fakt zvědavá :) Musím říct, že cviky už zvládám skvěle :) Sice se u toho pořád potím jak ta kráva, ale zvládám to :)) Takže dnes naposled. Bude mi to chybět, ale věřím, že další program, který začnu od pondělí (Ripped in 30) mě donutí rychle zapomenout :D

Kristina

2 komentáře:

  1. Ahoj Kristi, mohla bych se zeptat, jestli jsi u 30 DS cvičila verzi pro pokročilé nebo pro začátečníky? Nebo jak u kterého cviku? Já jsem v levelu 2 jela verzi pro pokročilé, ale teď jsem v levelu 3 a tu verzi pro pokročilé prostě nedávám!!! Hlavně ten circuit kde se jedou traveling pushups do boku a potom hned takový ten cvik jak jsi v planku na činkách a zvedáš ruku s činkou a nohu. Připadá mi neskutečné, že to někdo může zvládnout 2x za sebou! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, to si už vážně nepamatuji :) Je to skoro tři roky zpátky a necvičila jsem to od té doby :) Ale něco jsem dávala normálně a na něco jsem také neměla sílu... ale co přesně a jak, to už ti vážně nepovím :)

      Vymazat