MEMORIES | Červenec 2012











Přečetla jsem:
Texas! Šťastný Lucky | Sandra Brown
0.4: Soumrak civilizace | Mike A. Lancaster
Prvák | Douglas Rees
Soví zpěv | Iva Procházková
Before I Die | Jenny Downham
Sanctus | Simon Toyne

Tracklist:
Madonna - Time Stood Still

Viděla jsem:
Hlavně nezávazně

142 komentářů:

  1. kokos, riadna zmena! strasne krásne a inšpirujuce, držím ti nadalej palce!hrozne si ma teraz inšpirovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluju vaše slovenské "kokos" :D :D :D Děkuji moc, ať ti to jde :)

      Vymazat
  2. Skvělé, opravdu smekám! Ode dneška jsi můj osobní vzor! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jedním slovem nádhera! tělo úplně výstavní, vytvarované a ruce perfektní! Oproti té první fotce výrazná změna a to je správně, protože jsi se za ty 3 měsíce něco nacvičila a všichni vidí, že to jde když se chce! Moc ti to přeju a díky za každodenní inspiraci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc :))) Vzhledem k tomu, že máš Insanity jako přezdívku, tak doufám, že to i cvičíš, aby můj komentář nevyšel na prádzno :D Včera jsem si dala workout Insanity, Plyometric Cardio, řeknu ti, myslela jsem, že chcípnu :D tedy nakonec žiju, ale prvních 25 jsem ještě dala v kuse, pak jsem už musela krotit puls a občas vynechat, jen tak jsem se procházela po bytě a znovu se učila jak dýchat :D neskutečně náročné, ale těším se na moment až řeknu, že si to dá znova :D

      Vymazat
  4. Neskutečná změna za pouhé 3 měsíce :), strašně ti to sluší!!

    OdpovědětVymazat
  5. "Není o to být perfektní?" no, Nikki, zklamu tě, ale tvoje tělo perfektní je.
    Bože, co já bych za něj dala. :D
    Je vidět, že hlavně strava dělá neskutečně moc, mě ani po čtyřech měsících takovéhle výsledky nepotkaly, ale budu se snažit, protože po nich taky moc toužím.
    Hodně štěstí v dalším hubnutí (Ačkoliv si myslím, že ho není třeba), ať se do těch gatí zapneš! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, snad je jednou oblíknu :D gatě :D že ty jsi z Moravy? :D Já též :D

      Vymazat
    2. Ne, žiju (a narodila jsem se) v Praze, ale na Moravě mám 3/4 příbuzenstva a dřív jsem tam trávila pomalu víc času než doma, takže mě to poznamenalo, některý výrazy už si (bohhudík) neodpářu, vůbec mi to nevadí, jen to zní směšně, no... :DD Naštěstí jsou pro mě brambory bramborama, ne erteplema. :D

      Vymazat
  6. Nikki, je úžasné vidět, kam až jsi to dotáhla. Když si vzpomenu jak jsi začínala, jak jsi se bála že nevydržíš, jak tě cosi ponoukalo zhřešit. Tohle všechno je pryč a ty vypadáš nádherně! Moc ti gratuluji a doufám, že se mi povede vytrvat a dotáhnout cvičení a stravování do stavu "životního stylu".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Ti a přeji ti, aby se ti to povedlo :) Chce to vydržet a pak už to půjde "samo" :)

      Vymazat
    2. Doufám :) sice jsem z toho zaběhnutého "kolotoče" vypadla - nejdřív škola, pak zánět žil, potom stěhování - ale pomalu na to zase najíždím :) A snad, doufejme, se mi podaří vytrvat. Teď hlavně musím prostudovat skoro 30 článků, co jsem byla mimo síť ;)

      Vymazat
  7. Nestačím zírat! Velmi nádherný výkon!! Dodala jsi mi další vlnu inspirace! Teď jsem lehce zvolnila, ale po tomhle článku jedu opět naplno! Asi si tvoje fotky vytisknu, pověsím na nástěnku, pod to napíšu tvé úspěchy a při každém kouknutí si uvědomím jak moc musím ještě makat, abych dosáhla toho, co ty ;)
    Opravdu moc gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  8. Prý "nejde o to být perfektní"... To říká ta pravá! :-D Ohromná motivace, nevěřila bych, že to jde. Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejde o to být perfektní ve smyslu umět dělat ty nejlepší kliky na světě, nikdy nezhřešit, nezvládnout hodinové kardio, ale třeba jen 20 minut, neřešit, že se mi ze cvičení klepou nohy a jsme slabí, o tohle jde ...... :)) všechno má svůj postup, a ke všemu se "nějak" dostaneme a stejně to bude mít výsledky, a tím výsledkem je tělo, ono je ten finální produkt :)

      Vymazat
  9. Nádhera! Proste krása. Tá premena je neskutočná! Máš môj veľký obdiv a rešpekt. Už len to, z akého hľadiska si celé chudnutie poňala a ako si nad svojim telom zvíťazila.. :)
    Celkom ti závidim, vieš. To, ako si bezproblémov dokázala prispôsobiť tento životný štýl normálnemu životu.. kiežby to šlo takto ľahko i u mňa, kiežby som spočiatku nespravila toľko hlúpych chýb, ktoré ma dostali tam, kde som teraz..
    Nuž nič, je to nádherná zmena. Gratulujem ti! :) Máš byť prečo na seba pyšná ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, zažila sis toho hodně, ale ve finále vidím, že to vidíš pozitivně a věř, že nikdy není pozdě. Na nic. Můj přítel nebojoval s váhou nikdy, chlapi to maj v tomhle jednodušší, ale taky se v určitém věku "kamarádil" s tím, čím neměl. Dopadlo by to špatně, ale chtěl to změnit. A vidím, že ty máš dobře našlápnuto, takže se nevzdávej, s chutí do toho, nevíš, co v tobě je, moc ti držím palce!!!!! Jsi skvělá!!! A silná! To prostě poznám :)) I ty máš být na co pyšná. A tu angličtinu ti taky schvaluju :))) a to kouření, taky super!!!! Vidíš? Tolik věcí jsi zvládla :)

      Vymazat
    2. Veľmi pekne ďakujem, jednak za komentár, ktorý si mi venovala na blogu a jednak za túto odpoveď. :)
      Rozhodne si ma povzbudila a dala mi akúsi nádej a silu vytrvať. :) Vrelá vďaka! :)

      Vymazat
  10. Skvělé Nikky. jsi důkazem, že všechno jde když se chce... Jen tak dál :o)

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadáš naprosto úžasně :). Ty jsi ta správná motivace, že když se chce, tak to jde. Už bych taky chtěla takhle vypadat. Ale nic není zadarmo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to není, ale ten pocit je taky k nezaplacení :) Ať se ti daří a děkuji :)

      Vymazat
  12. wau!!! prostě úžasná změna!! moc gratuluju!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Neskutečná změna!!! Gratuluju k úbytkům na váze i centimetrech. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Naprosto úžasná změna, moc ti to sluší. Jen tak dál, dalšího cíle určitě zase dosáhneš :) Já sama zhubla na 62kg a mívala jsem nejvíce 78kg . Teď bych taky ráda ještě něco sundala, ale už se nedaří. Rýsovat ano (hodně cvičím většinou i 2x denně), ale zybtku tuku už se dolů nějak nechce. Tvůj blog sleduju teprve chvilinku, něměla bys nějakou radu, jak na to? A ještě, jaký je tvůj přibližný denní příjem energie? Přemýšlím, jestli u mě nebude zakopaný pes v malém příjmu (na to, jak hodně cvičím). Třeba včera jsem pro příklad jen cvičením spálila 700Kcal a snědla jsem cca 1600Kcal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, v první řadě Ti moc děkuji :) A v druhé řadě, musíš opravdu baštit víc. nemyslím každý den, ale v rámci toho, jak sportuješ. Protože minimální základ pro ženský organismus je 1200 kalorií denně. Při tomto základu tělo umí fungovat a zároveň spalovat, pokud nemá tento základ, tak "hladoví". To, co pak zbaštíš si musí uložit, protože si pamatuje, že si musí udělat zásoby na spalování. Pokud tedy víme, že jsme cvičením spálili například 400 kalorií, minimálně 1600 kalorií bychom měli do sebe dostat, aby tělo mohlo během dne fungovat při jakékoli činnosti. Můj denní příjem se odvíjí podle toho, kolikrát denně cvičím a kolik toho spálím. Ale vždy je to minimálně 1200. Takže obvykle tak 1400-1600 kalorií. kdybys ještě potřebovala něco vědět, tak ze ozvi :)

      Vymazat
  15. naprosto amazing change! moc ti držím palce, ať ti to vydrží i nadále...moc ti gratuluji! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Nikki, moc Ti gratuluju k takové úžasné proměně a zároveň Ti musím vlastně i moc poděkovat, s Jillian cvičím teprve třetí týden (a to ještě ten první se snad ani nepočítá, protože jsem sice cvičila poctivě, ale jedla jsem úplně stejně jako dřív), pak jsem našla Tvůj blog a když jsem si četla Tvůj začátek, tak to bylo skoro jako bych četla o sobě, jedla jsem nezdravě, pořád jsem si říkala, proč to do sebe cpu, když je mi potom akorát těžko, ale prostě to bylo "silnější než já"....Nepatřím teda k lidem s velkou nadváhou (řekla bych tak podobně jako Ty na začátku, je mi 30, mám asi 68 kg, během 4 let mám za sebou 3 porody), ale už jsem na sebe byla hodně naštvaná, styděla jsem se svlíknout někde do plavek, kupuju si větší a větší oblečení, ať aspoň trošku schovám ty pneumatiky...a tak jsem si řekla DOST...Ty jsi přece jasný důkaz toho, že to jde a prostě to nikdy nebude změna ze dne na den......Takže teď se snažím jíst zdravě, každé ráno cvičím a budu doufat, že budu aspoň z poloviny tak úspěšná, jako Ty...díky, díky, díky...Maggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maggie, děkuji ti moc, jsem ráda, že i mé začátky jsou ku prospěchu, protože tam je to vždycky nejhorší, co nejhorší, nejtěžší :)

      S tím oblečením jsem to měla podobně, už mě to štvalo, to bych nedělala nic jiného než utrácela za větší a větší hadry :) a já oblečení fakt nerada kupuju :D

      Takže pomalinku a jistě si jdi za svým, uvidíš, jak krásný pocit to bude, až si se svým tělem budeš rozumět a jak se budeš dobře cítit, to je hlavní změna :) Držím palce :)

      Vymazat
  17. Gratuluju.
    Myslím že jssem se na moment snížila k tomu abych záviděla:)
    Jo a k dokonalosti tomu chybí jen oblíknout ty kalhoty co jsi neoblíkla, jako pro představu...
    Co se mi na tobě líbí je to s jakou lehkostí ti to přešlo do krve.
    Já se někdy měřím i 3x deně a vyšiluju u toho. Prostě mi ta lehkost a nadhled chybí. Jsi prostě úžasná. Světla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Světli, já tě chápu, člověk je netrpělivý a chce i sebemenší změnu nebo výsledek vidět hned, několikrát se denně měří, váží, i já to dělala a pak mi došlo, co to vlastně po sobě chci za kouzla. Stanov si jeden jediný den v týdnu, kdy se budeš měřit a vážit. Jeden den. Během týdne můžeš mít výchylku i 2 kila nahoru nebo dolů a pořád to tak skáče a ty vlastně nevíš, kde seš :) Je to na tobě, určitě to zvládneš. děkuju za komentář :) ráda je od tebe čtu :)

      Vymazat
  18. Jedním slovem nádhera. Ta strava dělá vážně divy, cvičení tvaruje. No já ti tedy pleskám a sama musím víc zatnout s tím jídlem, sladké a pitný režim je můj největší nepřítel, s pohybem problém vůbec nemám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že jsem netušila, že s pitným režimem budu bojovat nejvíc, mám s tím problém pořád :( takže v tom nejsi sama :))) Ať se daří :)

      Vymazat
  19. Nikki, Nikki, Nikki... Holka, ty vypadáš fakt fantasticky. Už dřív byl vidět velký rozdíl, ale teď jsi ještě větší kočka. Krásné bříško, ruce, stehna. Závist :D a je vidět, že se i cítíš líp, vyzařuje to z té fotky :) Takže jen tak dál a až já se budu cítit nemotivovaná, vzpomenu si na tebe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti, už dlouho se tě chci zeptat, jestli to na tom profilu jsi ty :))) :D

      Vymazat
    2. Muhaha, kéž by :D Je to herečka Candice Accola, jeden z mých vzorů :)

      Vymazat
    3. Trošku jsem šlápla vedle no :D Ale je strašně pěkná :)

      Vymazat
  20. Tak ještě tady - gratuluji,gratuluji, gratuluji! Jsi nádherná! Andrea Agafja

    OdpovědětVymazat
  21. tak to je faaaaaakt hustýýýýýý ....víc slov to snad nepotřebuje :-D ...musíš se cítit perfektně! :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Sbírám čelist ze země! Obdiv, gratulace, inspirace pro mě! :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Nevím co na to říct :) největší šikulka z celého blogspotu!
    Chci se zeptat, jestli ti vymizela nebo se úplně ztratila celulitida, jestli si s ní teda před tím měla problémy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Děkuju :)
      Ano, měla jsem celulitidu, a měla jsem ji hodně!!! Problém je v tom, že celulitida NIKDY nezmizí, pouze se vyhladí a čeká si klidně dál pod kůží :) Jsou tam takové tukové polštářky,které se buď "nafouknou" nebo díky správné stravě zůstávají "splasklé".. takže jsou tam pořád :)
      takhle to nějak vypadá :) jsou tam furt, mrchy, a když se špatně stravuje, nabalují se tukem a zvětšují se.
      http://thecellulitestore.com/images/YouShape-Cellulite-How-Does-It-Work-Graph.jpg

      Vymazat
    2. no já ji mám totiž fakt děsnou :/ takže mi poraď nějaké rady, jestli o nějakých víš :D třeba co cvičit, co papat a tak :D

      Vymazat
    3. rady jsou pořád stejné :( bohužel :( cvičit, nejlépe na partie, kde je celulitida, takže asi zadeček a stehna :( určitě nepít kofein, kokakoly, vše, co zadržuje vodu, naopak hodně pít a jíst věci, které obsahují hodně vody, melouny, salátové okurky, jahody, co ještě? :D ted mě nic nenapadá :))) :D

      Vymazat
  24. Odpovědi
    1. já taky :D jsem si někde o sobě přečetla, že mám umělý prsa :D

      Vymazat
    2. ty si na tom ještě dobře prosimtě, ale co MOJE špeky! ty už žádný nemáš! :D jdu brečet do kouta no

      Vymazat
    3. ale já nemám umělý prsa, to mě uplně rozčiluje, když vím, že jsou moje :D uplně celý moje :D
      mimochodem, i já si najdu ještě špeky, neboj, furt tam je tuk, ještě všechen nezmizel... a dlouho nezmizí :D

      Vymazat
    4. No já nevím, mě kdyby někdo řekl že mám umělý prsa asi by mi to nejprv vadilo, ale pak by mi to řádně zvedlo sebevědomí:)
      Jako že jsou dost dobrý:)

      Vymazat
    5. Děkuji :))) hned je mi líp :D jako zprvu mě to docela překvapilo, pak mě to zamrzelo, pak jsem byla naštvaná a teď už je mi to jedno :) už "je" nemám dokonalé, přeci jen jsem odkojila :) ale tak o tom to tady není. a máš pravdu, pokud vypadaj jak udělaný, pak jsou asi ok :D

      Vymazat
  25. Nádhera, nádhera, a ještě jednou nádhera :) tvoje tělo se absolutně změnilo od základů. Teď jsi taková krásná, křehoučká. Hrozně moc ti to sluší :) a líbí se mi, že to už není jen "zhubnout a dost", ale že jsi se nastartovala do úplně jinýho životního stylu a pojala ho za svůj a bude tě provázet i nadále. Zasloužíš si potlesk a obdiv a máš právo být na sebe pyšná! Mimochodem, ruce máš nádherně nasvalený, to bych časem taky chtěla :)

    Tery (z tvého fóra)

    OdpovědětVymazat
  26. Nikki je to úžasný, co si dokázala! Hrozně moc Ti gratuluju a fandím. Já teď začala bohužel cvičení trochu flákat - 9 hodin v práci mě docela vysiluje. Kdybych se u toho aspoň mohla hýbat, jenom že já čumím 9 hodin do PC :/. Ale dnes si mi dala opět inspiraci - takže moc DÍKY! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Jani, určitě si najdi čas pro sebe, já mám sice teď dovolenou pár týdnů, ale i přes práci to muselo jít, prcek si hrál v pokojíčku a já prostě jela, unavená nebo ne ... o to víc bych si pohyb "vydupala", pokud máš sedavou práci. Nezapomínej na sebe! Držím palce :)

      Vymazat
  27. áá tak to je hustý! ty hubeňouree !!:D:D ... a já už týden říkám jak mě to cvičení nebaví a pak si řeknu, že to je jen blbých 30min a jdu na to ))já se budu měřit a vážit v neděli po čtvrtém levelu rippedu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaaa děkuju :D Přesně tak, jen třicet minut... :)) takže jsem zvědavá na neděli ... :)) Doufám, že se přijdeš pochlubit :)

      Vymazat
  28. Nikky,opravdu bomba největší,super! Moc ti to sluší! Ještě prosím technická otázka,kde se měříš přes bříško,dokážeš to definovat? Já se moc neměřím,protože to pokaždé změřím trochu jinde:-/A ještě co ty považuješ za nejlepší cviky na "spodní" břicho?
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :)
      Na technickou otázku odpovídám, že se měřím tak 5 minut pod pupíkem, teda 5 cm :D :D :D tam se mi ten tuk ukládal nejvíc a je to nejkritičtější místo, takže tam se měřím :)))

      Na spodní část bříška považuji za nejlepší cvičit na zemi tzv. nůžky, nebo "jízda na kole", nebo tohle http://www.fitwatch.com/images/ab-exercise-plank.jpg a přitahovat kolena k loktům, pak taky vleže zvedání nohou kolmo do vzduchu :) jakoby zvedání zadečku :)

      Vymazat
  29. Milá Nikki,
    moc Ti gratuluju, Tvoje proměna mi doslova vyrazila dech - a to Tvůj blog sleduju pravidelně téměř od samého začátku! Nechci snad ani vidět, jak úžasně budeš vypadat za pár měsíců...:-)
    Když jsem si Tvůj blog před necelým čtvrt rokem dala do záložek, bylo to hlavně kvůli Tvé lásce k Jillian. I já s ní v té době začínala cvičit (do té doby než jsem spadla na schodech a zvrtla si kotník), ale upřímně, nečekala jsem od Tebe víc, než od jiných "hubnoucích" blogů, kterých jsem v minulosti prošla desítky... Po pár dnech, týdnech jsem ale byla mile překvapená a došlo mi, že Ty to s tou změnou životního stylu myslíš opravdu vážně. A za to Tě doteď nesmírně obdivuju. Ty pro ženy a dívky, jako jsem já, nejsi inspirací jenom díky dnešním fotkám Tvé skvělé proměny, ale i každým Tvým článkem sálajícím nadšením a odhodláním! Jsem moc ráda, že jsem našla blog, jako je ten Tvůj!
    P.S. Po uzdravení kotníku už jsem se bohužel k Jillian nevrátila, ale začali jsme s přítelem a naším psem společně běhat okolo řeky, kterou máme poblíž. Pro mě nakonec taky fajn pohyb.;-)
    Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucy, mockrát Ti děkuji, tohle ani nevím jak komentovat :) Snad jen, že je skvělé, že ses po zranění vrátila k pohybu, je jedno, že to není Jillian, protože je důležité dělat, co nás baví a běhání je skvělá věc, navíc s rafanem :D TAk už žádná zranění, ať se ti moc daří a ještě jednou děkuji :)

      Vymazat
  30. Neskutečné, moc ti to sluší, úplně jiný člověk, jsi můj vzor :)pročetla jsem skoro celý tvůj blog (a že mi to dalo zabrat) :) cvičím 14 dní 30 days shred, jsem sice na začátku, ale upravila jsem stravu a je to znát, chtěla bych se dopracovat, tam, kam ty, snad se mi to povede. Máš můj obdiv!!! neuvěřitelná změna, začínám s váhou 81 kg, takže minimálně těch deset musí dolů...děkuji za inspiraci a motivaci, že to opravdu jde, když se chce!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pájo :) I tobě moc děkuji!!! Je skvělé, že jsi upravila i stravu, to je naprostý základ a takhle ti to půjde dolů jedna báseň!!! Občas mám chuť si 30 DS znovu zacvičit, ne celý měsíc, ale prostě jeden z těch tří levelů. Když na to tělo zapomene, tak je pro něj jakékoli cvičení nové a zapotí se, a 30 DS si už to mé tělo určitě nepamatuje :D takže si to možná ještě tento týden zacvičím, možná si dám druhý level, který mě tak nebavil :D vyzvu ho na souboj :D

      Drž se, uvidíš, že ta změna a pocit bude k nezaplacení :)

      Vymazat
    2. Level 2 mě taky moc nebaví, ale takhle jsem se asi v životě nezpotila, to se nedá s jedničkou srovnat, srdce mi buší ještě deset minut potom a rudá sem jak rajče :) děkuji za povzbuzení

      Vymazat
  31. Páni, já vůbec nemam slov!!! Tvůj blog už nějakou dobu sleduju a pod tímto článkem prostě musím nechat komentář!!! Jsi úžasná a pro mě velkou - OBROVSKOU - inspirací!!! Já se do cvičení a zdravého stravování pustila cca před měsícem, měsíc to bude příští týden :-) Cvičím 30 Days shred, dneska budu mít šestý den posledního levelu. Až 30DS dokončím, pouštím se do Killer buns and tighs a 6 week 6 pack :-) Jak jsem pokročila za první měsíc se dozvím ve středu, kdy se chci přeměřit. Na váze mam o 4 kg méně.. Začínala jsem na 77 kg.. Když koukám na tvé fotky, jsem si zase o něco jistější, že to taky dokážu. Moc a moc a moc ti děkuju za motivaci, inspiraci - máš za sebou kus práce! Jsi skvělá! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Andy, to víš, že to dokážeš, první výsledky máš už za sebou a to za poměrně krátkou dobu, co to je měsíc? :))) Takže jsem si jistá, že ve středu budeš určitě příjemně překvapena a hlavně povzbuzena do dalšího cvičení a dalšího boje :)) Opravdu to stojí za to :))Budu ti přát moc štěstí a ať se za tebou chlapi otáčej ;)))

      Vymazat
    2. Jé, děkuji moc :-) Určitě ale nebudu mít tak skvělé výsledky jako po prvním měsíci ty, to už vím. Ale nevadí - když budu trpělivá, taky se své vysněné postavy dočkám :-) Ještě jednou děkuji za moc milou reakci :-)

      Vymazat
  32. Taky nemůžu jinak než tě nepochválit. Ta změna je prostě parádní! Tolik kilo dole a ještě více centimetrů. No máš můj obdiv. Hlavně že jsi to vydržela celou dobu hezky bez nějakého většího selhání. Jsi inspirací pro hodně holek, jen tak dál. A ať se ti daří stejně jako doteď ;)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, myslím, že nemusím chválit, toho tu máš už dost:)) Samozřejmě sis prošla ohromně pozitivní změnou! A chtěla bych se na něco zeptat.
    Jak reaguje tvoje okolí? Přítel? Kamarádky (závidí?) ? Rodina?:)
    Kdy skončíš s ,shazovacím režimem' a nahradíš ho už pravým zdravým životním stylem? (tj 7-9tis. kj, přestat cvičit 6x týdně, občas si zhřešit atd.)
    Snad nejsou otázky moc osobní:)) kdyžtak nemusíš odpovídat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju a na tvé otázky určitě odpovím :)
      1. JAk reaguje okolí... no, já těch lidí kolem sebe zase tolik nemám :) Rodiče samozřejmě pozitivně, vesměs rodina pozitivně, přítel je nadšený, nevěřil, že dojde k takovým změnám, a je samozřejmě rád :) Kamarádky nezávidí, protože žádné nemám, vše udržuji na hranici "známých" :)) to je na dlouhé povídání :)

      2. co to je "pravý zdravý životní styl o kalorických hodnotách"? :)))
      ani bych neřekla, že pořád procházím nějakým "shazovacím režimem" :) Jen se prostě nepřecpávám a hlídám se, jím pravidelně, 9tis KJ by pro mne bylo utrpením, musela bych jíst až 8x denně, jím 5x a stačí.

      3. Přestat cvičit 6xtýdně nepřestanu, to je jako chtít po někom, aby přestal jíst ovoce nebo zeleninu :)

      4.Dřív jsem to brala velmi přísně, tak měsíc a půl určitě, teď znám své tělo a možnosti a občas zhřeším - tuhle jsem se chlubila gumovými delfínky :D když člověk zhřeší trošku tak to nevadí, ale nadále odmítám jakékoli zabijáky a to doslova - pizzu, dorty a podobné věci, na co? Jeden dort z cukrárny je jako můj oběd a odpolední svačina. ne díky, raději se najím :))

      Vymazat
  34. Obdivuju tvou vytrvalost! jsi nádherná! určitě si se stala inspirací mnoha z nás a za to díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, nerada se něčeho vzdávám a tuhle věc jsem chtěla tak moc, jako samotné dýchání :) nesnášela jsem pohled na sebe, nesnášela jsem vědomí, že se na tohle musel dívat i můj přítel... :/

      Vymazat
  35. I já musím vyjádřit svůj obdiv - krása :) jenom se chci zeptat, budeš pořád pokračovat v blogu, že jo? :) Áďa S.
    p.s dneska jsem docvičila poslední den 2. levlu Ripped in 30, hrozně moc se těším na 3, asi začínám být závislá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Závislost v tomhle případě podporuji :D :D :D
      K tvému dotazu: určitě budu pokračovat :) mám toho spoustu ještě před sebou :)

      Vymazat
  36. Uzasne skvele bajecne ... ty, tvoje telo, tvoje nadseni, tvoje vydrz, tvoje predsevzeti. Obrovska gratulace ke vsemu.
    Porad koukam na ty dve srovnavaci fotky a rikam si JDE TO ... FAKT TO JDE. Musim taky vydrzet. Taky mam svoje oblibene dziny ve skrini jako svou tajnou motivaci. Vlezu do nich. Ted uz musim ;-)

    Mmch jsem se chtela zeptat jak na tvou zmenu reaguje pritel. Asi jedna lichotka za druhou co ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti děkuji :))) A pokud jsou tvé džíny stále ve skříni, znamená to, že je chceš, tak se snaž :))

      Jak reaguje přítel? no je samozřejmě rád :)) nevěřil, že to bude až takhle vážné jednoho dne se mnou a že jsem měla na mysli "takovou" změnu :))) je rád a teď se ke cvičení i občas přidá, ale řeknu ti, my ženský vydržíme víc :D

      Vymazat
  37. Ahoj Nikki, tvůj blog sleduji skoro od začátku a moc se mi líbí! Máš moc pěknou grafiku, fotky, styl psaní, a v neposlední řadě tvůj přístup, optimismus, tvoje odhodlání a nadšení a samozřejmě i výsledky! Moc ti gratuluji, proměna je super!!! Jsi skvělá, že jsi to tak zvládla a zvládáš!! Paráda a jen tak dál :-) Měj se hezky! Liduš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Liduš, mockrát ti děkuji za komentář, moc si toho vážím :))) jsem ráda, že se ti tu líbí, snad to i dál potrvá :)) Hezký večer :)

      Vymazat
  38. Nikky, je tu 99 komentářů a já budu tím stým. Je k nevíře pohledět na ty dvě fotografie a číst ty údaje ! Opravdu ti, krásko, blahopřeji k tak nádherné a výrazné změně !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oooo bože, ty jsi úžasná, moc ti děkuji :))) teď jsem ti tu 100 ale pokazila :)) ale poděkovat jsem musela :)

      Vymazat
  39. Ahoj :) Moc ti gratuluju,máš nádhernou postavu teď.. :) Chcic začít od 1.srpna což je zítra s dietou.. mám všechno nezpevněné a vůbec se mi to nelíbí+mám hrozné špeky kolem pasu,vždy to hnusně přetéká.. jinak tlustá ani nejsem.. mám 175 cm/65 kg.. můj cíl je 60 kg!.. ale hlavní jsou cm.. hlavně v pase bych chtěla zhubnout.Asi před měsícem jsem cvičila s Jillian ale nějak jsem potom přestala,a došla jsem k názoru že jsem líná a všechno to byly jen hloupé výmluvy.. tak od zítřka začínám zas..Jillain je opravdu skvělá,vždy po cvičení jsem se cítila skvěle!Já bych se jen chtěla zeptat.. jak mít silnou vůli jak prostě hubnout delší čas.. vždy mě to vydrželo jen 14 dní..nemám žádnou silnou vůli,vždycky mi třeba někdo nábídne čokoládu a já neodolám..to je můj problém..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc a přeji, ať se ti znovu dobře cvičí :) Ono to není ani tak o silné vůli, jako o motivaci. POkud nemáme nějaký důvod, proč chceme hubnout, tak ani nevíme proč a pak tedy není motivace a nebereme to vážně. Musíš si stanovit cíl, nejlépe hned několik př. chci se vlézt do menších džín, chci, aby se na mě díval s údivem partner, dám si čokoládu za 5 ubytých cm v pase :))) A pak uvidíš, že si ani tu čokoládu nedáš, jak z toho budeš natěšená a nebudeš si to chtít pokazit ;))

      někde jsem četla, že pokud TO chceme stejně tak moc jako chceme dýchat, tak to dokážeme :)) takže chce to mít reálné cíle ... já třeba chtěla zpět svoje džíny, nechtěla jsem vypadat jak koule se svým dítětem, když se procházím po městě, chtěla jsem nosit oblečení bez strachu, že se musím někde na bříšku zakrývat a kontrolovat, měla jsem se fakt už plné zuby a měla hodně důvodů... taky jsem se zpočátku několikrát přistihla nad sladkým a váhala mám? nemám? a pak jsem si vybavila svoji fotku z prvního dne a bylo po rozmýšlení. Odmítnout něco, co nám nabídne ten druhý i kdyby nabídl třikrát, je velký kumšt, já vždycky říkala, ne díky, bolí mě zuby - nikdo se nikdy nevyptával... samozřejmě, že když řekneme "nechci", lidi se hned ptají "proč? držíš dietu?" ... klidně řekni "jo, snažím se jíst zdravě"... a "proč vždyť to nepotřebuješ a jeden čtvereček ti přece neublíží." moje odpověď? "Zkus mě v tom radši podpořit a nekazit mi to, moc by mi to pomohlo"... :)) nikdo ti na tohle neřekne ani půl slova :) tak se drž, ať ti to jde :)

      Vymazat
  40. to je prostě nádhera <3 moc krásnej blog hrozně inspirující..... držím palečky já sama hodlám hned po dovolené na kterou jedu už zítra začít maket ;-) snad se mi to povede a budu aspoň z poloviny uspešná jako ty ;-)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj!Tvůj blog sleduju už dlouho a hrozně Ti fandim!.)Si fakt dobrá a obdivuju Tě za to,že ses ze začátku dokázala přinutit a tolik sis na to teď zvykla,cvičit a tak,)Chtěla bych se zeptat co pro tebe byla ta největší motivace?Už jsem si tolikrát řikala,že to chci dokázat,vydržět to,ale vždycky mi to vydrží jen pár dnů.Anne

    OdpovědětVymazat
  42. Anne díky :) Moje motivace? Moje džíny a můj odporný odraz v zrcadle :D Nedalo se na to dívat!!! Už ne!

    OdpovědětVymazat
  43. No já čumím !!! Rozhodla jsem se taky zpevnit postavu, byla za trenérkou pro rady, cviky a teď když jsem viděla Tvůj blog, OHROMNĚ jsi mě motivovala, DĚKUJU!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anne, jojo, taky mi jde hlavně od zpevnění, na tom budu muset ještě pracovat... :) Už je to daleko lepší, ale teď vidím najednou, že chci i víc :))) Nepotřebuji už kila dolů, chci hlavně být pevná, daří se, ale jde to pomaličku :)

      Vymazat
  44. To je opravdu úžasné, vědět, že to jde! Děkuji za motivaci! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Páni, máš můj obdiv :)
    Já jsem začala cvičit začátkem tohoto roku, kdy mě můj přítel upozornil na to, že jsem trochu "rosolovitá" :D tehdy jsem si uvědomila, jak jsem po jeho boku zpohodlněla, že jsem neměla po pár letech s ním ani snahu nějak se držet na uzdě a pečovat o své tělo.. a tak jsem začala cvičit z Jillian. Potřebovala jsem se z 47kg dostat na 43kg což se mi povedlo a především jsem měla dobrý pocit ze svého pevného těla :)
    Najednou mělo všechno tvar, nic se netřepalo, nic nepřetékalo a hlavně slyšet několikrát za den pochvalu od přítele, je k nezaplacení.
    Poslední měsíc to dost flákám, ale snažím se alespoň 3x do týdne cvičit, abych si to udržela. Horší je to s jídlem, ale myslím, že se zase začnu snažit. Dodala jsi mi motivaci, která mi v poslední době hodně chyběla.
    Děkuji a gratuluji k Tvojí úžasné proměně a k úspěchu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nemyslíš vážně, že ne? Já mám 47 kilo a všichni mi říkají, že jsem anorektická. Musela bys měřit tak metr, abys byla rosolovitá...

      Vymazat
  46. Můj bože! Všechny "thinspirační" fotky, na kterých jsou vyhublé americké dívky zahazuji, protože ty jsi daleko lepší! Skutečný člověk, skutečné výsledky, kousek po kousku... Neskutečně moc tě obdivuji :) Co jsi dokázala je úžasné.. Přeji ti ať se ti podaří vše, co si ještě přeješ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Jade, to je moc hezké od tebe :) I já tobě přeji, ať se podaří to, co si zase přeješ ty :)))

      Vymazat
  47. tyjo:) a jedla si pri tom normalne,nebo co jsi jedla?:)ja sjsem zatim na level 1 treti den..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych jedla normálně, tak tady dnes nejsem :D Kdepak, člověk musí volit, co má na talíři, jíst střídmě, pravidelně, snídat, všechno jsem se musela na učit. Cvičení mění tělo, ale váhu mění jídlo na talíři ;))

      Vymazat
  48. nádhera!! za pouhé 3 měsíce náádherná změna. gratuluji,jste mojí velkou inspirací :) Kajušenka..

    OdpovědětVymazat
  49. Foto před a po čtvrt roce....... já prostě nemám slov a jen hledím s otevřenou tla... ehm pusou... Jsi krásná :) A k tem jeanům, ano ano ano, to je přesně co chci, vlézt se do takových těch krásných rifliček a nemuset nosit volnější... Díky tomuhle blogu, jeho pravidelnému čtení, mám obrovskou chuť cvičit, obrovskou motivaci... Zaznělo to tu několikrát, ale nemůžu si to odpustit... i za mě, jedno obrovské DÍKY!!!!! za to, že jsi založila tenhle blog, za to, že se můžu pročítat články, recepty apod.
    Jsi taková česká Jillian ♥
    Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki děkuju :) jojo, člověk si řekne 3 měsíce, ale ty utekly jak voda a fakt to jde :)) ani jsem v tak "rychlou" změnu nevěřila, ale šlo to prostě samo... tedy samo = po správném jídle a cvičení s Jillian :)

      Vymazat
  50. Super, perfekné :)...Ticho závidím tvoje odhodlanie :), kiežby vydržalo aj mne ( momentálne som na 6 dni 30 day shred)....každopádne super dôkaz toho, že keď človek niečo chce dosiahnuť a idem si peevne za svojím dokáže aj na prvý pohľad neemoné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) ano je to pravda, kdo chce, dokáže :) Držím palce, ať se i tobě daří :)

      Vymazat
  51. Dobrý den,jste opravdu šikovná a obdivuji Vás,jak jste se do toho dala. Dnes jsem také začala cvičit 30day shred a teda moc mě to chytlo, už se nemůžu dočkat zítřka,až zase budu cvičit. Snad se také vypracuji na tak krásný výsledek. Ivka P.

    OdpovědětVymazat
  52. MÁŠ NÁDHERNOU POSTAVU!!!! UPLNĚ KRÁSNÁ,ZÁVIDÍM TI JI,PŘEDTÍM MUSÍM UZNAT ŽE JSI BYLA DOST OPLÁCANÁ,ALE TO CO JSI DOKÁZALA JE NESKUTEČNÝÝ!!!PŘEJI TI AŤ TĚ TO NADÁLE BAVÍ A AŤ SE TI VE VŠEM DAŘÍ.:))) JSI ASI NEJVĚTŠÍ MOTIVACE JAKOU JSEM KDY VIDĚLA NEUVĚŘITELNĚ KRÁSNÉ TĚLO.:) VÍM ŽE TO MOŽNÁ PŘEHÁNÍM ALE JÁ NEVÍM UŽ JAK TO NAPSAT,NĚCO ÚŽASNÝHO :)))))) máš obdiv ;))) můj :))

    OdpovědětVymazat
  53. Chtěla bych mít tvou vytrvalost =o)

    Před maturitou jsem začala nabírat a nějak to nechce zastavit a ouha 10 kg nahoře =o(

    OdpovědětVymazat
  54. Vypadáš fakt supr, podle mě už ani dál hubnout nemusíš. Takovouhle postavu bych totiž docela ráda měla. A to jsem podvyživená a toužím přibrat. No neptej se mě, co na tvých stránkách dělám, náhodou jsem sem zabloudila a vážně mě nadchlo, kolik jsi do toho dala, aby jsi jak říkáš byla fit. Inspiruje mě to k tomu, začít taky zdravě jíst a nevzdávat se a být fit jako ty. :)

    OdpovědětVymazat
  55. Vyborna promena! Jen bych se chtela zeptat, co vsechno jsi s Jill za tech 90 dni cvicila? Ja jsem ted odcvicila 30 day shred a dneska jsem zacla s Ripped in 30 a pak nejak nevim, co dal .... dekuju za odpoved i za inspiraci! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky :) Cvičila jsem 30 Day Shred, Ripped in 30 a pak měsíc Body Revolution fázi 3 :) Hodně štěstí :)

      Vymazat
  56. Super změna, gratuluji..chci se zeptat, kdy jsi viděla první změny..jestli šli nohy, boky, břicho..jak to šlo dolů..:)..díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První výsledky zhruba 10-14 dní, pak se to rozjelo hodně. Mám tělo ve tvaru přesýpacích hodin, takže to šlo dolů souměrně. Mám to štěstí. :)

      Vymazat
  57. Díky za odpověď, jsi můj velký hnací motor.mám podobnou postavu jako ty na začátku, akorát menší břicho a asi trochu větší stehna a celulitidu..za rok od porodu jsem zhubla vše, co jsem nabrala, tj. 20 kg a jim dle Brichace Toma, zda ti ti něco říká..:) mám problémy s kolenem, tudíž nemohu drepy, výpady, cvičit to co ty, našla jsem si pilates, což mě chytlo, cvicim asi 14 dní, první týden obden, poslední týden každý den 30-40 min. Začínám cítit, že se začínám malinko zpevnovat, proto jsem se ptala, jak to šlo u tebe..:)

    OdpovědětVymazat
  58. A ještě nevím, jak dlouho jsi cvicila každý den, vím, že by měly svaly odpočívat, ale zatím nechci povolit, když se to rozjelo..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podle mne jsi chytrá holka, šla jsi do toho s respektem vůči svému tělu, což je supr. Pilates mi kdysi nic neříkalo, ale dnres se mi moc líbí, mám vyzkoušeno, vím, že je to záběr, takže doporučuji :)
      Jinak pauzy jsou potřeba, v den pauzy se právě svalstvo buduje, tělo regeneruje :) I kdybys měla cvičit obden 30-40 min je to uplně supr :)

      Vymazat
  59. Díky..:)..ale ty první 3 měsíce jsi cvičila pořád, ne? Hlavně jsem koukala, že fotky jsou z roku 2012, takže dnes už musíš být jako skála pevná..:).nikdy bych nevěřila, že je tvoje změna možná za 3 měsíce.teď projíždím tvůj blog..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, necvičila jsem pořád, první měsíc ano, ale byla ta blbost. Pak jsem si dávala 1-2 dny v týdnu volno bez žádné jiné aktivity :)

      Vymazat