MEMORIES | Listopad 2012


Jsem si vědoma, že jsem za poslední dny byla úplně mimo, ale věřte, že to mělo své opodstatnění. Jde o mého syna. Když jsem v jeho čtyřech letech opouštěla jeho otce, udělala jsem tu nejsprávnější věc. Ale i přesto bylo pozdě, jelikož maličký viděl spoustu věcí, které neměl, když se končí vztah. Proto bych vám všem chtěla dát jednu radu, nenechte děti vidět, slyšet, být součástí nefungujícího vztahu. Děti nezapomínají. Děti to prožívají. I několik let poté. Nedovolte to. V zájmu vašich dětí. Za poslední týdny jsme konečně udělali ve spolupráci se školou a psychology jakýsi posun. Bylo to maximální vytížení z mé strany, ale já to budu podstupovat tak dlouho, dokud to můj synek bude potřebovat. I ty minimální změny, které se právě dějí, jsou k nezaplacení.

A na chvíli trošku veseleji :) Dnes odpoledne jsem byla se psíkem venku a navštívila nás taková strašlivě krásná milá chlupatá fenka, pak někde z dálky jsem slyšela, jak ji volá panička, křičela na ní "Majdo, pojď sem!!! Majdo!" Do toho telefon u ucha, který po chvíli s omluvou zaklapla. Bylo to docela komické a pak, když se Majda rozběhla, panička se ta ní rozběhla se a volala: "Tak ty chceš běhat? A chápeš, že ti to nepomůže, když pak doma žereš jak dobytek?" 
















Přečetla jsem:
Štěstí, láska, čokoláda | Menna Van Praag
Střípky Duší | Mary Lindsey
The Day Before | Lisa Schroeder
Balthazar | Claudia Gray
Poslední interview | Rachel Ryan
Venomous | Christopher Krovatin
Pozlátko | Táňa Keleová-Vasilková
Espressologie | Kristina Springer
Andělé noci | Lenka Lanczová
Milion sluncí (Loď mezi hvězdami, #2) | Beth Revis

Viděla jsem:
Doba ledová 4
Arrow (seriál)


Tracklist:
Katy Perry - Wide Awake
Le Ann Rhimes - Please, Remember
Le Ann Rhimes - Cant't Fight the Moonlight
Madonna - Get Together




Respektuj pocity druhých.
Pro tebe nemusí daná věc znamenat nic.
Pro druhé všechno!

28 komentářů:

  1. Na tvuj blog jsem narazila uplnou nahodou a nemam slov, jsi skvela:) Malokdo ma tak silnou vuli:)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký příspěvk, závěrečná scénka mě pobavila :D Už koukám na něteré z odkazů, ktré jsi doporučila :) A na fotky z proměny se těším i já! Snad pošlou všichni :) Já udělám foto v pátek ráno, o víkendu to nestihnu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Scénka bavila i mě venku :D jsem se chechtala :D
      A na proměny (všechny) jsem fakt zvědavá... :)) v pátek očekávám foto (tvoje) :D

      Vymazat
  3. Ahoj Nikki, přeju brzké uzdravení! Ať bacil odtáhne a Ty zase můžeš cvičit a dělat to, co Tě baví! Ta scénka na konci mne pobavila :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Jů! Jsem ráda, že se mé típky líbí! Protože mě se líbí dvojnásob. Takže sem se chtěla podělit :) :D

    OdpovědětVymazat
  5. Miki je skvělej, mívám podobný výraz, když mi kocour vyskočí na stůl a nenápadně se mi přibližuje k talíři :) já sice cvičím ( včera poprvé Killer Abs a měla jsem ze sebe radost, jak jsem to zvládla - jen by se ten ozdobný tukový pás mohl ještě trochu zmenšit :D ), ale taky nejsem úplně OK... Bacily řádí! NA ten protein myslím, mám v plánu koupit do zásoby, juchůů :))

    OdpovědětVymazat
  6. Perfektny prispevok a ten zaver nema chybu. Mam strasne rada tento blog a je pre mna strasne inspirativny.
    Katka

    OdpovědětVymazat
  7. Majda mě pobavila a jsem ráda, že mohu začít další pracovní den s úsměvem, protože jsem si přečetla něco, co ten úsměv vyvolalo.

    OdpovědětVymazat
  8. Opět skvělý článek ,vždycky se těším s čím novým přijdeš....také už koukám na některé odkazy ,co neznám :-) A Majda mě taky obavila :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Opět moc milý článek! Držím palečky, ať se brzy uzdravíš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Andy :))) Už mě svrbí končetiny celého těla, jak bych už chtěla popadnout činky :D

      Vymazat
  10. Zdravím, Nikki.
    Tvůj blog jsem objevila asi před měsícem a tak trochu mě přiměl zavzpomínat na mé dávné snažení. Tenkrát jsem se patřičně dřela, protože jsem to zbožňovala (ten paradox, když špekounek zbožňuje cvičení :) ).
    Nidky jsem nebyla hubená, ale cvičení mám ráda. Jsem ráda za tvůj blog, který mi připomněl mě ,,tenkrát" a já se rozhodla k tomu vrátit. Být zase lepší, alespoň po duševní stránce :).
    Moc se těším na tvé další příspěvky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji "ženo" :))) Duševní stránka je nad tou tělesnou bych řekla! Jakmile jsi v pohodě tam, tak pak už to jdu všude :)

      Vymazat
  11. Těším se na výsledky proměny :)
    Zuzky se nemusí vůbec nikdo bát. S těmi jejími modifikacemi to zvládnou opravdu i úplní začátečníci!

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj ty brdo dneska jsem narazila na tvůj blog a jako když jsem uviděla fotku před a po, tak klobouk dolu. Spadla mi pěkně brada. To je něco blahopřeji k úspěchu asi opravdu platí pořekadlo, když se chce tak to jde. Fakt klobouk dolu :).

    OdpovědětVymazat
  13. PS je super :D :D jinak fotečky z proměny určitě pošlu ;)

    OdpovědětVymazat
  14. soutěž s recepty by se i líbila ..."pár" jich v záloze mám :D
    a děkuju za zmínku o mém článku, jsem moc ráda že se ti líbil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Pár"? :D :D :D to je dobře, budeš je potřebovat :D jsem hrozná, ale už nad soutěží fakt přemýšlím :D že ji nakkonec asi zrealizuji, ale nejdřív dokončím jednu a pak dám na chvíli pauzu :) no uvidíme, jakou "chvíli" :D

      Vymazat
  15. Díky za zmínění mé osoby ve Tvém článku! Pořád Ti to tu prolézám, musím říct, že opravdu skládám největší poklonu. Ne jen za to, co jsi se sebou dokázala provést, ale taky jak to podáváš ostatním! :))

    OdpovědětVymazat
  16. Nikki,
    diky za me oblibene kratke zpravy.

    Chtela jsem se zeptat, zda nemas chut udelat recenzi na DDP yoga, je to ted celkem novinka, tak by me zajimalo, zda to shanet a co si o tom myslis/zda se chystas na cviceni atp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem rychle mrkla na ukázku a hned mi přišel ten chlápek povědomej i to jeho triko :) Jsem včera o něm viděla jedno video, které má i ten člověk na videu. Jógu moc teda já ne-e, ale mrknu na to a prostuduju víc :) Díky za tip.

      Vymazat
  17. Díky moc všem za milé komentáře :)) Jsem ráda, že Majda pobavila :D byla fakt skvělá!!! A paniččin proslov pobavil dvojnásob :D

    OdpovědětVymazat