MEMORIES | Prosinec 2012

















Za pár dní zde máme Vánoce, je mi jasné, že spousta z vás už teď momentálně nestíhá a neví kam dřív skočit ☺ Mám to podobné ☺ Před sebou máme víkend a pak hned svátky, sháníte poslední dárky, děláte dodatečné nákupy masa, brambor a bůhví čeho ještě ☺ Ale jelikož jsem vám slíbila před samotným Štědrým dnem ještě jeden můj příspěvek, je tady, společně se mnou. Při sepisování jsem se usmívala a tak doufám, že vás snad svými zápisky neunudím ☺

Nevím jak u vás, ale cukroví, co jsem napekla, upozorňuji, že ho byla plná krabice od bot, už padlo. Prostě není :D Joojo, přiznám se, že mám na jeho úbytku také svoji zásluhu, jelikož jsem ho dost často teď snídala, ale hodně kousků padlo na různé akce v Martínkově škole, jsou to teď samé besídky a posezení, i v družince, a cukroví jen lítalo. Malej moc na sladké není, takže si zobnul opravdu jen párkrát šlehačkového cukroví, do kterého nedávám žádný cukr, za to můj milovanej pes po cukroví šílel víc než po nějakém mase :D Byl kouzelnej, když kňoural u skříně a vzhlížel nahoru nad ní, kde byla ONA krabice!!! Nejvíce ze všeho mu šmakovaly perníčky. Je fakt, že se mi neskutečně povedly.

S přítelem jsme před třemi dny oslavili svoje malé soukromé Vánoce a také si užili svého výročí. Navíc se mi ♥ vrátil po několika dnech z práce, byl mimo město, unavený, ale oslava výročí i beztak stála za to. Dostala jsem překrásnou kytičku, přítel ví, jakou slabost pro ně mám. Sedli jsme si do židliček, dali svá chodidla jeden druhému do rukou a užívali si přítomnosti a vedli dlouhé rozhovory až do pozdních hodin =) Člověku se nastřádá v hlavě tolik věcí, co by chtěl tomu druhému po návratu říct a pak to stejně všechno zapomene =)
 


 



 








Přečetla jsem:
Cukr a sůl | Táňa Keleová-Vasilková



Lidské srdce je malé,
touží ale po velkých věcech.
Nestačí ani zasytit psa,
ale celý svět pro něj není dost velký.
 — Paul Hoffman


33 komentářů:

  1. Já tam ty kopečky vidím, sice málo, ale jsou tam :D. Margret je úžasná :).
    S.

    OdpovědětVymazat
  2. máš nádhernou postavu! a za pár týdnu kopečky na fotkách uvidíme určitě! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už teď je podle mě tvoje postava dokonalá! :-) Držím ti palce, ať dosáhneš té naprosté dokonalosti - tedy k tvojí spokojenosti. Vím, že ty to dokážeš! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo cíle mám podobné, ne-li stejné. Tak jsem ráda, že nejsem sama, kdo do toho jde teďkom naplno! Taky jsem si dneska pořídila nějaké fotky v šatně ve fitku po cvičení :D Ale na blog je hodím ani až na začátku ledna, to plánuji nějaké komplexnější článek o mých cílech a plánech.

    Držím palce, ať ti to snažení dobře jde! U tebe to určitě nebude žádný problém :)

    OdpovědětVymazat
  5. taky mám ještě ten tuk na bříšku a stehnech a zadku:D a máme stejný cíl:) až teda na to že já si musím dávat volna a nepřehánět to ze zdravotních důvodů:-) jinak jsem dřív cvičila každý den skoro hodinu:D ale vyzkouším Zuzku a uvidíme jaké budou výsledky:) jen mě štve že skoro nejsou ty její videa ke stažení protože na youtube se mi to občas seká takže to by bylo cvičení na pr..:D:D ale postavu máš pěknou a neboj břišáky ještě vylezou:) já je mám dost vylezlý ale ta trocha tuku a to jídlo to potom večer pokazí:D ale ráno to je pohled pro bohy:D:D to jsem schopná se na sebe dívat půl hodiny ze všech stran:D:D a držím ti palce a jako vždy se od tebe budu inspirovat:) jak cvičením tak i s jídlem:)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám cíl stejný :)
    A tuk potřebuju zredukovat na nohou a zadku!
    A kombinace.. já jsem zatím spokojená u Jillian a u Nike training club, které různě skládám dohromady :) a v roce 2013 chci zkusit Zuzku!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, tak neznama je moje milovana fitnesska Lori Harder:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, mockrát děkuji za to jméno. Hledala jsem, ale neúspěšně :)) Fakt moc pěkná baba :)

      Vymazat
  8. Moc ti to sluší, smekám! Věřím, že letos dokážu aspoň z poloviny to co ty. Bohužel jdu za 3 týdny na operaci a nebudu moci tak 2-3 měsíce cvičit, z toho mám absolutní hrůzu jak se vyvepřim..:((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To překonáš Baruš. Já bych tedy asi taky "trpěla", kdybych nemohla cvičit, ale důležité je se dát co nejdřív zdravotně do pořádku. Dodržuj vyvážený jídelníček, tělu to taky jen prospěje :))) Držím palečky moc!

      Vymazat
  9. I přes to že ještě nejsi 100% spokojená, tak i přes to je tvoje tělo dokonalé.
    Jsem moc zvědavá na tvoje cvičení, kterému se teď budeš věnovat.


    Do nového roku přeji ať se ti daří ve všem na co sáhneš a hodně zdraví.
    Světla

    OdpovědětVymazat
  10. Krasny telo :-) taky ty kopecky vidim,;-) jsi pro me velka inspirace a taky zacinam cvicit s Jill tak mi drz palce at mi to vydrzi,ja tobe budu taky drzet at se ti podati to ceho chces dosahnout ohledne fitness jak tady popisujes ;-) jinak preji stastny Novy rok 2013.B-)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný článek na konec roku, Nikki. A ještě hezčí máš své plány a cíle. Když to šlo doteď tak krásně, tak to půjde i dál, neboj se :)
    Správnou stravou a stálým cvičením tuk dolů půjde, však to víš sama nejlíp. A vůbec nepochybuji o tom, že by ti to nešlo, protože (píšu to pokaždé, ale musím i teď) jsi urazila tak dlouhou cestu a tvoje tělo se tak úžasně změnilo. Ty by jsi měla být tou pravou motivací pro všechny maminky, které mají problém, jako jsi měla ty na začátku své proměny.
    Jsi úžasná ženská, moc si tě vážím a děkuji za tvé články, rady, tipy, moc mi toho dávájí a díky tobě jsem objevila Zuzku, Boba... pokračuj v blogování i nadále a dál si plň své sny a buď spokojená!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :)) Já si zase moc vážím tebe, protože jen málo děvčat tvého věku to má v hlavě tak uspořádané jako ty a hlavně jseš vždy nesmírně milá a slušná a už jsem si na tebe zvykla :))

      Krásný vstup do Nového roku :))

      Vymazat
  12. Hrozně se mi líbí, jaké máš pořád velké cíle s podle mě už teď dokonalou postavou :)....jsi super! A půl kila...závidím...u mě to bude asi horší, moc jsem se neovládala a raději se nevážila, ale zítra zase nanovo! Přeju Ti krásný nový rok, ať se Ti prostě daří po všech stránkách!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuji :)) Musím přiznat, že jsem na váhu nelezla zrovna s příjemnými pocity :D ale tak naštěstí to dopadlo ok :D Však co, teď nám to zase začne, tak proč si to tu chvilku neužít :))) Měj se prima skvělý Nový rok i Tobě :)

      Vymazat
  13. Nikki, smekám. Už teď vypadáš jak Lara Croft :)

    OdpovědětVymazat
  14. Páni máš úžasnou postavu! Já chtěla cvičit přesně od 1.ledna, ale bohužel jsem v noci jedla ještě trošku pár těch bramburků, kofoly,.. a předchvílí další kofola, brambůrky, .. je to strašný. Bohužel musím začít až od zítřka :/ :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš že mám začít? :D Já jako tak nějak cvičila od července do konce listopadu a pak přišli Vánoce a já se ještě nenaučila ovládat; CUKROVÍ. Dávám si předsevzetí, že si konečně vypracuji tělo, které budu mít ráda :).

      P.S.: Pila jsi na Silvestra? :D Co jsi jedla? Já pila tak maximálně Kofolu a jedla (bohužel) brambůrky a popcorn.

      Vymazat
  15. Tělíčko máš úžasné, Nikki, já žádný tuk teda nevidím :D Ale nějaká ta předsevzetí jsou potřeba, chápu :)))

    OdpovědětVymazat
  16. Ať se daří!:)
    Taky mám v plánu pořádně zabojovat s nepřítelem tukem!:D

    OdpovědětVymazat
  17. Tak přeju, ať se ti v novém roce podaří tělo vytvarovat dle tvých představ! :))

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné nakopnutí v novém roce! Už jsem se na to chtěla vykašlat, říkala jsem si, že to stejně nemá cenu, že to nedokážu, tak proč zase začínat... A pak jsem koukla sem, viděla Tvou fotku z konce roku, vzpomněla si na Tvou fotku ze začátku Tvé proměny... a chuť se sebou něco dělat je zpět! Tak mi drž pěsti, ať mi to vydrží (pro mě není problém udržet si pravidelný pohyb - pokud nemám např. úraz jako loni, což mě vyřadilo na víc než 3 měsíce z pohybu, velkým problémem je jídlo), budu si sem chodit pro inspiraci, až mi bude docházet vnitřní síla. Tak hlavně, prosím, nepřestávej s psaním :-) Tobě přeju mnoho úspěchů v roce 2013, ať se vše vydaří!

    OdpovědětVymazat
  19. To já bych zase chtěla mít tělo jako má Briohny Smyth "naprosto pod kontrolou" ;-) http://www.youtube.com/watch?v=loszrEZvS_k

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je nádhera no :))) všechno jednou bude :))) jóga mě baví... jen to "neumím" dělat tak často :)

      Vymazat
  20. Gratuluju, gratuluju a ještě jednou gratuluju....máš postavičku jako lusk :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Silvi :)) ještě to musím vylepšit. Ženský fakt nikdy nejsou úplně spokojené :D

      Vymazat
  21. Paráda :o) Cvičím teprve čtvrtý den, po prvním cvičení, kdy jsem myslela, že zdechnu, jsem si říkala, že teda nevím, zda se ještě ke cvičení dokopu, pak jsem narazila na tvůj blog, a už druhý den ráno začala těšit na večer, až děti půjdou spát, a já si zacvičím. Protože tvoje tělo, to je prostě hnací motor pro moji vůli :o) Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko děkuji :) Ať se Ti daří :)) Počkej, až zaznamenáš změny, to bude teprve hnací motor ;))

      Vymazat
  22. Co říct, postavu máš nádhernou. Jsi můj vzor!

    OdpovědětVymazat