BLOG
Bloguji
U mě doma
Happy Monday
Baby deník
Nevlezlo se
JÍDLO
Z mého stolu
Všechny recepty
Vaření s FOOD
Vaření s Yummly
Biosfera.cz
CVIČENÍ
Články
Fitness deník
Recenze a tréninky
Jóga
Moje proměny
FASHION & BEAUTY
Notino.cz
Laky
Kosmetika
Oblečení
VOLNÝ ČAS
Knižní koutek
Knižní výzva
Recenze knih
DIY
Háčkování
V PŘEDVÁNOČNÍM ČASE MÁM PRO VÁS SPOUSTU SOUTĚŽÍ. KDE?
Na blogu soutěžíme o tři balíčky od HQH System
Na mém blogu můžete soutěžit ve Velké oříškové soutěži o 5 kg oříšků a semínek
Na FB stránce Anetky Run-Heart se soutěží o mou knihu Moje tělo: koučink
Na FB stránce Správná podprsenka se také soutěží o mou knihu Moje tělo koučink.

PŘEJI VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ A KRÁSNÝ ADVENT :-)

pátek 8. března 2013

Ředkvičkový tvaroh s okurkou


Neustále chybí nápady, co si dávat k snídani či jen tak na pečivo. Snad deset let jsem měla založenou jednu pomazánku z časopisu, o které jsem si říkala, že její čas jednou přijde. No, v první řadě, trošku se stydím tohle nazvat vůbec pomazánkou, ale tak budiž, v původním názvu to je ☺ Jde o zcela jednoduchou věc na vaše pečivo. Nedá se na tom absolutně nic pokazit a je to to nejzdravější, co může být. A jednoduché ☺ 

Budete potřebovat měkký tvaroh, ředkvičky, salátovou okurku a sůl.

V první řadě si požadované množství ředkviček umyjeme (já dělala z celého svazku), pár z nich nakrájíme na velmi tenká kolečka, větší množství z nich nahrubo nastrouháme. Do toho nastrouháme také salátovou okurku, kdo má rád i s tou zelenou slupkou, může být, výsledek bude barevnější ☺ Já to loupu. Ze zeleniny jsem vymačkala trochu šťávu (vodu) a přidala půlku kelímku měkkého tvarohu. Třeba budete potřebovat víc, třeba méně, záleží vyloženě na vás, jakou konzistenci chcete z pomazánky mít. Nakonec jen osolíme dle chuti a je hotovo. Doporučuji himalájskou diamantovou sůl. Je krásně chutná a voňavá. Můžete nechat ještě chvíli vychladit anebo hned mazat na chleba či jakékoli vámi oblíbené pečivo. Myslím, že stejně tak tuto pomazánku můžete připravit i z papriky, rajčete, či různě pokombinované zeleniny, jen je nutné tu vodu ze zeleniny trošku vymačkat.

Dobrou chuť ☺


Vaše názory:

0 komentářů:

Okomentovat