BLOG
Bloguji
U mě doma
Happy Monday
Baby deník
Nevlezlo se
JÍDLO
Z mého stolu
Všechny recepty
Vaření s FOOD
Vaření s Yummly
Biosfera.cz
CVIČENÍ
Články
Fitness deník
Recenze a tréninky
Jóga
Moje proměny
FASHION & BEAUTY
Notino.cz
Laky
Kosmetika
Oblečení
VOLNÝ ČAS
Knižní koutek
Knižní výzva
Recenze knih
DIY
Háčkování
V PŘEDVÁNOČNÍM ČASE MÁM PRO VÁS SPOUSTU SOUTĚŽÍ. KDE?
Na blogu soutěžíme o tři balíčky od HQH System
Na mém blogu můžete soutěžit ve Velké oříškové soutěži o 5 kg oříšků a semínek
Na FB stránce Anetky Run-Heart se soutěží o mou knihu Moje tělo: koučink
Na FB stránce Správná podprsenka se také soutěží o mou knihu Moje tělo koučink.

PŘEJI VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ A KRÁSNÝ ADVENT :-)

neděle 6. dubna 2014

Chladivý krém s mátovou čokoládou


Dnes ráno jsem krapet experimentovala a říkala si, že by se vám tenhle nápad mohl líbit. Aby bylo jasno, já tuhle nádheru snídala, ale chvíli jsem přemýšlela, že bych krém nechala pořádně vychladit v mrazáku a pak se do něj pustila. No, měla jsem hlad, takže jsem to snědla hned ☺

Budete potřebovat:
1 banán
3/4 šálku mražených lesních plodů
1/3 plechovky kokosového mléka
50 g rýžových vloček
mátovou čokoládu

Uvařte ve vodě rýžové vločky, po 5 minutách přebytečnou vodu slijte a nechte vychladnout.
Do mixéru vložte banán i mražené ovoce, zalijte mlékem a mixujte do hladkého nadýchaného krému. Hotovou směs vlijte do hlubší misky, přidejte vychladlé rýžové vločky a dobře promíchejte.
Ozdobte lžící kokosového mléka a dvěma čtverečky mátové čokolády.

Máta v tomhle dělá neskutečné divy. ☺

Přeji dobrou chuť ☺
Vaše názory:

0 komentářů:

Okomentovat