MEMORIES | Duben 2014



Když mi bylo dvacet, zrovna začal rozkvět DVD nosičů, málokdo věřil, že se uchytí mp3, ještě stále jsem kupovala kazety, protože jsem nevěřila v dlouhý život CD disků, internet byl pojem jen pro bohaté a v internetové kavárně jste za připojení platili 80 Kč za hodinu a osobní počítač měl jediný člověk v celém vchodě, možná i celém činžáku.

Když mi bylo dvacet, fitness bylo jen pro chlapy, kterým se říkalo, že maj vymytý mozek, nikde jste se nedozvěděli o zdravé výživě, o věcech, které jíst a nejíst, hypermarkety se předháněly v nabídkách, co kdo nejlevnějšího (a tím pádem nejstrašnějšího) může nabídnout a prvním marketem, který nabízel možnost udělat si vlastní zeleninový salát byl Interspar. Nutno podotknout, nechali si za ten zdravý koutek, kde jste si naběračkou plnili mističky, pěkně zaplatit.

Tehdy jsem cvičila hodiny a hodiny podle Cindy Crawford z videokazet. Byl to neskutečný hit. Vlastně všechny top modelky vydávaly jednu videokazetu za druhou. Byla to taková první doba, kdy se začalo vnímat, že i cvičící žena je v pořádku. Jillian Michaels na svou slávu teprve čekala. Když jsem chtěla zkusit kickbox, každý se mi smál, protože to se přece k holkám nehodí.

Dnešní dvacetiletí mají tak ohromné možnosti, že jim tu dobu závidím a sobě si ji opožděně přeju =) Mám před sebou - doufám - ještě dlouhý život, dlouhá léta a tak strašně mě to mé sebepoznání a sebeobjevování baví, těší a naplňuje, že vyhlídky na zdravý život, zdravé jídlo, pohyb a učení se, jsou ještě stále dobré a budu k tomu všemu vést i své děti. Aby viděly, že starat se o sebe, znát potraviny a jejich dopad na tělo, je potřeba a učily to dál i své potomky. 

K.












Plavky Curvy Kate | Marina =)








Odkazy:

Přečetla jsem:
Pád andělů | Susan Ee

Tracklist:
Marpo | Nebezpečná


Žádné komentáře:

Okomentovat