BLOG
Bloguji
U mě doma
Happy Monday
Baby deník
Nevlezlo se
JÍDLO
Z mého stolu
Všechny recepty
Vaření s FOOD
Vaření s Yummly
Biosfera.cz
CVIČENÍ
Články
Fitness deník
Recenze a tréninky
Jóga
Moje proměny
FASHION & BEAUTY
Notino.cz
Laky
Kosmetika
Oblečení
VOLNÝ ČAS
Knižní koutek
Knižní výzva
Recenze knih
DIY
Háčkování
V PŘEDVÁNOČNÍM ČASE MÁM PRO VÁS SPOUSTU SOUTĚŽÍ. KDE?
Na blogu soutěžíme o tři balíčky od HQH System
Na mém blogu můžete soutěžit ve Velké oříškové soutěži o 5 kg oříšků a semínek
Na FB stránce Anetky Run-Heart se soutěží o mou knihu Moje tělo: koučink
Na FB stránce Správná podprsenka se také soutěží o mou knihu Moje tělo koučink.

PŘEJI VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ A KRÁSNÝ ADVENT :-)

středa 7. května 2014

Ovesná kapsa s jablky


Brouzdala jsem netem a časopisy a snažila se najít něco, co bude sladké, přesto zdravé, nebude toho moc a uspokojí to mé chutě. Narazila jsem na několik ovesných štrúdlů, které mne vlastně inspirovaly k udělání této kapsy.

Potřebujeme:

4 velké lžíce jogurtu
2 velké lžíce ovesné mouky
2 lžíce vloček
1 lžíce medu
1/2 jablka
vlašské ořechy
skořice

Postup:

V misce smíchejte 4 velké lžíce jogurtu. Co lžíce pojme, to dejte do misky. Přidejte 2 velké lžíce ovesné mouky. Přidejte také 2 lžíce vloček a lžíci medu. Pořádně směs promíchejte. Nyní si nakrájejte na kousky asi půl jablka. Já měla větší a stačila půlka. Nakrájejte na drobněji vlašské ořechy.

Nyní si na plech dejte pečící papír a nyní dejte polovinu jogurtové směsi, kterou jste připravili. Vytvořte malý kruh. Spíše než do prostoru se snažte udělat vrstvu do výšky.
Na jogurtový základ dejte kousky jablek, ořechy a posypte skořicí. 


Nyní druhou polovinu směsi dejte na jablka s ořechy a to důkladně, aby byly jablka zakrytá. Pomozte si prsty, pokud budete potřebovat. Dejte kapsu do předehřáté trouby zhruba na 15-20 minut, já pekla polovinu času na 200 °C a polovinu času na 160 °C. Klidně ji tedy nechte na 175 °C po celou dobu.


Doba přípravy: 25-30 minut

Dobrou chuť :)

K. ♥
Vaše názory:

0 komentářů:

Okomentovat