Moje první výrobky v háčkování

Každý máme svůj vlastní prostředek k tomu, jak vypnout, jak relaxovat. Já, kromě pravidelného cvičení, u kterého si opravdu v hlavě odpočinu, jsem se před třemi měsíci nechala navnadit kamarádkou/sousedkou na háčkování. Nikdy mi takové práce nešly :-) Věčně mi vysvědčení se samými jedničkami kazila dvojka z pracovních činností nebo výtvarné výchovy. Byla jsem tak nemotorná, že se učitelé nemohli slitovat a tu dvojku mi dali. Mám tohle po svém "talentovaném" tatínkovi. Jednou mi kreslil kravičku a já jako malá zkonstatovala, že to není žádná kravička, ale žába. A on se se mnou hádal, že nepoznám krávu. A já na něj nechápavě koukala - taťka si ze mě dělá srandu, vždyť je to jasná žába!!

Už dávno nejsem školou povinná, takže mne mé koníčky, u kterých jsem "vypínala" tehdy, přestaly bavit. Už mne nenaplňuje sbírání cédéček mé oblíbené zpěvačky, ani vystřihování z časopisů a lepení do sešitu, ale kromě jiného mne pohltilo právě háčkování. Brzy bych chtěla zkusit udělat svým dětem i hračku na spaní. Snad se brzy pochlubím. Prozatím jen něco málo z mé dílny vlastních výrobků :-)









Pokus o Adidas čepičku =)



6 komentářů:

  1. ty sandálky jsou naprosto úžasně sladké :o*

    OdpovědětVymazat
  2. To mi neříkej, že jsi Ty někdy byla nemehlo. Možná bylo na čase odpoutat se od otcovského vzoru :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi hrozně šikovná, Kristi. :)) Já ruční práce vždycky milovala, ale pořádně nic neumím. :D To háčkování mě do budoucna také láká. :)) Už kvůli tomu pocitu, že bych se mohla pochlubit, jak jsem svým dětem ušila zase nějakou novou věcičku. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi neuvěřitelně šikovná! Hrozně mě to láká taky zkusit, ale nějak jsem se k tomu ještě neodhodlala. A ty papučky s knoflíkem bych klidně nosila taky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituš, říkala jsem to samé :) chce to ale vážně jen jednou zkusit, není to nic těžkého, složitě to akorát vypadá :)) A děkuji :)

      Vymazat