MEMORIES | Září 2014



Tohle jsou možná poslední krásné letní dny... možná první krásné podzimní, záleží na úhlu pohledu. Miluji podzim. Miluji, když se jednoho rána probudím a najednou je nad polem, na které se ze svého okna dívám, mlhavý opar. Je to první známka toho, že je načase se rozloučit s létem. Ráno vzduch voní po prvním spadaném listí, je agresivní a když se nadechnete, přísahali byste, že i zvláštně chutná. Dokonce i čaj, který každé ráno od té chvíle vařím sobě a svým dětem, má zcela nový nádech a je to první věc, kterou poté co vstanu a dostanu se na nohy, udělám. Miluji podzim. Každý rok. Vždy v tuhle dobu.

Jako dítě jsem to nesnášela podzim. Hlavně tu myšlenku, že budou chtít všichni zase pouštět draky. Nechápala jsem, co na tom každý vidí. V čem spočívá ta zábava, že držíme lanko a koukáme se, jak nám drak lítá nad hlavami?

Dnes je to všechno úplně jinak. Nesmírně si to s dětmi užívám. Škoda, že nám v den pořizování fotek na památku vůbec nefoukalo :) Takže momentů, kdy nám drak krásně lítal, bylo málo. Ale když vyletěl, usmívali jsme se jak "cipísci" a synek vedle mě hopsal nadšením :)








Tatínek zařídil, aby Eliška dostala ke svým prvním narozeninám dárek. Byl zrovna ve Francii. Bylo to první setkání s Myškou Minnie. Láska k téhle potvoře ji pak zůstala několik let :D


Můj synek má poprvé brýle. A taky mu několik let zůstaly :)













Odkazy:

Tracklist:
Roxette - You Don't Understand Me
Marpo - Zavři hubu!

Přečetla jsem:
Stay | Deb Caletti
Na první pohled | Delacourt Grégoire
Pandemonium (Delirium, #2) | Lauren Oliver
V tvojí kůži | Lisa Renee Jones
Láska v Provenci | Bridget Asher

3 komentáře:

  1. Pro podzim mám také slabost. ♥
    A co teprve první sníh... :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluju podzim a spoustu lidí kolem mě to nechápe! Tak jsem ráda, že nejsem jediná :) a jinak ahoj, jsem ráda, že jsi zpět, ani nevíš jak :)

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s tebou, miluju podzim! To, když se nadechneš a ten podzim fakt cítíš!
    Mimochodem - krásná fotka! Takový výhled z okna bych chtěla taky :)

    OdpovědětVymazat