MEMORIES | Leden 2015


Rok 2015 jsem si určila jako rok velkých změn. Změn vůči sama sobě. Budu se více věnovat dětem, vnímat jejich smích, pokroky, budu si s nimi více povídat a pak hned budu více vnímat sebe. Jednou velkou změnou v mém životě je to, že začala cvičit jógu. Každý den. Opravdu nevynechám.

Při prvních lekcích jsem byla trochu nesvá a říkala si, zda tento poklidný proces raději nehodím za hlavu a nevrátím se k potu, kettlebellu a činkám. Jenže to bych prohrála sama se sebou. Dnes jsem ráda, že jsem tak neučinila. Asi sedmý den s jógou jsem začala cítit a pozorovat první změny a zlepšení a to pro mne bylo jako znovuzrození, jako by na mne někdo hodil kýbl studené vody. To byl moment, kdy jsem si řekla, že půjdu dál a byla zvědavá, co pro mne ještě jóga nachystala.

Vylovila jsem své bezprsté ponožky na jógu, které už byly dlouho schované a začala to brát dost vážně. Začala jsem studovat a zajímat se. Navíc mne přestala bolet záda. Bolestí jsem trpěla už dlouho a prakticky denně. Ono to ohýbání a zvedání Elišky má taky svoje. Navíc jsem zjistila, jak jsem pokročila s ohebností těla, rovnováhou a celkovou jakousi vnitřní sílou - těžko se to popisuje. Ono klidné cvičení vám skutečně do těla vnese klid sám o sobě.

Vyzkoušejte to :- ) 

Kristina
















Odkazy:

Přečteno:
Dýchání pod vodou | Alex Flinn
Andělé noci | Lili St. Crow
Třetí hlas | Cilla Börjlind 
Poslední oběť (Vampýrská Akademie, #6) | Richelle Mead




21 komentářů:

  1. Já jsem se pustila do nové Alexandry Potter Lásce na stopě :-) Takže venku chumelenice, v ruce čaj, na talířku Honzíkovy buchty! (mé první) a v ruce knihu..paráda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k novému foťáčku. To se bude fotit :) Já momentálně čtu knihu od Davida Deidy Když jde o muže a ještě Mapu času od Félixe J.Palmy. Akorát se k tomu dostanu vždy až večer a to pak po pár stránkách usínám a tak druhý den se zase musím o pár stran vrátit, protože si nejsem jistá, co jsem opravdu četla a co už byl sen.... :)

    OdpovědětVymazat
  3. To mýdlo je dokonalé :-D Přeji pevné nervy a hodně času na odpočinek :-) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  4. Po strašně dlouhé době se mi povedlo přečíst knížku - od Dorothy Koomson Bonbony k snídani a líbila se mi moc (se třema dětma je to se čtením problém...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem ji četla, výborná kniha, taky se mi moc líbila :)

      Vymazat
  5. Zrovna čtu knihu Já, poutník. Jsem na začátku, takže jsem zvědavá, co se z toho vyklube :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla z Poutníka unešená! začátek náročnější, ale pak se to rozjede ;)

      Vymazat
  6. Chtěla jsem ti moc poděkovat za ty e-booky. Jill máš moc pěkně udělanou, moc se mi líbí a nemůžu se dočkat dalších. Zamilovala jsem se do jedné fotky, kde na sobě nic nemá, ukazuje biceps, má fialové nehty a rozpuštěné vlasy.
    Mikimu to moc sluší, je to podařená fotka :) 20 laků, to je sen, skoro ti závidím, i když si poslední dobou nehty moc nelakuji, protože se mi to vždycky pokazí, když to usychá :D A Eliška je úplný tatínek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, jsem ráda, že jsi zmínila Jill a že se ti líbí :) Snad se bude líbit i zbytek, který chystám :))
      Laky, pravda, dlouho nevydrží, já už jich taky pár vyhodila :D Ale líbí se mi, když jich mám hodně a můžu je často střídat. Teď bych chtěla investovat do kosmetiky a zkusit nějaké líčení s Petrou z Lovely Hair. Tak uvidím, sice se líčím často, ale jsem za 3 minuty hotová :D Takže bych chtěla zkusit pro pocit vyzkoušet něco pořádnýho s ní :)

      Vymazat
    2. Můžeš zkusit i nějaké líčení s GetTheLouk, Lucka je výborná. Má dokonalé líčení stejně jako Petra :)

      Vymazat
    3. supr, díky za tip :) neznám Lucku. Já jsem na líčení úplně levá, když jsem se mrkla, co všechno Peťa používá na běžné líčení, tak mi tuhle úsměv :D nejsem na to zvyklá, a už vůbec ne na líčení, když se nalíčím, štípou mě několik dní oči... jinak se líčím moc ráda, to mi nevadí.. tak kouknu i k Lucce, spíš bych chtěla vyzkoušet ty oči dělat si jinak, než stále dělám. tedy naučit se různý grify :)

      Vymazat
  7. Ta fotka s Miki je parádní! :D ...a Eliška má krásná kukadla :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta knížka zní hodně zajímavě, a pejsek na stole je největší zlatíčko!:D

    OdpovědětVymazat
  9. Já v Elišce prostě vidím tebe :) Je to prostě šikovná holčička! :)
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  10. Tento měsíc jsem přečetla: Muž, který sázel stromy - Jean Giono, Písečný muž - Lars Kepler a Poslední dopis od tvé lásky - Jojo Moyesová (tuhle myslím na doporučení z tvých stránek). - Každá kniha úplně jiná, ale všechny mě moc bavili. A teď aktuálně čtu od svého oblíbeného autora Johna Irvinga - V jedné osobě.
    Krásný zbytek víkendu a díky za příjemný blog.

    OdpovědětVymazat
  11. Já právě začala číst Spolubydlící od Johna Lutze, zatím moc zajímavé :) K těm Yankee Candle, jak o nich každý mluví a bloguje, konečně jsem je našla v obchodě a byla z toho celá nadšená. No dokázala jsem vybrat z toho houfu jen dvě vůně které se daly snést :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne také od Yankee nevoní všechno, určitě to chce vybírat, mají hodně vůní, takže si každý přijde na své, na netu už pak vlastně vidíš jen to, co voní tomu dotyčnému :D takže také se u nich určitě najde něco, co mi vyloženě smrdí :((( Teď jsem kupovala ostužinové, tak jsem zvědavá :))

      Vymazat
  12. Sbírka laků už se mi také rozrůstá. :D
    Snídaně vypadá báječně, hned bych si dala. :P
    Jinak já teď nic nečtu. Naposledy mě nadchly knihy od K. Petrusové a hledám něco podobného. Nemáš nějaký tip? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katka Petrusová je skvělá :) Ještě mi trochu podobný styl přišla kniha Hot Boys od M.T. Majar, taky naše češka :D a kniha skvělá!

      Vymazat