Květákové rizoto podle Zuzky Light
Autorka blogu

Miluji pohodu, klid, ticho, svůj koutek, čas pro sebe, hygge, knihy, psy, jaro a podzim, život v horách. Věčně nestíhám číst, cvičit jógu, shlédnout film, nalakovat si nehty nebo se jít někam provětrat ven a přijít na jiné myšlenky. Jsem ta, co potřebuje hudbu do uší, tanec sama v pokoji, vaření, pečení a následně i jedlíky kolem sebe, co to všechno zkonzumují. Jsem ta, co potřebuje všechno krásné vyfotit, protože kreslit neumí. Jsem ta, co nemá trpělivost a všechno chce mít hned. Naštěstí jsem už dorostla do věku, kdy je mi spousta věcí jedno a tak mě toho už moc v životě netrápí. S hlupáky neargumentuji, drzouny ignoruji, šikovnost, píli a hezkou povahu umím ohodnotit. Jsem schopná neznámé ženě v obchodě pochválit její šaty nebo účes. Dobrých slov není nikdy dost. Dělá mi radost další spousta věcí, ale na prvním místě je vždy moje rodina. Jsou mojí oporou a důvodem, proč dýchám! Jsou mi vším.
Populární za poslední měsíc
-
Inspirovala jsem se starším vydáním časopisu F.O.O.D, kde recept na pomazánku byl. Pomazánka je lehká, přesto sytá. Ideální na čerstvé pečiv...
-
Pamatujete si ještě na cuketový chlebíček , na který jsem vás zhruba dva týdny nazpět lákala? Tak tentokrát jsem improvizovala se stejným...
-
Vždy, když mne někdo pochválí, že jsem něco pěkného uháčkovala, řeknu, že na tom není nic složitého a zvládne to každý. A téměř nikdo mi ...
-
Když jsi po 10 týdnech v práci a říkáš si, zda jsi neudělal chybu, že jsi dal výpověď a hned první den se přesvědčíš, že ne.... Že už to nik...
-
Daniel (39 let) je dánský trenér žijící v Německu. Trénuje od chvíle, kdy dostal od svého strýce pár činek a to byl moment, kdy si posilován...
-
Tohle musím napsat ihned: lepší makovec jsem nikdy v životě nejedla. Přestože jsem měla roky svůj oblíbený, ke kterému jsem se vracela a v...
-
Milujete taky tvarohové koláče, buchty, šátečky a všechno s tvarohem? Já děsně. A jednoho speciálního milovníka tvarohu mám i doma. Vlas...
Zlato, a to si to kureci maso k tomu budu prikusovat a nebo ho zamicham do toho? ;-D
OdpovědětVymazatjééé, zapomněla jsem :D
VymazatVypadá to skvěle :) Myslíš, že můžu dát normální mléko?
OdpovědětVymazatNo, upřímně, vzhledem k chuťové odlišnosti si myslím, že to nebude to pravé ořechové :( co takhle svařit kokos v mléku? Kdysi jsem to také dělala pro jeden pokrm.
VymazatJé, moc děkuji za sdílení! Já si zas tuhle dělala nízkosacharidové halušky s bryndzou - místo halušek jsem osmahla květák na cibulce, povařila a nahoru bryndzu.
OdpovědětVymazatvypadá to dost dobre!:)
OdpovědětVymazatMňam, to musí být bašta! Ukládám do oblíbených a při nejbližší příležitosti vyzkouším :)
OdpovědětVymazatPovedena kombinace!
OdpovědětVymazatBože, to je dobrota. Asi to taky všechno sním :D Díky za recept.
OdpovědětVymazat:D chápu
VymazatTak jsem to vyzkoušela konečně :D No a musím říct, že vážně je to dobrý :)
OdpovědětVymazatVypadá to luxusně, akorát nechápu, proč se tomu říká rizoto?
OdpovědětVymazatNapiš Zuzce :P
VymazatDělala jsem rizoto až dnes. To je bezkonkurenčně nejlepší jídlo, co jsem na poslední dobu jedla! Ta vyváženost chutí!! (jen jsem měnila kuře za krůtu, měla jsem vytaženou)! Ale top!! Opět jsem se přesvědčila, že tobě můžu na 100% věřit v doporučeních!!
OdpovědětVymazatJsem ráda, že ti moc chutnalo.. já bych se toho ujedla :D sice to nevypadá nijak extra lákavě, ale chuť je vážně dokonalá :)
Vymazat