Čepička s mašlí na jaro


Jaro je tady a já zjistila, že máme fatální nedostatek čepiček. Ze všeho jsme vyrostli, hlavička je několika násobně větší než loni na podzim a na řadu musel přijít háček a bavlnky :-) Jednu čepičku jsem maličké rychle udělala už před čtrnácti dny, ale jelikož je jedna málo, hledala jsem po netu něco zvláštního, co by bylo snadné, nebyl nutný návod a přitom vypadalo efektivně. Tak vznikla tato čepička s mašlí, která se dá jakkoli nastavit (do boku, dozadu). Nebo se zkrátka vůbec jako "s mašlí" tvářit nemusí a poslouží jako háčkovaný "culík" :-) 


Elišce jsem musela pustit Dobu ledovou, jinak by mi vůbec nevydržela v klidu :-D Takže zatímco já fotila, Eliška pozorovala Diega a Manfreda, jak vyprávějí pohádku O oslíkovi zvířecím dětem z doby ledové :-)



Přeji všem hezké jaro :-) Už je to tady!!!

K. ♥

5 komentářů:

  1. ty jsou nádherné - modelka i čepička :o))) cákryš, škoda, že mi to s háčkem tak nejde, jde mi to vždycky do šikma, čepici bych měla našišato :oD

    OdpovědětVymazat
  2. Eliška rastie ako z vody, ten jej modrý kukuč je čarovný. A čiapočka jej veľmi pristane.
    Eliška má šikovnú maminku :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je tak krásná holčička, opravdu! (a to už je co říct, já se nad dětma běžně opravdu nerozplývám!:D) Úplně si pamatuju, jak jsi sem dávala Eliščiny první fotky, hrozně to letí:)

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasná čepička a ještě úžasnější holčička! :) A taky krásné fotky (to focení ti vážně jde - jako všechno ostatní)..

    OdpovědětVymazat