Tip | Self-care plán na jaro


Na jaro to venku tedy zatím vůbec nevypadá, ale oficiálně se blíží a je doslova za dveřmi. Na internetu mi neušlo, že se hodně autorek blogů pyšní svými plně nabitými seznamy ohledně jarního úklidu. Přes vydrhnuté mikrovlnky, trouby, vyčištěné koberce, až po generální úklid klíčových dírek, veškerých záhybů v bytě... Něco vám řeknu. Také nesnesu špínu, ale jelikož všechny věci na bytě dělám průběžně, nic na světě mne nedonutí trávit jaro zavřená v baráku a drhnout kliky. 

Já jsem si naopak vytvořila ve volném čase svůj vlastní plán na jaro. Činnosti, které mi budou příjemné a které budu prožívat i s dětmi. A plnění takových "úkolů" bude dělat radost nejenom mně, ale také jim. 

Pokud chcete, inspirujte se a vytvořte si doma něco podobného :-) 
A pokud ne pro sebe, tak třeba dětem, určitě se jim taková věc bude líbit.

K. ♥


8 komentářů:

  1. Přesně tak nějak, vypadá můj deník teď :)

    OdpovědětVymazat
  2. 'sednout si do trávy a číst si' je můj favorit, sezení v trávě je nejpříjemnější, nejlíp trochu na svahu, tam se dobře válí :o)))

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to je krásný!! :) Hned si jdu udělat něco podobného taky.

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké plány :-)
    Můj seznam úkolů vypadá ještě jinak, žádný úklid, ale furt něco o škol, prací... :-D To tvoje vypadá mnohem líp :-D I když pár věcí bych si z toho mohla taky odškrtnout :-) Bylinky máme na okně, ještě se chystám na velikonoční osení, beránka a mazanec budu určitě péct, zdobit vajíčka taky, líbat se pod třešní..

    OdpovědětVymazat
  5. Jů, to je krásný :) škoda že nemám takovou představivost jako ty:D

    OdpovědětVymazat