KREATIVní časopis od Praktické ženy


Snad poprvé v životě... ne, začnu jinak. Naprosto prvně v životě jsem si koupila časopis, který se věnuje tvoření a kreativitě. A mé oko zachytila právě obálka, která je prostě nádherná. Zrovna kombinaci tuhle barev miluji, takže mé oko muselo chtě nechtě zachytit. Jaké bylo mé překvapení, že se nejedná o nový časopis, ale že už vychází řadu let. Teď nemyslím Praktickou ženu, ale onen podnázev "kreativ". Časopisem jsem si prolistovala a i když mne zprvu dost odrazovala cena, řekla jsem si, že to pro jednou vyzkouším a uvidím, jak se mi bude líbit.


Já vám sem dám trochu více fotek, protože to přesně odráží to, jak jsem z časopisu nadšená. Je uvnitř prostě překrásně zpracovaný a luxusní. Barevný, designově na jedničku. Se spoustou nápadů, jak něco vytvořit a samozřejmě také návodů v zadní části časopisu. 


Obsahuje tři strany takovýchto citátů, které jsou každý jinak zpracovaný a jsou, podle mne, určeny k zarámování například. Já to hned udělala :-)


Součástí časopisu jsou také dárečky. Uvnitř je kapesní herbář, samolepky v retro stylu do kuchyně a šablony na různou tvorbu. 



Já jsem využila šablon na čaj a hned jsem obdarovala kamarádku, která měla zrovna narozeniny. Chtěla jsem, aby měla v balíčku nejen něco koupeného, ale také mnou vytvořeného. 


Sundala jsem z původního čajového sáčku visačku a nalepila místo ní novou. 


Čaj jsem pak ještě zabalila a znovu přelepila, aby vznikl takový milý sáček :-)


V časopise najdete také recepty, ale není jich mnoho, jen pár. Každopádně se mi taky moc líbilo, jak jsou zpracované. Vůbec celé číslo na mne dýchá představou, že jej vytvářeli s láskou, opravdu si s tím pohráli a vypiplali k dokonalosti :-) Vůbec bych se nebránila, kdyby další čísla byla ve stejném duchu. Tohle se mi strašně líbilo. A vychází jako dvouměsíčník.


Určitě se po něm podívejte, pokud vás přesně takové věcičky dělají šťastnými a líbí se vám :-) 
Jak jsem však řekla, cena za časopis je trošku vyšší. Stojí 129 Kč. Ale za tu práci, kterou na časopise odvedli, jsem si připlatila ráda. Jinak vlastně časopisy vůbec nekupuji kromě Food :-)

Přeji moc hezký den,

K. ♥



Příspěvek není v žádném případě sponzorován, jde o můj vlastní nákup ;)

7 komentářů:

  1. heslo pro toho kdo chce vidět kvetou květiny všude je nádherný. A říkám to pořád, každý může vidět hezké věci, ale někdo raději kritizuje a je našpulený. Díky za zvednutí nálady. Martina z Plzně

    OdpovědětVymazat
  2. Taky by se dal ten citát okopírovat a vymalovat pastelkama :o))) já jsem si takovéhle časopisy vpodstatě zakázala, stačí, že si každou chvíli nějakou blbinku vymyslím nebo najdu na netu a pak vyrábím, a pro samé krámy doma není k hnutí :oD

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super časopis. Ještě jsem ho neviděla a neměla ani tušení, že nějaký takový existuje. Ráda něco tvořím a určitě se po něm podívám.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Tento časopis si pamatuji ještě ze své mateřské....a to už je hooodně dlouho:-)Pamatuju si, jak mě dostalo jedno vánoční číslo....skoro vše jsem aplikovala...včetně vychytávek na balení dárků, výzdoby, stolování....no prostě vše. Je mi líto, že dnes už nenám tolik času na tvoření. Jsem ráda, když stíhám vánoční a velikonoční výzdobu...a to jsem mívala vyšňořený domeček i na podzim:-)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  5. já "naštěstí" nejsem rukodělná, takže nic takového nemám ale o to víc mi to potěší. Tady je krásně a ráno cesta do práce byla nádherná, pole se zelenají, lesy též. Mám super cestu do práce pole - lán - les no pak město, ale dá se to vydržet, když vím, že odpoledne budu opět ve své přírodě. Zdravím Martina z Plzně

    OdpovědětVymazat
  6. Jeste je fajn Prakticka zena a Dekor. Dekor je ctvrtletnik a stoji myslim 50 Kc. Prakticka zena je tusim mesicnik a mmch ma skvely web. Driv jsem cetla blog sefredaktora, ale ten odesel a blog skoncil.

    OdpovědětVymazat