Nail Polish: přehlídka z mé sbírky II.

Už uběhla nějaká doba, kdy jsem naposledy dávala příspěvek o mých nových lacích, ale pár fotek jsem už nasbírala, tak jsem si říkala, že se konečně podělím. Nešílím po make-upech a nemám doma ani tuny stínů, rtěnky mám jen dvě a obchodníci kosmetiky by ze mne moc radost neměli :-) Co mám ale hrozně ráda je moje sbírka laků, které fakt moc ráda používám. Když mám lak na nehtech, připadám si celkově nějaká "upravenější" :-) I když jde samozřejmě jen o pocit a každému navodí onu "upravenost" úplně něco jiného. 

K. ♥

Nejsem žádný profík, tak, prosím, omluvte i přes mé nadšení amatérskou úpravu nehtů :-)



MAYBELLINE Forever Strong SuperStay 7 Gel Nail - 635 Surreal - Tento mi koupil můj přítel. Naprosto skvěle se trefil. Je to jeden z mých nejoblíbenějších laků, protože docela rychle schne, fantasticky se nanáší a drží, navozuje také efekt gelového vzhledu. A na denním světle vypadá vážně luxusně. 



ORKIDE JOLI #12 - Tento lak jsem objevila v drogerii Teta, je opravdu drobný, ale zaujala mne verze nude. Šteteček je tedy úplně na prd, ale k mému překvapení lak rychle schnul a docela hezky držel. A koneckonců vypadá i zajímavě :-)



NYC In a New York Colour Minute Quick Dry - Lincoln Square Lavender - z této edice už mám jeden lak a byla jsem spokojená, tak jsem si koupila i něco v růžové barvě, protože mi růžová mezi laky fakticky chybí. Skvěle se nanáší, schne, jen mne zarazilo, jak je strašně slabučký, a aby docíleno krásné barvičky, je zapotřebí dát až tři vrstvy, jedna není skoro vůbec na nehtu poznat. 



ESSENCE COLOUR & GO - OVER THE RAINBOW - Barvičkou hodně připomíná hned první lak, který jsem dávala výše od Maybelline, ale ve skutečnosti je krásný jen v lahvičce a na nehtu mi přišel méně nezajímavý. Fotka přitom vypadá krásně, ale ve skutečnosti lak postrádá onen "metalický" dojem... i když se v lahvičce leskne pěkně. Nevím. Možná mu dám ještě jednu šanci, ale nějak mne na poprvé neoslovil.



MISS SPORTY Clubbing Colours #347 - Tenhle jsem si kupovala na Valentýna, protože jsem chtěla něco děsně růžového. Má nádherně sytou barvu, sice s tou výdrží nic moc, ale rychle schnul a vypadal fakt skvěle! Dokonce mi ani nakonec nepřišel tak šílený, jak se mi na první pohled zdál :-) A krásně se leskl. 



ESSENCE COLOUR & GO - Give me nude, baby! - Upřímně, tento lak jsem kupovala, protože jsem chtěla bílý, ale nakonec se ukázalo, že není :-) Moje chyba. Každopádně jako "nude" udělá skvělou službu a už po jedné vrstvě vypadá moc vkusně, dodá nehtu "zdravost", lesk a opravdu pěknou přirozenost. Má v sobě trošku malinkých třpytek a určitě jej řadím mezi ty vydařené, hlavně skvěle poslouží na rychlé nalakování, když se někam jde a člověk se nemusí tak soustředit na precizní nalakování a může si dovolit i štětečkem ujet, protože to prostě není vidět :-) Opravdu je moc hezký a potěšil mne, přestože není bílý :-D

8 komentářů:

  1. Já jsem do laků taky blázen, svou sbírku jsem za poslední rok o dost rozšířila, mezi mé vůbec nejoblíbenější patří tento od Catrice: http://www.catrice.eu/es/productos/unas/pintaunas/detalle/product/luxury-nudes-06.html nádherná nude barvička s fialovými odlesky, pak i laky z nové kolekce The nudes od Essence a tento od Astoru: https://www.google.cz/search?q=astor+dawn+lilac&rlz=1C1AVSA_enCZ482CZ482&espv=2&biw=1366&bih=653&site=webhp&tbm=isch&imgil=2punGK70fbuvzM%253A%253Bjn_epibaKmNdYM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fblog.jahlove.de%25252F2014%25252F04%25252Fnotd-schlichte-blumchen-nagel-mit-astor.html&source=iu&pf=m&fir=2punGK70fbuvzM%253A%252Cjn_epibaKmNdYM%252C_&usg=__HiN6cF1eJSpavv-7ilHF-C_BBTw%3D&dpr=1&ved=0CEUQyjc&ei=LbgbVeGMAc7haqawgNAB#imgdii=_

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, ten od Catrice musím vyhledat, je vážně nádherný :)

      Vymazat
  2. Laky, to je moje srdcovka =) Ten růžový NYC byl jeden z prvních v mé sbírce :-) No a ten růžový Miss Sporty! Po tom se budu muset podívat, protože takový mezi těma cca 200 kusama VÁŽNĚ ještě nemám :D
    Ještě bych potřebovala trochu času navíc, abych se k tomu lakování občas dostala...

    OdpovědětVymazat
  3. Ten druhý lak je krásný! Mám ráda takové nenápadné odstíny, které ale ty nehty udělají hezčí a upravenější.. :-)
    Můj nejoblíbenější takový je tento: http://www.fann.cz/produkty/liceni/nehty/laky/mini-nail-polish/690/5042

    OdpovědětVymazat
  4. Krása, já laky taky zbožňuju, možná někdy nafotím svojí sbírečku :D

    OdpovědětVymazat
  5. osobně se mi nejvíc líbí ten bezbarvý a nude :o))) ale musím uznat, že růžový miss sporty vypadá moc hezky.. mívám doma většinou jeden bezbarý lak, který někde leží dokud nevyschne, pak ho vyhodím a koupím si nový pro případ, že by se hodil :oD a ještě mám jeden růžový a tubičku třpytek, tím patlám nehty holčičkám, aby neměly takovou chuť si je okusovat :oP

    OdpovědětVymazat