Minutkový makovník od babičky


Tento makovník je tak snadný, že jej zvládl udělat sám i můj desetiletý synek. Recept pochází z březnového čísla časopisu Food z roku 2013 a jelikož jsme měli chuť na nějakou dobrotu, rychlou, nenáročnou a hlavně makovou, vybrali jsme si tento recept. Všechny suroviny smíchejte a pečte 25-30 minut na 150 stupňů. Podávejte s marmeládou nebo džemem. Chce to něco neobyčejného, například višňovou nebo borůvkovou. Tu jsme měli my a byla to lahůdka :-) 

Ingredience:

2 hrnky polohrubé mouky
2 hrnky mletého máku
2 vejce
1 hrnek krupicového cukru
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
1 prášek do pečiva
vanilkový cukr

Dobrou chuť .

K.

Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moje proměna za 50 dní - fitness památníček

28denní soustředění (bootcamp) se Zuzkou Light

Báječné nakupování (14)

Mých 10 bodů, kterými se řídím při cvičení a mají efekt

Body update | Low Carb povídání, jídelníček | Co cvičím

Fotogalerie