Nail Polish: přehlídka z mé sbírky III.


Opět jedna bleskovka z mé sbírky laků na nehty :-) Ano, přiznávám, jsem pošahaná, ale laků není nikdy dost. Je jedno, že se s některými nalakuji jen jednou nebo dvakrát, pořád lepší, než kdyby šlo třeba o boty... takhle to nestojí tolik peněz :-) A začnu hned mojí láskou od Rimmelu 60 Seconds Super Shine. A pokud to tam píšou, tak tomu věřte. Nádherně vypadá, nádherně drží a je opravdu bleskově suchý. A jde o opravdu sexy nude barvičku!


RIMMEL - 60 Seconds Super Shine - #203 Lose Your Lingerie


Naprosto úžasná letní barvička, od Essence, tentokrát v "gelovém" provedení a skutečně to nevypadá vůbec špatně. Na nehtech vypadá ještě lépe jak ve skleničce. Mám letní kalhoty v naprosto stejném odstínu, tak budu ladit :-) 


ESSENCE - the Gel Nail Polish - #39 Blue Bubble Di Blue


Opět od Essence jedna krásná růžová, jen mne mrzí, že je potřeba více vrstev. U tohoto jsem dosáhla pěkného odstínu až po třech nánosech. Nicméně je moc pěkný, opět na léto jak vyšitý a budu se opakovat - mám kalhoty v podobném odstínu :-D 


ESSENCE - Colour & Go - #106 Free Hugs


Tyhle laky od NYC mám opravdu neskutečně ráda a jsou to jedny z těch, ke kterým se vracím víc než jednou nebo dvakrát :-) Rychle schnou, skvěle se natírají, sice je potřeba také dvou až tří vrstev pro pořádnou barvičku, ale o to déle zase vydrží, což je u mne docela s podivem, jelikož používám ruce denně fakt jako nástroj, pořád je namáčím, něco s nimi drhnu, škrábu, ... zkrátka, s levnějšími laky vydržím doslova pár hodin. Tento i dva až tři dny pořádného záhulu vydrží :-)


NYC - In a Minute Quick Dry - #355 Lavender Blossom
NYC - In a Minute Quick Dry - #264 Lincoln Square Lavender

14 komentářů:

  1. já teď zboźńuji rudý lak a jsem spokojená. Po letech jsem našla ten který nedělá šmouhy na papíry, jelikož dělám v kanceláři, tak nemohu mít všechny smlouvy s červenými šmouhami.
    Jinak jsem do kosmetiky jako takové blázen a musím se finančně krotit, jinak jsem už dnes schopná použít pod krém, hydratační sérum, oční krém, lift a krém, jojo trošku je to finančně náročné. Japonky si nanesou 10 produktů v péči o pleť než se začnou líčit, tak Japonka naštěstí ještě nejsem. Zdravím Martina z Plzně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, také jsem už pokročila s krémama, dříve to byly jen make upy, dnes vubec make upy nepoužívám a patlám hydratační krémy a taky to sérum... to co jsem dřív nesnášela, v tom mám ted zalíbení :)

      Vymazat
  2. Všechny vypadají moc hezky, ale ten první se mi líbí nejvíc! Podívám se po něm :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, sama miluju laky na nehty, mám jich taky pěknou sbírku. NYC mám jeden, takovou brčálovou barvu :D Název toho od Rimmel mluví sám za sebe - Lose Your Lingerie :D taky pár těch "šedesátisekundovek" mám :)
    Essence nějak zvlášť nemusím, jako ty furt něco drhnu a meju a škrábu, takže na ty jsem zanevřela po jednom použití :D :D ale třeba kupuju špatný :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě nekupuješ špatný, ony jsou všechny takhle doje**ný :D prostě to je tak na večer třeba na party a druhý den odlakovat, fakt nevydrží, ale barvičky mají úplně boží zase.
      *Lose your lingerie* je super :D uplně to k tomu nude tónu jde :D by mne zajímalo, kdo ty názvy vymýšlí :D

      Vymazat
  4. nikdy jsem si nehty nelakovala, nebo jen výjimečně, ale teď holčičky začaly chtít barvné nehtíky, tak se barvím s nima - momentálně mám na střídačku zelené a modrozelené.. aspoň mám na co koukat, když dělám plank :oD ovšem minulý týden jsem se projevila jako ynteligent, sbírala jsem na zahradě jahody a vždycky jsem v keříčku zahlédla malou červenou jahůdku a pořád jsem jí nějak nemohla najít a chytit, až po chvíli mi došlo, že honím svoje vlastní červené nehty.....

    OdpovědětVymazat
  5. Ten od Rimmelu si musím kúpiť ja som teraz psycho do nude lakov :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ten modry od Essence vypada bozsky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. no jsme to ženský, věkem se to stupňuje upozorňuji dle mé zkušenosti. Ale vidím výsledky, tak proč si to všechno nedopřát. já ty světlé nějak neumím nosit. Kristino mám jeden takový světloučký jak béžový tak ten bych tě mohla poslat - pro radost. Pokud máš zájem napiš mi kontakt na martinapej@seznam.cz
    zdravím a mějte krásný den, já stále za Vámi všemi pokulhávám co se týče té postavy tam jsem pořád levá. Snažím se cvičit, jídlo zvládám občas. Martina z Plzně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, moc děkuji, ale já jako ve všech případech odmítnu :) Nezlob se, mohu jen poděkovat za to, že jsi mi chtěla udělat radost :)
      S postavou si starost nedělej, všichni tak trošku pokulháváme... já taky, jen už nad tím mávám rukou, dělám tak, jak mi to prostor dovolí a to nemyslím jen časový, ale také jakýsi náladový, po celém dnu s dětma mám občas blok a prostě si jdu radši číst než hopsat :) Drž se.

      Vymazat
  8. Já jsem hodně let nosila "umělé" nehty, čímž jsem docílila totálního zničení svých vlastních :( no už to je trošku lepší, ale potřebuji nehty zpevnit... začínám pošilhávat po gelových lacích, respektive asi investuji do GelPolish od Sally Hansen :) ..tchýně je s tím hodně spokojená :)

    OdpovědětVymazat