20115 | Červenec 11

By sobota, července 11, 2015


Ovesné placky (pouze ovesné vločky+vajíčko), kukuřice a zeleninový salát s medovou zálivkou.

Mohlo by se vám líbit

13 Comments

  1. Ten grilovaný hermelín a knedlíky ♥

    OdpovědětSmazat
  2. ..všechno vypadá "ňami"!! :) ... já jsem na jídlo hrozná "lajda", jím prostě málo a pak se strašně divím...ale stále na tom pracuji :) ... zkouším "kontejnerovou" metodu Beachbody, to je táááák barevné a zábavné :)

    OdpovědětSmazat
    Odpovědi
    1. Tak to mne zajímá, to jsem právě taky viděla a strašně se mi to líbilo :) To je to s těma krabičkama? Pokud se nemýlím?.. :) Různě barevné a každá je na něco jiného?

      Smazat
    2. Krabičky lze koupit na Amazonu UK (asi 600 Kč :)), ..no je to drahota, ale já jsem neodolala :)... nicméně na internetu lze najít přepočet jednotlivých krabiček na "cup", ... mám odměrku s "cup" a "oz" asi za 15 kč z Tesca, takže originál krabičky v podstatě nejsou potřeba :) .. stačí zadat do vyhledavače 21 day fix containers... ale používají se i pro Insanity max 30..... a je to fakt sranda :)

      Smazat
  3. Vsechno bych to snedla hned ted! :) v pondeli zacinam s Tvou zkracenou verzi Body Shredu a strasne se tesim, takze dekuju za nakopnuti, uz asi po milionte :D

    OdpovědětSmazat
  4. Mňam, vše vypadá moc dobře :-)
    http://radinsen.blog.cz/

    OdpovědětSmazat
  5. Tvé inspirace jsou opravdu inspirující! :) Miluju všechny ty barvy, kombinace a vždy cítím, jak krásně to musí vonět! Mohla bych poprosit o recept na kuřecí maso s kurkumou a česnekem a celozrnné šišky? :)

    OdpovědětSmazat
    Odpovědi
    1. Jani, nakrájíš si kuřecí maso na kousky, jen to osolíš, opepříš, přidáš kurkumu a sušený česnek, smícháš a smažíš na oleji, nic jinýho :)
      A ty celozrnné šišky jsou jen smíchané slané vařené brambory s celozrnnou pšeničnou moukou, to na těsto stačí, pak vydlabuješ a děláš v rukách ruličky a hážeš do mírně osolené vařící vody. Jakmile vyplavou na povrch, tak vytahuješ. Chutnaj skvěle i jen tak na másle :)
      Jinak to těsto nesmí být tuhé, spíše lepivější, ale ne moc zase :) pak mokrýma rukama nebo rukama od mouky se to krásně dělá :) Jsou pak měkké a jemné po uvaření :) Tak snad jsem pomohla.

      Smazat
  6. Jé, to je fajn, že pořád tuhle rubriku děláš. :) Moc mě inspiruje.

    OdpovědětSmazat
  7. Všechno vypadá skvěle! Vedle mě teď jí bratranec pizzu a mně začíná z toho všecho kručet v břiše.:D

    OdpovědětSmazat
  8. Ty knedlíky a šišky vypadaj božsky!! :-)

    OdpovědětSmazat