2016 | Leden 14

By čtvrtek, ledna 14, 2016


Oběd: kuře na paprice s těstovinami


Mohlo by se vám líbit

17 Comments

  1. Drzim ti palce v navrate a dosiahnuti toho, kam sa chces dostat.
    Mne sa osvedcil styl od Zuzky a to sacharidy iba po cviceni (samozrejme sa to neda dodrziavat stale), ale ked sa mi to aj niekedy nepodari, urcite z toho nerobim halo lebo viem ze si to mozem dovolit nakolko cvicim 6x do tyzdna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, na to taky myslím a přikláním se k této teorii :)) kdysi jsem zkoušela jen ráno a po cvičení, ale nedá se to držet přesně takto dlouhodobě, teĎ To mám spíše tak, že ty ne příliš vhodné dám po cvičení, aby to co nejméně "bolelo" :) a ještě si užila :)

      Vymazat
  2. Ahoj Nikki, nevidím jídlo, které by bylo špatné.
    Stejně je nakonec nejdůležitější, jak se člověk cítí. Jsme lidi nežijeme proto, abychom jedli, jíme abychom žili... (ale jsme lidi ne zvířátka, tak proč si občas nedopřát nějakou laskominu :)). Líbí se mi pořád tvůj přístup, takový střízlivý a přesto inspirující, mladé holky se mají pořád, co učit o vyrovnanosti, smíření a lásce k sobě samé :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam mňam, ten Eintopf vypadá moc dobře :-) Mohla bys, prosím, napsat recept? Hledala jsem na internetu, ale všude je to akorát jako polívka :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marcelko, já jsem smíchala brambory, kuřecí maso, kukuřici, papriku, mletou papriku, mletý kmín, sůl, cibuli, česnek, žampiony dohromady, a zalila to asi půl litrem vody se 2 lžícemi oleje a pak to celé pekla. Nevím poměr přesně, patlala jsem to od oka :)

      Vymazat
  4. Ahoj, gratuluji k úspěchu! A rovnou se zeptám - podle čeho si určuješ tu správnou velikost porcí? Vím, že je to stěžejní, ale vždycky jsem jedla jak chlap, prostě větší množství. Každý jsme jiný, tak jak určit, kolik je tak akorát? Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, já to poznala jen díky pozorování toho, co mi vyhovuje. Když to bylo málo, měla jsem do dvou hodin hlad. Teď jím tak, že mi to na 3-4 hodiny stačí. Když si dám větší porci, tak i na delší dobu, podle toho se řídím :)

      Vymazat
  5. mně to přijde všechno zdravé :o))) a nejzdravější je bábnový smajlík :oD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, někdo by namítl, že brambory a normální NEcelozrnné těstoviny moc zdravé nejsou, vysoký GI a bla bla bla :D V omáčce je smetana, ovocný jogurt koupený a ne doma smíchaný :D Jo... tomu se už říká magořina, ale holt mi lesní plody teď v -18 pod balkonem nerostou :D
      Jsem ráda, že by banánový smajlík poznat :D Měj se hezky mamko :)

      Vymazat
  6. Krásný článek, krásné jídlo!!! A super přístup k jídlu a hubnutí, proto jsem tě vždy tak ráda četla! Tyhle "jídlové" články mám moc ráda! Kristi, prosím napsala bys recept na ten eintopf s kuřecím masem a houbami? To vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Leni, ono to i bylo naprosto skvělé, přítel ujídal a to si dělal vlastní jídlo :D Musela jsem práskat po ruce :D
      smíchala jsem nakrájené brambory ve slupce, kuřecí maso, kukuřici, papriku, mletou papriku, mletý kmín, sůl, cibuli, česnek, žampiony dohromady, a zalila to asi půl litrem vody se 2 lžícemi oleje a pak to celé pekla. Nevím poměr přesně, patlala jsem to od oka :)

      Vymazat
    2. Tak to zní fakt skvěle! To určitě vyzkouším!

      Vymazat
  7. Kristi, moc hezký článek. Líbí se mi Tvůj přístup a nadhled, prostě používáš zdravý selský rozum a ten jednoznačně předčí všechny odborné knihy. Myslím, že právě tento způsob myšlení vede k dlouhodobému úspěchu. Já jsem se po dovolené nedokázala vrátit ke snídaňovým kaším, nutila jsem se do nich, i když chuťově byly vynikající, ale nešlo to. Poslechla jsem tedy své tělo a teď snídám celozrnné pečivo se sýrem nebo se šunkou a se zeleninou a cítím se v pohodě. Těším se na další inspirativní a pro mě i povzbuzující články :-). Hezký zbytek víkendu.
    http://radinsen.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Kristi,moc hezky napsané,to zrovna potřebuji :) To se musím také naučit, vše většinou ženu do toho extrému...Jinak miluju fotky tvých jídel a ten eintopf si udělám zítra k obědu:) Měj se krásně

    OdpovědětVymazat