MEMORIES | Leden 2016



Moje tělo po té více než čtvrt roční pauze není ideální. Co se dá dělat. Akceptuji to. Z různých důvodů jsem udělala velký krok zpátky. Avšak NIKDY jsem se nerozhodla, že s tím definitivně končím a už se ke cvičení a těm správným potravinám, které mě hodí do pořádku, nevrátím. Ne! Jen jsem si potřebovala odpočinout, nabrat síly a ty síly, které mi ještě zbyly, použít na boj s věcmi, které v tu dobu a v té chvíli byly jaksi důležitější. Sice jsem ještě nedobojovala, ale co na tom... bojujeme všichni. Den co den. A než se vyřeší jedna věc, objeví se zase jiná, která se bude snažit zbrzdit. 

Dovolte mi pár vzpomínkových fotek z tohoto měsíce. Pohled na krásné Jeseníky a hodně fotek jídel, které jsem udělala ve své kuchyni :) Ráda vařím. A peču. A jde to poznat ::-)





















Všeho všudy mi to trvalo asi hodinku udělat si "nový" obal. Nelíbil se mi jeho oranžový originální  návrh, tak jsem si udělal přebal svůj. Uvnitř je obsahově úplně skvělý. Ale teď je pro mne koukatelný i navenek :) Kombinace tyrkysové a lila je prostě nezničitelná a vypadá dobře všude. 



Odkazy:

Přečetla jsem:
Městečko Thunder Point | Robyn Carr
Vlk samotář | Jodi Picoult
Fatima | Fatima Mirembe
Jen si troufni | Katie McGarry
Manželky | Táňa Keleová-Vasilková


Viděla jsem:
Rezistence

18 komentářů:

  1. Jaj, motivace jako hrom... jsem v tom s Tebou (; Naštvala jsem se už před Vánoci a zašla za výživovou poradkyní... i když cvičím, jím slušně a snažím se, tak jsem se absolutně zasekla... mno takže vyležím chřipku, která mě skolila 30.12. a pak ať se ty kila navíc těší! Držím pěsti Týno (;

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že jsme na tom podobně, od září jsem necvičila nic. Dneska jsem si nakoupila zdravý věcičky a právě se chystám na první den tohoto jóga kempu nebo jak to nazvat česky :) držím nám oběma, a všem, pěstičky :) taky jsem si nakoupila dneska nový věci na cvičení, tak to snad půjde samo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda, už se těším na tvé další postřehy :) Někdy je takováto pauza opravdu třeba, sama to znám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Milujem tvoje fotky, ách a tie tvoje články, krása :)

    Pozývam teba a aj tvojich čitateľov, pretože u mňa prebieha giveaway. Budem rada, keď sa zúčastníš. :)
    ----->VYHRAJ PARFÉM CHLOÉ<-----

    OdpovědětVymazat
  5. Jak tak čtu, tak ten podzim byl nějaký začarovaný. Já si sama hrábla na své psychické dno, a vše, co mě dřív těšilo šlo naprosto bokem, neměla jsem chuť ani vstávat, jíst, pít. A podepsalo se to na těle i psychice. Začínám zase u Jill a musím se smát, jak mi naprosto zeslábly ruce a nohy. To je neuvěřitelný, ale postupně se zase propracuju k sebedisciplíně, silnějšímu tělu i mysli. Tobě hodně štěstí a hlavně psychické pohody a vyrovnanosti, ta je opravdu zásadní, ať už člověk řeší váhu nebo životní události.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako bych to psala já... V prosinci jsem měla co dělat abych vůbec vylezla z postele a doplazila se do práce... Absolutní nechutenství... nic se mi nechtělo... Mno a završila jsem to již zmíněnou chřipkou... ale už je mi lépe (; Ať se daří Niko

      Vymazat
  6. Držím palce! Samotnou mě nemile překvapuje, s jakou rychlostí tělo reaguje na pauzu ve cvičení. Můjpocit při zvednutí pouhýc čtyřkilových činek po pouhých dvou týdnech nečinnosti byl trošku deprimující. Zpět to šlo sice docela rychle, ale umím si představit, co udělá taková delší pauza. Tak se držte, přeju hodně sil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že? to je strašné. jak rychle člověk zeslábne. Já dnes vzala jeden beginner trénink od Zuzky a už po 5 minutách mne fakt dost bolely nohy a byla jsem udýchaná jak hrom, srdce mi tlouklo, až to šlo vidět :D začátky jsou fakt náročné, ale taky vím, jak rychle tělo sílí, tak to mne drží nad vodou :)) Děkuji a taky přeji síly na cvičení :)

      Vymazat
  7. Kristi, moc držím palce ať se "návrat" podaří! Mám to úplně stejně, od absolutní nechuti, která přišla před 4 měsíci, kdy se z mé milované Jill stala nepřítelkyně :D, přes zdravotní problémy a práci a nevyspání..doteď. A teď se těším na nový začátek. Chtěla jsem též 1.ledna, ale zatím se to vyvíjí jinak, pač jsem si uřízla kus prstu a tak musím počkat až se prst dá dokupy :D. Ale nakrklo mě to, už jsem měla našlápnuto, tak snad to vyjde se zpožděním :-). Ale nicméně jsem sama ze sebe zděšená, jak se s necvičením mění i skladba stravy samozřejmě k horšímu :-( a ten návrat, to přinucení se je mooooc těžké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jani, držím palce... to "probuzení" je strašné i u mne.... jsem jak lenochod, mám pocit, že to nedám :D Ale nějak ve mne převládá i ono nadšení, že to za měsíc může vypadat úplně jinak :) Přeji hodně sil!"!!!!!

      Vymazat
  8. Moc hezky a upřímně napsaný článek - děkuji za něj a držím palce ať se daří :).

    OdpovědětVymazat
  9. jsem teď taky měla pauzu jak hrom, pořád nějaké virózy a podobné mrchy, a už mám pocit, že jestli si aspoň něco nezacvičím, tak snad vyletím z kůže :oD akorát teda nevím, jak to bude vypadat, když začnu nanovo ve čtvrtém měsíci, to asi bude kondice naprosto v ... v čudu :oD

    OdpovědětVymazat
  10. Teď jsem odcvičila třetí den a cítím se strašně uklidněně až vláčně:)) Moc mě to zatím baví, ostatně jako všechna její videa:)

    OdpovědětVymazat
  11. Díky moc za tip. Jógu obvykle necvičím moc často, ale teď mám, možná vzhledem k počasí, náladu, do které přesně pasuje. Mám odcvičeny 3 dny a jsem nadšená. Přeju Ti, ať se Ti vše daří podle Tvých představ :-) Veronika

    OdpovědětVymazat
  12. Kris, Adriene jsem objevila minulý rok díky Tobě a dodnes za to děkuji!!! Nejsem žádný "jogín", ale hodně jsem si ji oblíbila a Yoga Camp teď jedu taky:-), hodně mi to pomáhá psychicky, všem doporučuji. A opožděně přeji jen to dobré v roce 2016, moc ráda čtu Tvé příspěvky...

    OdpovědětVymazat