Yankee Candle Box



Neskutečné, ale já taky něco vyhrála! A k tomu navíc tyhle krásky v decentně laděném plechovém boxu. To bylo tak... listuju si jako obvykle FB a vykoukne na mne jeden z příspěvků stránky Yankee Candle. Že pořádají soutěž o tento box se svíčkami a že ještě ten večer vylosují 5 šťastlivců, kteří zanechají svůj komentář pod příspěvkem. Moje první myšlenka... "Takový box by se mi hodil. A od Yankee by to bylo jak sen :-)"



Tak jsem zanechala svůj komentář, příspěvek "lajkla" a vzápětí zjistila, že je přede mnou už přes 400 dalších komentářů. "Aha, tak to jo," byla moje druhá myšlenka. Do večera naběhlo dalších 600 komentářů, ale to jsem nevěděla, protože jsem si prostě nedělala iluze, že bych něco vyhrála a věřte nebo ne, celou soutěž jsem pustila z hlavy.



V deset večer mi na mobilu zapípala zpráva z FB. Yankee Candle dal lajk mému komentáři a okomentoval příspěvek. Moje třetí myšlenka... "Můj komentář? Já něco na Yankee psala?" A v tom mi to došlo. No jasně! Ta soutěž, už mají určitě vítěze. Ale ani tehdy jsem si nedělala naděje, vždyť lajknout mi můj komentář mohli jen ze slušnosti. No, jak to dopadlo, už víme. Byla jsem mezi pěti vylosovanými a o dva dny později doma třímám nádhernou bílou krabičku na svoje svíčky, vosky a zapalovače. Je luxusní.


Vesměs musím říct, že už když jsem rozbalovala balík, nádherně celej voněl. Vůbec si nedokážu představit, jak to musí vypadat v těch skladech. To musí být něco neskutečného :-) Celá plechová krabička voněla a to jsem ji ještě ani neotevřela. A když se tak stalo, je jasný, co následovalo. Naprostá exploze na moje smysly. Jojo, já Yankee prostě můžu. Je to moje srdcová záležitost.


Svíčky uvnitř balení jsou taková mláďátka :-) Padnou do ruky a jejich vůně se mi zamlouvají naprosto všechny. To bude krásné jaro!!! Midnight Jasmine voní naprostou čistotou, My Serenity je vůně, na kterou jsem koukala už na internetu a říkala si, jak asi voní. Teď vím, že se mi bude hodit na moje chvilky s jógou :-) Peony není nic jiného než pivoňka. Květinové vůně moc nemusím, ale tahle je bomba a je úžasná. 


Nebudu zastírat, že mi v Yankee Candles udělali ohromnou radost, dózička je už na svém místě v knihovničce. Chtěla bych jim touto cestou ještě jednou moc poděkovat také za to, jak bleskurychle výhru poslali, a dost pravděpodobně si tohle nepřečtou, ale kdyby ano, tak chci, aby věděli, že udělali ohromnou radost jedné mamince s duší holčičky, která se nad celým balením a každičkým detailem rozplývala jak debílek :-)


Nahlédla jsem na webové stránky YC a vyhledala pro vás tuhle dárkovou sadu. Kdo by tedy chtěl koupit a udělat si radost, najde tohle jarní balení svíček zde, přiznám se, že bych se k takovému dárku jen ztěží mohla dokopat z finančních důvodů. Není tedy divu, že mám obrovskou radost a moc ráda se podělím o tento skvost na svých stránkách. You can say what you want but... karma funguje :-)


A co vy? Máte rádi Yankee Candle
Je nějaká vůně, kterou máte nejraději?
Zajímalo by mne, s jakou pravidelností si od YC svíčky kupujete.
Já mám hodně ráda jejich rozpustné vosky. Také ujíždíte?

Mějte se prima ♥


14 komentářů:

  1. Jééé, videla som medzi výhercami tvoje meno, ale nečakala som že napíšeš aj článok :). Ja popravde milujem vôňu Lake Sunset, ale taktiež aj Pain Au Raisin. A väčšinou kupujem keď už mám pocit, že sa mi to doma trochu preriedilo čo sa týka voskov a sviečky vtedy, keď už mi tiež dochádza niektorá. Ale občas si spravím radosť len tak, keď idem do kníhkupectva, kde niektoré vône YC predávajú :).

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji, to je krásná výhra, věřím, že potěšila :) Já mám jejich svíčky moc ráda, krásně voní a vydrží.
    Měj se hezky, přeji krásné provoněné dny :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, gratuluju, Kris! Moc Ti to přeju, do nového bytečku se hodí! Já mám hrozně ráda jejich podzimní a vánoční edice. Hezký večer! S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Svati. Jejich vánoční vůně také moc miluji :)

      Vymazat
  4. Holky dají se tyhle svíčky koupit i někde jinde než přes net?:) Jinak Kristi moc gratuluju, všichni o yankee svíčkách básní, tak tiše závidím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, u nás je mají tam, kde se prodávají čaje, svíčky, hrníčky apod. Zkus, zda nemáte ve městě něco podobného :)

      Vymazat
  5. To mi nedělej! Musela jsem si jít zapálit alespoň yankee vosk do aromalampičky. Já mám ráda jednoduché, nenásilné a ne příliš silné a těžké vůně. Dost je to omezené, protože je manžel alergik a astmatik. Vůně musím vybírat i podle něj, aby se mi doma neudusil. Prozatím u nás vyhrávají vůně čistého prádla, povlečení apod. Clean cotton je skvělá i na to, když má dorazit návštěva a vy potřebujete podpořit pocit, že máte doma uklizeno jako v kostele. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, Clean Cotton je i moje naprosto oblíbená :) Pravidelně u nás ve městě mizí, nebo vlastně není vůbec :D

      Vymazat
  6. Ooo ja ti normalne zavidim, ja miluji vosky YC uzasy vyber, uzasne vune.:-):-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Super výhra, gratuluji :) YC mám moc ráda, momentálně PAIN AU RAISIN :)

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji! Krásná výhra :) Já mám nejraději Salted Caramel, ale bohužel se přestal prodávat :/ a ráda zkouším nové a nové, jen nemusím "bílé" vůně, to mě pálí než voní. Není nad sladké :)

    OdpovědětVymazat
  9. Gratulujem ! Tak táto výhra je úžasná ! :) Značku YC mám veľmi rada, síce je trochu drahšia, ale milujem tu vôňu :)Hneď ma pri nej napadne milión námetov na článok ! :D takže úplne odporúčam :D Ale taktiež mám rada aj sviečky z manufaktúry konkrétne vôňu bavlna, krásna a jemná vôňa :)

    OdpovědětVymazat