Brownies Jillian Michaels s tvarohovou náplní


Tahle čokoládová kráska není žádným výmyslem. Jde skutečně o brownies, jehož recept pochází od Jillian Michaels, pouze s tím, že tvarohová náplň pochází ode mne :-) Já mám brownies velmi ráda a pokud i vy, tak si vychutnejte tento recept, který mně osobně vydržel v lednici celé čtyři dny, postupně jsem je snídala a měla ke svačině, protože jsou setsakramentsky syté!!!

Tento recept už jsem jednou na blog dávala, je dokonce součástí ebooku o Jillian Michaels, který jsem napsala (stáhnout si jej můžete zde), ale díky novým fotkám a nové kombinaci  sdílím znovu. 

Ingredience na brownies:

2/3 hrnku medu
1/3 hrnku neslazeného kakaa
1/2 hrnku celozrnné pšeničné mouky
1/4 lžičky sody
1/4 lžičky prášku do pečiva
1/4 lžičky soli
1/2 hrnku jablečné šťávy
2 lžíce oleje
1 vejce
3/4 lžičky vanilkového extraktu (volitelné)

Ingredience na tvarohovou náplň:

1 měkký tvaroh (bez tuku)
1 vejce
1 vanilkový pudink (prášek)
1 bio vanilkový cukr
1/2 hrnku mléka


Postup:

Med v malém kastrůlku přivedeme k varu, přidáme kakao a prošleháme. Dáme stranou a necháme vychladnout. V míse smícháme mouku, sodu, prášek do pečiva a sůl. V druhé misce smícháme jablečnou šťávu, vejce a olej (+ vanilkový extrakt pokud máte a chcete). Do této misky vmícháme také vychladlou medovou směs. Smícháme se sypkou směsí.

Tvarohovou náplň připravíme prošleháním všech ingrediencí.

Do pečící nádoby střídáme těsto na brownies a tvarohovou. Tvarohovou směs jsem dávala po lžících opatrně a udělala jsem celkem tři "patra". Brownies pečeme pomalu, aby se nám čokoláda nespálila. Trouba stačí na 130C a pečeme zhruba 40-50 minut dle výkonu. Hlídejte špejlí.

A přeji dobrou chuť ☺

Kristina


5 komentářů:

  1. Mňaaaaam! Nedělej mi takové chutě, když jsem v práci :D bože, vypadá to fantasticky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to budu muset vyzkoušet. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. nechce se mi to vyrábět, ale chce se mi to sníst :oD

    OdpovědětVymazat
  4. Víc než recept oceňuji tvoji kreativitu co se focení týče. Sleduju tě hrozně dlouho a fotky na blogu sou čím dál tím hezčí a originálnější :) Je paráda sledovat jak si s tím vyhraješ a je vidět že tě focení baví :)

    OdpovědětVymazat