Zebrované palačinky


Věřím, že každý z nás má ten svůj recept na palačinky. Každému chutnají jinak, jiné a tak si s mým návodem jak na "palajdy" moc hlavu nelamte. Přišla jsem v tomto příspěvky spíše s tipem, jak udělat dětem palačinky trošku jinak - prostě zebrovaně :-) Uviděla jsem tento tip sama u někoho na FB stránce nebo ve skupince a strašně se mi to zalíbilo. 

Jednoduše z toho svého těsta oddělejte trochu bokem a zabarvěte kakaem. Já jsem měla asi půl šálku bokem z várky, kterou uvidíte níže. Na pánev dejte naběračku světlého těsta a ihned zakapejte "do šneka" nebo i podélně tmavé těsto. 

My je máme rádi jen tak pocukrované a zakapané citronem. Ale vy si udělejte tak, jak chutnají vám :)

Jak dělám palačinky já:

Smíchám 250 g hladké mouky, 3 vejce, 500 ml mléka, 2 lžíce vody a špetku soli. A pořádně prošlehám. Vyzkoušela jsem už mnoho variant a tato je nejrychlejší a vždy funkční zároveň :-)

Dobrou chuť. 




Komentáře

  1. Díky Nikki, palačinky milujeme. Zebrované rozhodně zkusíme!

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo to by mě nenapadalo! Určitě zkusím, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moje proměna za 50 dní - fitness památníček

28denní soustředění (bootcamp) se Zuzkou Light

Báječné nakupování (14)

Mých 10 bodů, kterými se řídím při cvičení a mají efekt

Body update | Low Carb povídání, jídelníček | Co cvičím

Fotogalerie