BLOG
Bloguji
U mě doma
Happy Monday
Baby deník
Nevlezlo se
JÍDLO
Z mého stolu
Všechny recepty
Vaření s FOOD
Vaření s Yummly
Biosfera.cz
CVIČENÍ
Články
Fitness deník
Recenze a tréninky
Jóga
Moje proměny
FASHION & BEAUTY
Notino.cz
Laky
Kosmetika
Oblečení
VOLNÝ ČAS
Knižní koutek
Knižní výzva
Recenze knih
DIY
Háčkování
V PŘEDVÁNOČNÍM ČASE MÁM PRO VÁS SPOUSTU SOUTĚŽÍ. KDE?
Na blogu soutěžíme o tři balíčky od HQH System
Na mém blogu můžete soutěžit ve Velké oříškové soutěži o 5 kg oříšků a semínek
Na FB stránce Anetky Run-Heart se soutěží o mou knihu Moje tělo: koučink
Na FB stránce Správná podprsenka se také soutěží o mou knihu Moje tělo koučink.

PŘEJI VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ A KRÁSNÝ ADVENT :-)

pondělí 7. března 2016

Zebrované palačinky


Věřím, že každý z nás má ten svůj recept na palačinky. Každému chutnají jinak, jiné a tak si s mým návodem jak na "palajdy" moc hlavu nelamte. Přišla jsem v tomto příspěvky spíše s tipem, jak udělat dětem palačinky trošku jinak - prostě zebrovaně :-) Uviděla jsem tento tip sama u někoho na FB stránce nebo ve skupince a strašně se mi to zalíbilo. 

Jednoduše z toho svého těsta oddělejte trochu bokem a zabarvěte kakaem. Já jsem měla asi půl šálku bokem z várky, kterou uvidíte níže. Na pánev dejte naběračku světlého těsta a ihned zakapejte "do šneka" nebo i podélně tmavé těsto. 

My je máme rádi jen tak pocukrované a zakapané citronem. Ale vy si udělejte tak, jak chutnají vám :)

Jak dělám palačinky já:

Smíchám 250 g hladké mouky, 3 vejce, 500 ml mléka, 2 lžíce vody a špetku soli. A pořádně prošlehám. Vyzkoušela jsem už mnoho variant a tato je nejrychlejší a vždy funkční zároveň :-)

Dobrou chuť. 




Vaše názory:

2 komentáře:

  1. Díky Nikki, palačinky milujeme. Zebrované rozhodně zkusíme!

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo to by mě nenapadalo! Určitě zkusím, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat