Tréninkový kalendář | Únor 2016

Únor je za námi, pro mne měsíc krizový v mnoha ohledech... Moc vám zde k němu nenapíšu, jelikož mám hlavu úplně jak propláchlou nějakým sérem pro zapomnění :-) Ale co si pamatuji, to napíšu :-)

Měsíc začal skvěle, pokračovala jsem s tréninky se Zuzkou Light a zamilovala se do jejich workoutů s kettlebellem. Bohužel, celou rodinu, kromě mě, postihla nějaká chřipka či co, sama doktorka nevěděla, na co děti léčit, a tím, že děti marodily a hlavně syn dopadl nejhůř, měl týden v kuse 40 horečky (fakt nekecám), tak jsem v jednom kuse kolem nich lítala a ve dvou případech dokonce trénink zrušila, abych mohla být s nimi.  

1/2 ZL Beginner Strength #5
2/2 ZL Beginner Cardio #5
3/2 ---
4/2 ZL Kettlebell for All Levels #5 + LF Beginner Yoga #6
5/2 --- (plánovaný kondiční trénink zrušen z důvodu náhlých horeček u dcery)
6/2 ZL Beginner Cardio #6
7/2 --- (zase volno, děti marodí... nestíhám)
8/2 ZL Beginner Strength #6
9/2 ZL Kettlebell for All Levels #6 + LF Beginner Yoga #7
10/2 ZL Power Yoga #28 - Deep Stretching for Hips & Hamstrings
11/2 ZL Beginner Cardio #7
12/2 LF Beginner Yoga #8
13/2 LF Beginner Yoga #9
14/2 ---

V polovině měsíce jsem šla na další trénink do našeho fitness centra celá natěšená. Byl náročný. Strašně náročný na ruce. Což já sice ráda, ale i když mne druhý ani třetí den po něm prakticky nic nebolelo, byla jsem vyždímaná fyzicky. A došla jsem k poznání, že to nemám zapotřebí. Vlastně jsem dva dny jen ležela, spala a byla k nepoužití. Rozhodla jsem se proto, že tohle praktikovat nebudu, že si nemohu dovolit takto dva tři dny být mimo a raději zvolím to, co na mne vždy fungovalo nejlíp a to krátké tréninky v rozmezí 15-20 minut, které mne sice neodrovnají tak, jako trénink hodinový, ale vidím velký rozdíl odcvičit hodinu jednou za tři dny anebo tři dny odcvičit celkem hodinu. U mne má větší účinek pravidelnost a častější návrat k tréninkům. Takže se nebudu ničit... přeci jen už mi není dvacet let :) Ale láká mne místní power yoga, té dám ještě možná šanci. 

15/2 Kruhový trénink (Bizon Fitness)
16/2 ---
17/2 ---
18/2 ZL Kettlebell for All Levels #7
19/2 ZL Beginner Strength #7 + LF Beginner Yoga #10
20/2 ZL Beginner Cardio #8

Zbytek měsíce jsem necvičila, protože mi umřel tatínek a nějak všechno ztratilo smysl. Však chápete. Další měsíc jsem si naordinovala hlavně dostatek jógy, kvůli zklidnění mysli, těla, koncentraci a myslím, že mi dost pomůže dostat se psychicky "zpět"... Co myslíte vy? :-)

Mějte se moc krásně!

Cvičte! Ale jen pokud je v tom radost ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat