Není nad vlastní domácí čokoládu. S vlastními přísadami. Tak, jak ji nikde jinde neseženete a jak vám bude vždycky chutnat. Přitom stačí tak málo. Jak jsem zjistila. Stačí si koupit čokoládu, čím kvalitnější, tím samozřejmě lepší, rozpustit, nalít do nádoby, naházet do čokolády kousky ovoce, oříšků a nechat v lednici ztuhnout.
Tenhle fígl určitě nemám z hlavy, naopak. Všimla jsem si, jak poslední dobou hodně mých oblíbených blogerů experimentuje s čokoládami, ať už vlastní výrobou samotných čokolád, tak i co se týče obsahu. Já si udělala tuhle z matcha čaje, s kousky sušeného pomela a kokosovými chipsy. Dopadla naprosto fantasticky. Jsem si jistá, že takovou čokoládou ohromíte nejednu návštěvu :)
Takto jsem si udělala čokoládu já. Samozřejmě, že lze pomelo nahradit jiným sušeným ovocem, sháněla jsem původně mrazem sušené maliny a jahody, ale neúspěšně. Nicméně, pomelo byla výborná kombinace. Příště zkusím přidat i oříšky. To bude taky bomba :)

to je krasna barvicka zkusim s malym Kristinko
OdpovědětVymazatZvláštní barva, ale vypadá to skvěle. :)
OdpovědětVymazatFind joy in the ordinary
Vypadá hodně vydařeně! Už mám dlouho chuť vyzkoušet domácí čokoládu, ale stále mě brzdí výběr formičky, nevím, v čem ji udělat. Snad něco doma najdu :D
OdpovědětVymazathttp://myway-tofitness.blogspot.cz/
Tak to vypadá skvěle :)
OdpovědětVymazat