Z mého stolu (30): duben/květen 2016

by - úterý, května 31, 2016

Sbírka fotek jídel, které jsem nafotila v průběhu dubna a května 2016 jako inspiraci do jídelníčku. Berte moje fotky pouze jako možnost toho, jak by vaše stravování mohlo vypadat. Každý máme jiné potřeby, každý z nás na skladbu jídel i na množství reaguje rozdílně. Proto tohle skutečně neberte jako návod, ale jako nápad pro tvoření vlastního stolu :-)

K.

Oběd (32)
Salát do sklenice. Navrstvěte podle sebe, já mezi zeleninu dala celozrnný kuskus s vajíčkem.
Bezlepkové housky NutriFree, stačí na 8 minut upéct a byly famózní. S domácí lučinou ♥
Na snídani jsem měla jen celozrnný rohlík s lučinou a ovocem a zeleninou. 
Večeře (23)
V pánvi na dvou lžících oleje osmažíme nať z jarní cibulky a žampióny. Osolíme, po asi 5 minutách přidáme vejce. Podáváme s podestýlkou z polníčku a ještě posypeme natí. 
Nesmrtelná kombinace: ledový salát, okurka, cherry rajčátka, kuřecí kousky s kořením na fajitu a trochu rýže.
Klasický tvarožník, který tu už má recept, jen jsem namísto mouky použila mouku ze slunečnicových semínek, místo sladidla proteinovou odměrku s příchutí med-čokoláda, namísto másla kokosový olej a kokosové máslo. Jako ovoce jsem použila mražené jahody. 

Zde jsou rýžové nudle s vepřovými nudličkami. 

Jen lehká večeře, osmažený plátek kuřecího masa s barbecue kořením a listová zelenina. 
Celé to ještě polívám trochou tuku.

Moje úplně nejoblíbenější snídaně a večeře posledních dní :D Slanina, vejce, zelenina. 
Bílkovinný chléb není potřeba, dojídala jsem zrovna u tohoto chodu až později. 

Kuřecí maso v pomerančové omáčce s květákem.

Klasické chilli, já měla bez těstovin jako low-carb. 
Miluju studené talíře. 

Mohlo by se ti líbit

0 komentářů

Poslední komentáře