BLOG
Bloguji
U mě doma
Happy Monday
Baby deník
Nevlezlo se
JÍDLO
Z mého stolu
Všechny recepty
Vaření s FOOD
Vaření s Yummly
Biosfera.cz
CVIČENÍ
Články
Fitness deník
Recenze a tréninky
Jóga
Moje proměny
FASHION & BEAUTY
Notino.cz
Laky
Kosmetika
Oblečení
VOLNÝ ČAS
Knižní koutek
Knižní výzva
Recenze knih
DIY
Háčkování
V PŘEDVÁNOČNÍM ČASE MÁM PRO VÁS SPOUSTU SOUTĚŽÍ. KDE?
Na blogu soutěžíme o tři balíčky od HQH System
Na mém blogu můžete soutěžit ve Velké oříškové soutěži o 5 kg oříšků a semínek
Na FB stránce Anetky Run-Heart se soutěží o mou knihu Moje tělo: koučink
Na FB stránce Správná podprsenka se také soutěží o mou knihu Moje tělo koučink.

PŘEJI VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ A KRÁSNÝ ADVENT :-)

úterý 3. května 2016

"Eat-clean" lívance

https://2.bp.blogspot.com/-doEyf1sgbpk/VyiBoEX28bI/AAAAAAAAzDw/EYYpJjtDd_UG3bO4EnzAOT33lGu3jWgOACLcB/s1600/P5030011.JPG

Tyto lívance jsem objevila na jedné španělské FB stránce a ohromně se mi líbily. Byly krásně nafocené a zamlouvalo se mi složení. Nedopadly v mém případě tak krásně, ale nakonec to dohnala chuť kakaového těsta, které připomínalo koláč a v kombinaci s banány a medem to byla neskutečně lahodná a sytá snídaně. 


Během pečení díky kypřícímu prášku do pečiva více než zdvojnásobí svoji tloušťku, takže to chce na pánev opravdu tenčí vrstvu, což šlo u takto hustého těsto dost těžko. Ale nestěžuji si :-) 


Na dvě porce budete potřebovat:

3 vejce
1/3 šálku jemných ovesných vloček
1 lžíce chia semínek
1 rovná lžíce neslazeného kakaa
1 rovná lžička prášku do pečiva
sladidlo
špetka soli

Tip: já si vločky před použitím prohnětala v dlaních, abych je měla spíše jako mouku.
Na slazení jsem použila tekuté sladidlo Sweetiva.
Sůl můžete zcela vynechat nebo jen velmi opatrně!


Všechny ingredience smíchejte v misce a nechte asi 3 minuty odležet.
Mezitím dáme čas chia semínkům, aby nabobtnaly a vločkám, aby změkly.
Pak opět pořádně prošlehejte metličkou.

Na pánvi rozpalte lžíci oleje dle vlastního výběru.
Vlijte směs na lívance naběračkou a pečte z obou stran

Na talíři nakrájejte nebo srolujte.
Podávejte s banánem a medem či vámi oblíbeným sirupem.

Dobrou chuť :-)

K.


Vaše názory:

0 komentářů:

Okomentovat