Tyčinky Corny Protein


Zdravím všechny své čtenáře. Mám pro vás novinku. Pokud máte rádi tyčinky Corny a vůbec, pokud rádi zkoušíte nové věci, v obchodech je nově k sehnání proteinová tyčinka Corny Protein. Já byla asi hodná, protože jsem dostala od každé příchuti dva kousky a víte co? Bylo jich i tak málo :D Jsou fantastické. Určitě se nedá tato tyčinka rovnat složením či kvalitou dražším tyčinkám, které koupíte ve specializovaných fitness prodejnách, ale pokud milujete Corny jako takovou, opravdu moc doporučuji tyhle vyzkoušet. Stokrát lepší než koblihy. Obsahují dle mého dost bílkovin a ta chuť, u každé z nich, je nepředstavitelná.



Corny patří mezi nejprodávanější cereální tyčinky u nás. A jak jsem již zmínila, přichází na trh s novinkou rovnou ve třech různých příchutí.

Corny Protein Karamel
Corny Protein Čokoláda
Corny Protein Citron a podmáslí


Osobně sama netuším, která mi chutnala nejvíc. Takže žádné hvězdičkové hodnocení nebude. Všechny jsou top. Kromě chutě, která vás ohromí, jsou ohromně výživné, opravdu na mne dost syté, využívala jsem ji jako skvělou svačinku beze strachu, že budu mít za hodinu opět hlad. 

Citronová je úžasně osvěžující. Zprvu jsem si říkala, že to přese musí být hnus, ale byla jsem příjemně překvapená jemností a decentností tyčinky. 

Karamel - ach, karamel. Naprostá dokonalost. Není přeslazená, což se někdy u toho karamelu děje. Dokonalá varianta klasických cereálií s jemným "krémem" uvnitř. 

Čokoláda - je opravdu čokoládová. Měla jsem pocit, že piju čokoládový proteinový shake. 

  

Tyčinky obsahují 30% bílkovin, váží 35 g a na trhu by se měly objevovat kolem 25 kč. Mám zatím informace, že jsou k sehnání v Billa obchodech, já je dnes viděla také v DM drogerii, kde jsou k sehnání za zhruba 28 Kč. 

Jak vidíte, tyčinky jsou vyrobeny ze dvou křupavých cereálních vrstev, které jsou spojené jemným proteinovým krémem. Kromě dávky proteinu obsahují Corny Protein také hořčík, který je potřebný pro správnou činnost svalů a nervů. 


Za sebe musím říct, že tyhle tyčinky jsou opravdovou trefou do černého. Jsou neskutečně dobré a přesvědčily mne. Možná se nějakému přísnému oku nebudou složením příliš zdát, ale věřte, že pokud bylo cílem výrobce vytvořit tyčinku chutnou a zároveň chtěli vyjít vstříc aktivním lidem, jako jsem třeba já, tak se jim to moc povedlo. A víte co? Mají ukrutně "hustý" obal, jak by řekl můj syn. Atraktivní, moc se mi celkové pojetí produktu líbí a dávám jedničku s hvězdičkou ♥

3 komentáře:

  1. Mňam! Těším se, až je někde uvidím a vyzkouším. Musí být výborné ♥

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Když jsem je poprvé viděla, tak jsem si říkala, že přeci kombinace müsli a proteinové tyčinky nemůže být vůbec dobrá, ale čtu jen samá pozitiva, takže příště až je uvidím, jdu do nich :).

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj, taky jsem je už viděla měli je na benzince shell.

    OdpovědětVymazat