neděle 10. července 2016

Fitness řezy s tvarohovou náplní


Tohle je trošku lepší předělávka tohoto receptu :-) Byly neskutečně lehoučké, měkkoučké, jako polštářek :-) A nebudete potřebovat moc ingrediencí.

V míse smíchejte 3 žloutky a 2 velké lžíce kokosového cukru. Můžete použít i třtinový.
Přisypejte 3 velké lžíce jemných ovesných vloček a 1/2 odměrky čokoládového proteinu. Pokud nemáte, nevadí, je tam čistě kvůli čokoládě a sladkosti, takže můžete místo něj přidat lžíci kakaa a ještě trochu cukru. Přidejte trošku prášku do pečiva, tak na špičku lžičky. V tomto stavu nic nemíchejte a ušlehejte sníh z bílků. Ty přidejte do mísy a až teď vše smíchejte. 

Vylijte do formy, kterou jste si vymazali a vysypali nebo potáhli pečícím papírem. Pečte asi 15-20 minut na 170C. Hlídejte :)

Nechte vychladnout a potřete půl vaničkou netučného tvarohu se lžičkou kokosového cukru. Celý plát překrojte na půl a dejte na sebe. Není toho moc, z celé várky dostanete asi 6 kousků. Ale stačí, jinak byste to všechno snědli :D 


Z celé várky jsem měla 6 kousků.
Na jeden kousek mi vyšly tyto hodnoty: 109kcal, 11 g sacharidů, 8.3 g bílkovin, 3.2 g tuku

Dobrou chuť. 

Vaše názory:

7 komentářů:

  1. Přidala jsem borůvky a místo čoko proteinu dala vanilkový, osladila medem.. lahůdka! Díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky vyzkoušeno! Vypadá a voní úžasně. Rozdělila jsem na osm kousků, dva nechala manželovi a šest zabalila na snídani :-D Krásně mi to vychází do nastavených maker, děkuji za tip. Pochutnám si na něm až zítra, ale nemůže být jiný, než vynikající, už samotné syrové těsto byla mňamka :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zejtra je zkusím, pokud nebude takový vedro :D :D kdyžtak pozítří, místo proteinu dám karob :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za tip! Přidala jsem ještě rybíz ze zahrádky a bylo to dokonalý! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za další super recept!
    Byly vynikající, dala jsem vanilkový protein, takže nebyly tak pěkně hnědé, ale to ničemu nevadilo, snědla jsem je na dvakrát :-)

    OdpovědětVymazat