Kuřecí plátky se salsou z hroznového vína


Výborná věc a přitom jednoduchá na přípravu. K obědu, ale viděla bych to i jako menší mističku k večeři. Kombinace ovoce a masa mi chutnala vždycky. Bála jsem se citronové šťávy v ovoci, ale naopak to decentně onu sladkost hroznového vína jen umocnilo. V kombinaci s červenou cibulkou, jinou už odmítám jíst, je tohle báječné jídlo :)

Postup:
Kuřecí prso osolíme a opepříme a z obou stran po 4 minutách osmažíme. 
Přikryjeme pánev pokličkou a necháme "dojít" mimo horkou plotnu.
V misce si mícháme nakrájené na kousky červené a zelené kuličky hroznového vína.
Přidáme také na malé kousky nakrájenou salátovou okurku a na drobno nasekanou červenou cibuli.
Vše poměrově tak, jak sami budete chtít.
Nakonec na salát nakapejte menší množství citronové šťávy a zamíchejte.
Kuřecí maso nakrájejte příčně na plátky a podávejte k salátu/salse.

Dobrou chuť přeji :-)

Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moje proměna za 50 dní - fitness památníček

28denní soustředění (bootcamp) se Zuzkou Light

Báječné nakupování (14)

Mých 10 bodů, kterými se řídím při cvičení a mají efekt

Body update | Low Carb povídání, jídelníček | Co cvičím

Fotogalerie