Kuřecí plátky se salsou z hroznového vína

By úterý, července 19, 2016 ,


Výborná věc a přitom jednoduchá na přípravu. K obědu, ale viděla bych to i jako menší mističku k večeři. Kombinace ovoce a masa mi chutnala vždycky. Bála jsem se citronové šťávy v ovoci, ale naopak to decentně onu sladkost hroznového vína jen umocnilo. V kombinaci s červenou cibulkou, jinou už odmítám jíst, je tohle báječné jídlo :)


Postup:
Kuřecí prso osolíme a opepříme a z obou stran po 4 minutách osmažíme. Přikryjeme pánev pokličkou a necháme "dojít" mimo horkou plotnu. V misce si mícháme nakrájené na kousky červené a zelené kuličky hroznového vínaPřidáme také na malé kousky nakrájenou salátovou okurku a na drobno nasekanou červenou cibuliVše poměrově tak, jak sami budete chtít. Nakonec na salát nakapejte menší množství citronové šťávy a zamíchejte. Kuřecí maso nakrájejte příčně na plátky a podávejte k salátu/salse.

Dobrou chuť přeji :-)

Mohlo by se vám líbit

1 Comments