45 dní se Zuzkou Light




DEN PO DNI

Den 1-4

Vážení. Píši vám totálně zpocená, sedřená a přitom naprosto spokojená. Říkala jsem si, že nebudu psát hned první den. Bála jsem se, že to zvořu a že zůstane jen u jednoho příspěvku a zase hodím zpátečku. Tak jako tomu bylo u mého "odhodlání" asi před měsícem. Sice jsem byla naštvaná na číslo na váze, ale skutek utek. Chyběla tomu jedna důležitá věc: motivace. Ta motivace ale přijela rovnou do České Republiky a netušila, kolik toho na dálku zmůže s jednou maminkou. I když jsem ji nemohla vidět naživo, každý den po jejím příjezdu jsem hltala stránky a čekala na nějakou fotku, rozhovor, video...

Dnes je to čtvrtý den, kdy cvičím denně se Zuzkou Light a následuji její stravovací režim, tedy low-carb. První den byl náročný, jelikož jsem dlouhé týdny a měsíce byla zvyklá na jiný přístup, ale už druhý den to bylo fajn a teď, čtvrtý den, vidím nejen výsledky na váze, ale také na sobě. Sacharidy si dopřávám pouze na snídani a po tréninku. 

Kromě Zuzky mne tak doslova jen po pár dnech nakopnul další člověk - já sama. Když prostě na sobě vidíte už jen ty sebemenší výsledky, změny, tak víte, že to děláte dobře, že to má smysl, zlepší se vám nálada a když jste zvládli jeden určitý den, zvládnete i ten další, když se probudíte. (Jen, proboha, ať už mi hlavně nikdo neumírá :-))

Já jsem se naučila a pochopila jednu veledůležitou věc, že psychika, stresy a nepohoda s člověkem udělá fakt divy a během okamžiku se na vás ze zrcadla kouká úplně jiný člověk, než kterého jste léta předtím znali, tvořili a budovali. Všechny tvrdě vymakané křivky jsem ztratila. Ale evidentně jsem neztratila vůli, protože ... hrozně ráda bych to napsala a popsala, ale nejvíc tomu se asi přibližuje to, že se cítím nastartovaná jak torpédo. Úplně jsem toho plná a nepamatuji se, kdy naposledy jsem se cítila obdobně.



30 dní se Zuzkou 


Tréninky


Pocity

Den 1

15 Minute Fat Burn Workout #1

Náročné, ale zvládla jsem to. Lépe než jsem čekala ☺

Den 2

15 Minute Fat Burn Workout #1

Věřím, že stačí den a jste zase o chlup silnější. Jsem na sebe pyšná.

Den 3

15 Minute Fat Burn Workout #1

Zvládala jsem pěkně a zkoušela těžší varianty se Zuzkou.

Den 4

15 Minute Fat Burn Workout #2

Málem mě to zabilo. Ale trénink se mi moc líbil. Náročný na nožky. 


Den 5-8

Vydržela jsem. Nepřestala jsem. Celý týden jsem bojovala a první výsledky jsou tady :)) Mám ohromnou radost, vůbec jsem netušila, že to půjde tak dobře. Vyřadila jsem sladké úplně, abych to hubnutí podpořila co nejvíce a společně s low-carb režimem se mi fakt daří. Vyhovuje mi to neskutečně. No, taky aby ne, po tom prasáckém období, co jsem měla...

Ty výsledky během týdne mluví za vše. Sice jsem přes stehna naměřila o centimetr více, ale tak trochu jsem to čekala, protože mi po cvičení prostě rostou svaly na nohách pěkně :D Fakticky mi stačí málo a ony vykouknou.


30 dní se Zuzkou 


Tréninky

Pocity
Den 5

Zwow 57 – Do Not Throw Up

Neměla jsem přístup ke svému notebooku, tak jsem cvičila něco jiného. Sice jsem se u toho nepozvracela, ale chyběl kousek a…  byl to brutus a nechci to už nikdy vidět :D Zuzka jela 4 kola, já 3 za 16’36.

Den 6

15 Minute Fat Burn Workout #2

Vrátila jsem se zpět ke „dvojce“ a i přesto, že jsem si myslela, že v tom dusnu a vedru zhynu, dala jsem to :D

Den 7

Volno

Regeneruji…. Týden úspěšně za mnou J

Den 8

15 Minute Fat Burn #3


Zuzka je skvělá. Jsem po 15 minutách s ní úplně mokrá, pot teče po hlavě a po zádech :-D Navíc to fakt cítím, takže opravdu vnímám,že pro to tělo dělám hodně. Tréninky z Fat Burn série se mi moc líbí, žádná nuda, líbí se mi ta variabilita a cviky jsou fakt hrozně zábavné, připadám si jak profík :D (Však taky jsem!!!)

OK. Po týdnu mám 1,5 kg dole a cítím se, jako by jich bylo nejmín 10.
Teď mě čeká "ono" období, odpornej týden :D Takže se na chvilku zavodním vodou,
ale už se znám. Přesto jsem zvědavá, co se mnou tentokrát udělá právě low-carb.
Doufám, že se mi zmírní bolesti a celkově nebudu tak unavená a vyčerpaná,
jako vždycky.

Den 9-15


30 dní se Zuzkou 


Tréninky

Pocity
Den 9

15 Minute Fat Burn #3

Dnes jsem přehodila sacharidy namísto po tréninku před něj. Byla jsem nabušená a trénink od toho také vypadal. Super!

Den 10

Zwow #26

5 minut Workout #61


Opět jsem neměla přístup k Fat Burn, tak jsem našla starší Zwow, kde se jede bez pauzy 10 min vkuse. Sice ab killer, ale chybělo mi kardio. Tak jsem šoupla ještě 5min a to byl větší zabiják než celé Zwow.

Den 11

Body Crush #10

Čtvrt hodiny jsem hledala vhodnej trénink, až jsem se naštvala a řekla si, že za tu dobu jsem už mohla mít odcvičeno. Volba padla na tohle. Nic horšího jsem si vybrat nemohla :D Za každým cvikem 10 rock star angličáků, po prvním kole jsem toho chtěla nechat, nakonec 2 kola za 25:37

Den 12

Zwow #62

Po včerejší nakládačce dnes jen pianko. Za 10,30 odcvičeno J

Den 13

BodyCrush #4

Tento trénink, kdysi Zwow 120, už je starší. První kolo jsem si říkala, jaká je to pohodička. Ve třetím jsem se modlila, ať jsou, proboha, fakt jen tři.

Den 14

volno

Z.a.s.l.o.u.ž.e.n.ě. :D

Den 15

15 Min Fat Burn #4

Už se mi po téhle sérii stýskalo J Tak jsem dnes pokračovala a teda, buďto to byl jednodušší workout nebo jsem ho zvládla lépe, než jsem myslela. Ne že bych se nezapotila, ale víte jak to myslím J

DEN 16-22

Utíká to jak voda. Nejdřív se do toho ani člověk pustit nechce, ale ten čas stejně uplyne a když si to teď vezmu zpětně, ty tři týdny profrčely jako nic. Fakticky jsem v tom zase už skoro měsíc? Jo, jsem. A tohle staro-nové já, které jsem zase v sobě našla a objevila, se mi moc líbí. Chyběla jsem si. Strašně. 

Už zase mne baví to patlání jídel na talíř, dokonce i když nestíhám, radši ošidím ranní fasádu svýho ksichtu :D Ale jídlo si prostě vždycky připravím, abych se neošidila zevnitř. A tělo mi za to děkuje. Hrozně ráda bych řekla, jak se cítím. Ale ono se to těžko popisuje. Nijak obzvlášť špatně jsem se necítila ani předtím, tedy tehdy, když jsem do sebe valila všechno, co mi přišlo pod ruku. Ale jelikož tělo bylo skoro čtyři roky zvyklé na jiný přístup, věděla jsem podvědomě, že to "cítit se dobře" bylo úplně jiný. A to je teď. A to sakra cítím. Nejraději bych vám půjčila na chvíli každému část sebe, abyste to pochopili a proč to má smysl. 

A přestože váha za poslední týden nijak rapidně neklesla, což už si myslím, ani rapidně klesat nebude, jelikož se blížím ke své hranici, centimetry celkově zase dost ubyly, což jsem si jistá, že naopak ještě dolů půjdou, protože na sobě cítím i to, že se metabolismus dostal do větších otáček. Mám častěji hlad, zvýšila jsem nenápadně porce a nějak cítím, že je navyšovat ještě budu. Déjà vu. Kdysi to tak už jednou bylo :) A přesně tak to má vypadat. Donutit tělo víc jíst, méně cvičit a udržet si váhu, případně pár cenťáků ještě dát dolů. A teď se hodně blížím tomu, že už tělo budu jen ladit a zpevňovat, protože tělo to po mně chce. A fakticky se těším za 8 dní na srovnávací fotky. Bude to pro mne takové překvápko, protože jsem se do zrcadla ještě nejenže nedívala na celou postavu, ale ani nemám nějaké průběžné foto. Brrr... jsem nervózní, ale uvidíme :)



30 dní se Zuzkou 


Tréninky


Pocity

Den 16

Kettlebell Workout

(ze 14. října 2014)

Tohle byl starší trénink ze ZGYM. Sice mi nedalo tak zabrat, ale druhý den jsem pěkně cítila zadeček a zadní stranu stehen. Bomba, radost mám J

Den 17

12 Min Body #1

5 Minute Workout #78

Nechtěla jsem dnes nic dlouhého, tak jsem zvolila kratší trénink. Nakonec mi to nebylo dost, tak ještě moc příjemná „pětiminutovka“ se švihadlem. Páni, nezapomněla jsem skákat :D

Den 18

Zropes #2

Nejoblíbenější workout se Zuzkou. Dělala jsem ho za tu dobu už snad 100x J

Den 19

JRCK #1

Super workout, nějak jsem si teď oblíbila švihadlo a kettlebell. Zde 2 v 1 J

Den 20

15 Min Fat Burn #5

Fakt by mne zajímal názor těch, kteří tvrdí, že se za 15 minut nedokážete při cvičení odrovnat. Já to dokázala u tohoto už za sedm :D Ale dojela jsem to a moc se mi tenhle workout líbil. Po dni volna zopakuji, šestý den po sobě je už náročný.

Den 21

Stretch & Tone #1

5 Minute Chair Workout #4

Trénink na protažení a zpevnění se mi moc líbil. Dostaly zabrat nožky i bříško, ale jen tak akorát „light“. Díky výzvě ve skupince se Zuzkou jsem ještě dala na dorážku pětiminutovku a kape ze mne solidně J


Den 22


volno


Nohy nahoru a vegeeet J

DEN 23 - 30

Jojo, přesně před měsícem jsem se do změny na svém těle pustila s vervou. Co jsem do toho vložila, to teď mám. Ani to ve finále nebylo tak náročné, užívala jsem si to. Nejkritičtější moment byl snad jen jediný den a to ten hned první. Start, ať už je jakýkoli a kdekoli, je vždycky náročný. Najít v sobě to odhodlání a vydržet to a pak večer jít spát s pocitem, že jste první den dokázali. Do druhého dne už se pak vstává úplně jinak. I za tu jednu noc si pak připadáte silnější, je pro vás přijatelnější představa, že to dáte a že to nejhorší máte za sebou, což je fakt pravda!

Moje jídla nebyla ničím výjimečná, nejím žádné zázračné potraviny, dokonce jsem spráskala celý kokosový olej na domácí čokoládu a celou ji během tohoto režimu snědla :D Jedla jsem hlavně jogurty, večerní pečivo, maso, oříšky, oříšková másla, zeleninu, ovoce, pohanku do jogurtu, ječmenovou směs od Iswari, která je úplně lahodná a boží na snídani :) Během celého měsíce jsem měla i zákusek, jelikož jsem slavila narozeniny, občas jsem si vzala jen tak do dlaně chipsy, sem tam ochutnala čtvereček čokolády od dětí, když dostali od návštěvy, dala kousek pizzy... Vidíte, že můj režim nebyl 100%, ale výhodou bylo to, že jsem se za ty roky naučila rozpoznávat, kdy si můžu hřešit dovolit a jak to spadá do mého jídelníčku, zda je tam pro nějakej ten hřích prostor. 

Často, opravdu příšerně často, dostávám dotazy, zda těch 15 minut stačí. 
Samozřejmě, že ano, že stačí. Protože cvičení zde není prostředkem pro hubnutí,
ale proto, aby vytvarovalo, zpevnilo a celkově dělalo tělo hezčí. A rozpumpovalo
metabolismus, navýšilo svalovou hmotu, která sama o sobě i v klidovém režimu spaluje více.

Na hubnutí můžete hledat cvičení jaké budete chtít, ale pokud jej
nepodpoříte tím, že budete správně jíst, v množství, které vaše tělo potřebuje, 
nezhubnete. Pravidelně slýchám "tělo se mi tvaruje, ale nehubne, ani na cm, ani na váhu."
Tohle je právě výsledek toho, co cvičení dokáže. Ne nadarmo se říká, že "tělo se
dělá v kuchyni." Je to skutečně pravda.



30 dní se Zuzkou 


Tréninky

Pocity
Den 23

Zwow 53

Slavíme Dny města. Měla jsem doslova 20 minut na trénink a přípravu. Vybrala jsem tento a stihla ho krásně i s přípravou na večerní vycházku do města J  Ne příliš náročný, ale i tak dal zabrat!

Den 24

12 min Body #7

Odešla jsem z oslavy, jelikož jsem se nebavila. Uspala malou a šla po své vlastní zábavě :D Nevinné cviky v tomto tréninku mi daly šíleně zabrat. Výborně zkombinováno. 12 minut jsem si prodloužila na 15.

Den 25

12 min Body #7

Stejný workout jako včera. Zamilovala jsem si ho a také ho protáhla na 15 minut tak, abych odcvičila 4 celá kola.

Den 26

Volno

Dnes jen procházka večer, asi 3 km. Byla jsem nevyspaná. Musím s tím mým večerním režimem něco udělat :D

Den 27

15 Min Fat Burn #6

Dnes v plné zbroji a se spoustou energie J Výbornej trénink. Ne moc náročnej, ale kombinace cviků úplně supr. Už se blížím téměř k finále.

Den 28

JRCK X #6 (pouze 1 kolo)

Summer Shred X #11

Líbily se mi dva workouty a nemohla se rozhodnout. Tak jsem dala jedno kolo kardia s KB a vrhla se na „letní“ workout. Kardio sekce po pyramidě s jump lunges mne málem zabila. Přísahám Bohu :D Ale mám to za sebou. Jsem krásně zpocená a spokojená.

Den 29

12 Min Body #4

Tak tohle mi fakt stačilo. Je katastrofální vedro a lije ze mne jak z prasátka :D Ale mám to za sebou a jsem strašně pyšná, že jsem to dala stejně jak Zuzka.

Den 30

volno

V těch vedrech jsem to dnes nedala. Ani 5 minutovku. To je fuk už J Zítra měření a vážení a focení… jupíííí!!!!

DEN 31-45

Jak se stravuji? Stále stejně :) Kalorie nepočítám, jím tak, abych necítila hlad, jediné, co si hlídám jsou sacharidy a tedy jejich příjem, který činí +/- 100 g za den. Zařadila jsem i tzv. refeed day, opravdu nevím, jak se tomu říká u nás :D Rozhodně to není prasečák, protože já neprasečím, nehřeším stylem, dnes si můžu dát co chci, když plánovaně hřeším, tak šetřím kaloriemi i sacharidy přes den, abych si pak třeba na zahradě na plánované oslavě mohla dopřát a neplácala se po rukou, že nesmím. Refeed day zařazuji, když to tělo prostě chce, vyžaduje, když prostě cítím, že musím doplnit nejen zásoby energie z cukrů, ale celkově z jídla. Samozřejmě zdravě!! Funguje to asi dobře, protože se cítím dobře a pokroky jsou a řekla bych, že svaly jsou více vidět, tím, že se jednou za čas pořádně nažerou :D

Jak cvičím? Tohle je docela úsměvné, protože cvičím zhruba 10-20 minut denně, tedy v průměru 15. Cvičím pouze doma v pokojíčku svých dětí :) Nejvíce používám ke cvičení asi vlastní tělo, což je ten nejlepší nástroj pro zvedání vah :) Pak taky jsem si oblíbila svůj dip station (viz níže foto), zařazuji v trénincích švihadlo, ale mým největším oblíbencem asi zůstáva kettlebell. Miluju cviky s ním ♥



Den
Trénink
Poznámky
31
Black Diamond Workout #1:
Zuzka Light link
Je strašné vedro, nechtěla jsem žádné kardio, spíše posilku. Tohle 15 minutové video bylo skvělé, na horní část těla, krásně jsem se zpotila. Po dlouhé době jsem cvičila na bradlech (dip station) a hned to mělo jiný šmrnc J
32
Summer Shred #2
Delší workout, spíše silový. Hodně na zadek a stehna, kupodivu jsem se druhý den mohla postavit na nohy J
33
ZCUT Six-pack Abs #1
Už jsem málem zapomněla, jak je tohle skvělý workout. Nejen na bříško, ale i kardio. Lilo ze mne jak z konve a to nebyly venku ani třicítky :D
34
Aktivní odpočinek
Procházka 2 hodiny
35
Summer Shred #13
Po obědě, který nesedl, jsem odpočítávala hodiny, až se mi udělá líp, je osm večer a já šla konečně cvičit. Dnes tedy nejnovější trénink se ZUzkou :) Mimochodem, teď mi něco kapalo na nohu, koukám na strop jak ten blb a hledám mokrej flek, zda něco neteče od sousedů. No než mi došlo, že mi to kape z vlasů…. :D
36
Power Yoga #52
Dnes jsem snídala venku, obědvala venku, svačila v autě a večeřela taky. Ke cvičení jsem se dostala až v jedenáct večer, naštvaná, že jsem to nestihla. Pak jsem se ale přemohla aspoň k power-józe, která mi nejen krásně narovnala záda, ale prostě mi sedla J
37
12 Min Body #2
Aneb když dvanáct minut stačí k tomu, aby se člověk další den sotva na nohy postavil, tohle byl leg killer… koupu se v potu.
38
15 Min Fat Burn #7
800x Jump Rope
Pokračování mé nejoblíbenější série, dnes speciálně na bříško… jeeej A k tomu navíc švihadlo.
39
Volno

40
Black Diamond #2
500x Jump Rope
Zase jsem dlouho vybírala, až jsem sáhla po druhém pokračování „černého diamantu“ J prima workout, po kterém jsem dala ještě švihadlo v rámci výzvy.
41
Summer Shred #14
Opět úžasný trénink, tahle série je moc povedená, na nohy, bříško i ruce.
42
Cardio Shred #27
Úžasné kardio s posilkou na bříško, cviky parádně sestavěné, za 15 minutek vyřízenost J Tak to má vypadat J
43
Jillian Michaels – Bodyshred – Launch
Dnes v rámci společné výzvy tento workout s mou srdcovkou Jill. Ohromně jsem si to užila a cvičení se Zuzkou jde ohromně poznat. Ten posun z loňských prázdnin, kdy jsem tento workout doslova odfuněla a i tentokrát jsem se ho díky zkušenostem bála, jsem odcvičila s přehledem a moc jsem se u toho vyřádila J
44
5 Min Workout #82
Jump Rope Interval Training
Po zahřátí se Zuzkou jsem si zopakovala svůj intervalový trénink se švihadlem, který jsem dělala naposledy dva roky nazpět. Rekord pokořen! Ou jeee J
45
volno



Změna po 45 dnech

Když mi přítel každý den posledních pár dní připomínal, že je znát ohromná změna, nevěřila jsem mu. Znáte to, prostě ženská. Nevěřila jsem mu, říkala jsem si, že má prostě jiný oči, protože mě má rád :) Ale dnes jsem to cvakla po 45 dnech cvičení se Zuzkou a low-carb stravováním a vidím, že změna jde vidět a líbí se mi.

Centimetrově to šlo dolů, i když váha v závěru trošku stoupla, mávám nad tím rukou :) Na tom nezáleží :) Protože když jsem kamarádovi řekla, že mám 62 kilo, vytřeštil oči a řekl: "Kde bys to vzala?"

Tak jo. Zde jsou míry:

30 dní se Zuzkou 
1. den
15. den
1 měsíc
45 dní
Celkový rozdíl
Paže
28,5 cm
27,5 cm
26 cm
26 cm
- 2,5 cm
Bříško
92 cm
87 cm
85 cm
83 cm
- 9 cm
Zadek
97 cm
93 cm
91,5 cm
90,5 cm
- 6,5 cm
Stehno
56 cm
56,5 cm
54 cm
53 cm
- 3 cm
Váha
66,0 kg
63,3 kg
61,7 kg
62,1 kg
- 3,9 kg




 
  

Přeji Vám moc štěstí a sil a vůle ve vašem vlastním pokroku. Věřte, že to stojí za to :)
Když ty srovnávací fotky dáte vedle sebe a vidíte, že změna skutečně nastala!!!

Držte se ♥

28 komentářů:

  1. Ty tvoje změny mě fakt dostávájí :D To je neuvěřitelný, jak rychle tvoje tělo reaguje :) Jako fakt bomba!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kristy, moc ti gratuluju k takovému pokroku. Tvá postava má moc pěkné tvary, pas, ramena i nohy, všechno hezky ladí. Navíc se mi ohromně líbí, jaká jsi maminka a pěkná mladá žena v jednom, musí tě mít doma tolik rádi :-).
    O Zuzky cvičení jsem se už dlouho nezajímala, ale její začátečnická videa Bunny Slope se mi zalíbila, tak je vyzkouším. Děkuji tedy za inspiraci, přeji ti krásné letní dny :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já naprosto čumím...to je úžas a taková změna. Moc ti to sluší a díky za tip, protože poslední dobou bych taky potřebovala už něco začít dělat, takže je to pro mě motivace :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  4. Kristi, skvělá práce, fakt. Moc Ti to sluší, postavu máš ukázkovou a celá záříš :-) Děkuji za inspiraci.
    http://radinsen.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Fakt ráda sleduju tyto proměny, je to super. Už Ti to Kristinko zase sluší! Ale jsem strašně šťastná, že ničím podobným nemusím procházet, já jsem nudná, desítky let v podstatě stejná 😊..doufám, že mi to ještě dlouho vydrží..a Tobě snad už taky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D nejsi nudná :D ale chápu, také už nechci žádné útoky na psychiku. i když život je všelijaký :) tak doufám, že mi to také dlouho vydrží ... :) děkuju ti ♥

      Vymazat
  6. Kristy, sleduju Tě už dělší dobu, ale dnes poprvé reaguji ............a směkám. Krása, co dodat většina žen ( a i mladých dívek) by Ti mohla závidět a především by si z Tebe měla vzít příklad!
    Jdeš na to užasně, pozvolna se zdravým rozumem (závidím :D) a ty výsledky jsou prostě dechberoucí Tvůj chlap musí byt pyšný! Měj se jen krásně i když Tě vlastně vůbec neznám Tobě nejde přát nic jinýho protože jsi v mých očích neuvěřitelně pohodovej a hlavně DOBREJ člověk.
    Zdravím Michala

    OdpovědětVymazat
  7. No paráda! Moc gratuluju! Je to úžasný! Jo, kila neřeš, svaly jsou těžší než tuk. Zásadní je, jak se cítíš, jak ti je,jakou radost máš ty i tvé tělo. Ať se stále daří!

    OdpovědětVymazat
  8. Úžasný! Rozdíl ohromný, a přitom váhově jen 4 kila :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Kristi! To je absolutně úžasná proměna! Jsi opravdová motivace pro mě! Trochu jsem po dovolené sběhla z cesty, ale ty jsi pro mě fakt nákop! :-) Moc děkuji!
    P.S.: viděla jsem tě u Zuzky na stránkách :-) Super!

    OdpovědětVymazat
  10. Super výsledek. Zuzku také sleduju, ale moc nenásleduju, nemám všechno vybavení a to mě odrazuje. Zatím si dávám 30-ti denní výzvu Jillian Michaels a nyní jsem u její 6 Week Six-Pack Abs Workout. Výsledky by byly viditelnější, kdybych dodržovala jídelníček. A to mě zajímá a chci se zeptat, co v tvých snídaních znamená "snídaňová směs"? Petra K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, prodává například biosfera.cz nebo parfums.cz. je to směs banan a ječmen. Je nejlepší :)

      Vymazat
  11. ahoj, premena je to doslova dychberúca, to je jasné, je neskutočné, ako sa tvoje telo dokáže za 45 dní zmeniť :-) ale ak môžem, tak jedna drobná kritika - myslím, že si v skutočnosti vôbec nebola taká "oplácaná", ako to na prvej fotky vyzerá, ale strašne si to podporila tým postojom a ešte aj ponožkami, ktoré ti opticky skracujú nohy a lýtka robia hrubšími, ako v skutočnosti sú. škoda, že si sa aj na začiatku neodfotila v takom postoji, ako po premene, bolo by to objektívnejšie :-( ale neber to prosím v zlom, si skvelá :-)
    andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Andrejko. Děkuji moc za komentář :) vis co je zvláštní, ze jsem ve skutečnosti vypadala ještě oplacaneji. Když jsem se vyfotila, přísahám, ze jsem si říkala, ze je ta čočka fotaku na mne nějaká moc hodna :)
      Co se týče postoje, k tomu mám jen jednu věc. Nemůže nikdo chtít po člověku bez sebevedomi a se studem nad vlastním tělem, aby se nastavil tak, jak mu to neříká momentální stav duše a těla. To prostě přirozené nejde. Nebylo absolutně v úmyslu mít pokrcena ramena, nebo jak ty rikas ponožky. To byl prostě stav, 100% upřímný a nevyumelkovany. Tolik toho zas neumim , abych klamala tělem . co tam je, tak tam je. A lýtka se nezdaji byt hrubší, ony fakticky jsou na te levé fotce :)
      Jako všechno :D měj se prima a hezky den.

      Vymazat
  12. "Kristi, no ty koky!" the sequel. Stále žasnu a čím dál více. Po tvém vzoru jsem si zaplatila ZGym (ono to je fakt levné) a od zítřka jdu do toho. Jsem zvědavá, jestli dosáhnu aspoň 1/3 výsledků jako ty. :)
    Držím ti pěsti a těším se na další motivační fotky a články!

    OdpovědětVymazat
  13. Ta změna je fakt úžasná, už jste mi radila na fb, že těch 15 minut od Zuzky bohatě stačí a jde to opravdu vidět. Mám od ní kompletně stažený Power Strength Series a Power cardio series. Zkoušela jste tyhle její programy? Jestli jsou také tak účinné.. Zatím se mi nechce kupovat členství na jejich stránkách. Každý z nich je na tři měsíce, docela se mi líbili, jen přemýšlím jestli do toho jít. Díky za rady :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markéto, určitě se do nich pusťte, jsou výborné, neodcvičila jsem to celé, spíše náhodně vybírala, ale dost bych je doporučovala tomu, kdo chce se Zuzkou začít. Aby si udělal obrázek, navíc si myslím, že jde o "staré dobré" tréninky, které prostě mají úroveň bez nutnosti vymýšlet náročná komba a cviky :)

      Vymazat
    2. Díky za odpověď, asi to budu kombinovat s Bobem Harprem, ten mě teď baví asi nejvíc :)

      Vymazat
  14. čauky Kristi, jedu už 3 týdny se Zuzkou podle její nové knížky: "Fit za 15 minut denně" a musím říct, že je neskutečná a změny jsou fakt vidět! Nakopla mě k tomu tvoje proměna se Zuzkou, tak jsem si hned objednala knížku a šla do toho. Prvně jsem se bála cvičit podle knížky, ale teď si to nemůžu vynachválit. Před dětma jsem cvičila hlavně Boba a Jilian, jenže s dvěma malými dětmi toho času tolik není :-) takže 15 minut denně hned po ránu je ideálních. Díky moc za "nakopnutí" ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, tak to jsou skvělé zprávy :) Moc gratuluji k pokroku :) Ono moc lidí nevěří, že je to fakt možné, ale to cvičení je fakt tak ukrutný a funkční, že stačí skutečně 15 minut denně a výsledky jsou doslova za rohem. Ať se ti i nadále daří :)

      Vymazat
  15. Ahoj Kristi, teď jsem dostala obrovské nakopnutí:-). Za poslední rok se mi podařilo pěkně přibrat, i když se se třemi malými dětmi zrovna neflákám. Ale nehlídám si pravidelnost v jídle a stresy jsem večer pěkně zajídala tu sušenkou, tu kouskem čokolády. Sice jsem večer utahaná jako štěně, ale zařekla jsem se, že přeci těch 15 minut pro sebe musím utrhnout, abych se zase cítila dobře. Takže děkuji za inspiraci a doufám, že mě motivace neopustí po prvním cvičení...

    OdpovědětVymazat