MEMORIES | Červenec 2016


























Odkazy:

Přečetla jsem:
Dobře mi tak | Radka Třeštíková
P.S. | Aňa Geislerová
Udělejte radikální řez | Jillian Michaels



***


Pamatuj, že každý úder pod pás je od člověka,
který výše nedosáhne.

I never make the same mistake twice.
I make it like five or six times,
you know, just to be sure. 

11 komentářů:

  1. Tohle mi přesně chybělo, mám tuhle sérii moc ráda. A jen koukám, jak Eliška vyrostla, už je z ní velká slečna! Užívej léta! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Muzu poprosit o receptik na susenky? Nebo jetu uz nekde mas :)
    Eliska je uz velika, to je neskutecne. Detske nemoci jsou des, je skvele ze jste to zvladli v domacim prostredi ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Jari, koukni se tady :) http://www.kristinacechova.cz/2015/04/citronove-susenky-podle-jamie-olivera.html

      Vymazat
  3. Ahoj Kristinko mám moc ráda, tyhle tvoje příspěvky a díky za pozvánku do soukromí, jsi bojovnice a je fajn, že už je Ti lépe, ale jak píšeš nepřebolí to... Eliška je krásná, těším se, až zase někdy budeš psát dopisy Elišce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko, děkuji :) už by bylo na čase, že? :) Dlouho jsem nepsala, musím napravit :)

      Vymazat
  4. Uteče neboj. Knihu jsem koupila dceři k vánocům, tak si ji někdy půjčím. Četla jsem některé fejetony a moc mi bavily. zdravím Martina Plzeň

    OdpovědětVymazat
  5. Kristi, tento článek mi chyběl. "Známe" se dlouho a já jsem si už říkala, že jsem u Tebe nebyla dlouho na návštěvě. Eliška je už velká holka, i když teď pohublá. Přeji vám všem krásné prázdniny :-)
    http://radinsen.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, Eliška už je velká! Tak nám ty holky pěkně rostou (když teda zrovna nemaj střevní chřipku...) Měj se krásně a užívej léta, má milá! S.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Kristýnko,
    dnes jsem se poprvé začetla do tvého blogu a moc se mi líbí. Strašně moc mi chybíš, byly jsme spolu jen krátce, ale mě po pár hodinách přišlo, že se známe celý život. Tak hluboce jsi na mě zapůsobila. Dál se sem budu vracet a budu si číst, když něco napíšeš. Ani nevíš, jak moc jsi mě celkově nakopla a jak moc jsem ráda, že jsi se trochu dostala ze svého smutku. Tatínka nikdo nenahradí a místo v srdíčku pro něj budeš mít pořád, i když už není tady. Ale i ty jsi máma a dál dcera. Musíš tu být pro svou maminku a pro své děti. A na tatínka stejně nikdy nezapomeneš. Však víš. Bavily jsme se spolu o tom. Jsi statečná holka a moc pro mě znamenáš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, ty jsi zlatíčko :) Kdykoli napiš :) Děsila jsem se, koho v kabinetě potkám a byla příjemně překvapená, že jsem našla duši, se kterou si moc rozumím :) Tak užívej sluníčka (vtip :D) , užívej léta :)

      Vymazat