Chlebíček je už během pečení krásně voňavý, finální vychladlé dílo je měkoučké jak peřinka, nadýchané, jemné, sladké tak akorát, s jemnou chutí zázvoru a kousky kvalitní hořké čokolády jsou už jen pomyslnou tečkou a naprosto skvěle chuť chlebíčku doplňuje a troufla bych si říct, že mu propůjčuje jakýsi honosnější ráz.
Budete potřebovat:
Suché ingredience
1/2 šálku celozrnné mouky
1 šálek ovesné mouky
1 rovná lžička skořice
1/2 lžičky mletého zázvoru
špetka soli
2 rovné lžičky prášku do pečiva
Mokré ingredience
1 lžíce oleje
1 vejce
1/4 šálku kvalitního medu
1/2 šálku mandlového mléka
1 šálek nastrouhané cukety
30 g na malé kousky nakrájené kvalitní čokolády
(se sacharidy pod 35g na 100g čokolády)
Postup:
Žádné komentáře:
Okomentovat