MEMORIES | Říjen 2016



Nastala doba svíček, čajů a pálení Yankee :-) Touhle značkou nejsem posedlá, ale po prvním otestování už nekupuji jiné, protože mi tyhle jejich vůně fakt moc voní. 


Vytáhla jsem kytičky z mrazu, oškubala je a jedna mi odmítá dál růst :D furt ji ale dávám šanci, zalívám, hladím ji a šišlám na ni :D 













Odkazy:


Přečetla jsem:
Hořká chuť lásky (O Nele, #1) | Lenka Lanczová
Tajemství (After, #3) | Anna Todd
Pákistánská princezna | Monika Wurmová

3 komentáře:

  1. Jeseníky jsou opravdu krásné, předminulý týden jsem byla úplně poprvé na Pradědu :) Přítele jsem ukecala, a celou dobu od Karlovy studánky remcal, u nás totiž není po sněhu ani památky. Ale bylo to moc fajn a příští rok v létě chceme určitě zopakovat, Jeseníky prostě překvapily :)
    A na tuhle Combatku už se moc těším, mám ji doma a jenom čeká až ji otevřu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Užívám si tyhle tvoje články :) Obdivuju tě a jsem zvědavá na tu tvoji knihu :) Jinak s tím počasím je to pěkně blbé, podzim úplně nesnáším a dneska je fakt extrémně hnusně i u nás.. od rána ještě nepřestalo pršet, nejradši bych se zahrabala do peřin s knížkou, ale sedím v práci, takže nic moc :/

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju Pottera :D Lanczovou jsem jako puboška četla furt a dokonce ji vidím před sebou v knihovně zrovna :D miluju čokoládu s rýžovými lupínky a stejně tak strakatou milku :D A taky miluju Jeseníky, pokaždé co tam jedu i na blbé hledání hub se vrátím domů odpočatá, nadýchaná čerstvého vzduchu a příjemně unavená, že pokaždé usnu :D Jinak Kristýnko kde kupuješ ty yankee candle svíčky? Jsem neználek, ale už si je koupím, kupuje je každý, tak jsou asi vážně super :)

    OdpovědětVymazat