Pečený camembert

By úterý, prosince 06, 2016

 

Recept najdete také v mé knize Moje tělo: koučink

Na jednu porci budete potřebovat:

1 Camembert
1 cibule
1/2 menšího jablka
1/2 lžičky sušeného tymiánu
1 lžíci oleje
1 lžíci medu
čerstvě nasekanou petrželku

Jak na to? 

Troubu předehřeje na 200 °C. Malý plech vyložíme pečícím papírem, položíme na něj Camembert a dáme na 10-12 minut péct. V misce mezitím smícháme na tenké proužky nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájené jablko a tymián. V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm cibulovou směs. Po zhruba 2-3 minutách přidáme med a odstavíme z plotny.Hotový Camembert dáme na talíř a na něj  a kolem něj přendáme zeleninovou směs. Ozdobíme čertsvě nasekanou petrželkou a podáváme. 


Kristina

Mohlo by se vám líbit

0 Comments