MEMORIES | Prosinec 2016



Tak to máme letos opět za sebou. Vždy se na Vánoce moc těším a pak jsem ráda, že je to za mnou. Protože to jsou pořád samé návštěvy, samé nutné telefonování a namísto klidu, který si všichni přejeme, je to vlastně doba neklidu :D Celkem vzato to ale bylo všechno fajn. Táta sice chyběl, ale zvládly jsme to s maminkou skvěle. Já ještě na Štědrý den pekla vánočku a dělala medovníkové kuličky, protože jsem salát i řízky měla všechny připravené a tak byl časový prostor. A jestli se mne budete ptát na Zlaté prasátko, tak ne. Ne! My ho prostě nikdy neuvidíme, protože nechceme :D 




















Vše z Notino.cz =)















Doufám, že jste si užili překrásné Vánoce. Všem, kteří v této době přišli o někoho
ze svých blízkých, vzkazuji: "Myslím na vás!"

Mějte se rádi, dělejte si v životě jen radost a žijte!



Odkazy:

5 komentářů:

  1. Ten sníh vám závidím, tady nenasněžilo nic :(. A knížku od Zuzky jsem dostala od šéfů a od Tebe jsem pak dostala taky, takže ten program na 30 dní si budu zapisovat rovnou do Tvého zápisníku :).

    OdpovědětVymazat
  2. Máte to tam nádherné! :) A 11 minút od Coelha mám neskutočne rada. Je to trošku dosť atypická kniha, ale musím povedať, že mňa chytila za srdce. Ale radšej mám od neho Bridu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné dárečky :) u nás taky výjmečně po x letech na Vánoce sněžilo, sice jen trošku, ale aspoň něco :) na Vánočku se vždy těším celý rok a taky jsem si ji patřičně vychutnala, moje mamka dělá tu nejlepší, jakou jsem kdy jedla :) taky jsem chtěla NutriBullet, ale nakonec to vyhrál mixér se sklenenou nádobkou :)
    Jinak přeju hodně štěstí a zdraví do nového roku :) a taky moře úspěchů :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já zbožňuji tyhle povánoční články plné fotek, člověk tak může nahlédnout do domovů a zvyků oostatních. Věřím, že jste si u vás Vánoce krásně užili. Ty medovníkové kuličky vypadají vážně skvěle. Mňam. A jsem ráda, že naše rodina není jediná, která nemá sladěné příbory. :-) Moc hezký článek. PS: Ty santovské náušničky jsou boží... :-)

    OdpovědětVymazat