MEMORIES | Leden 2017


Tohle byl skvělý den. Bojkotovala jsem všechno. Trénink, třídní schůzky, cvičení - jen proto, abych viděla ty vysmáté obličeje svých dětí v té haldě sněhu, kterou si snad ještě neužily a kdo ví, kdy zase někdy užijí. Nechali jsme s přítelem telefony doma a šlo se na kopec. 

Musím říct, že tedy příliš ideální počasí nebylo ツ Chumelilo jak blázen a foukalo, ale děti to nijak nevnímaly a my se s přítelem střídali při tahání Elišky na kopec, takže jsme též byli zahřátí. 

Když jsme se dostali před barák, nastala koulovačka, byla spousta srandy, měli jsme sníh úplně všude. Já to asi omarodím, protože kolik se mi ho dostalo za bundu na záda - no, hodně!

Zasněžený trávník jsme úplně rozvalchovali, ještě teď byste tam možná našli spoustu andělíčků :) No i když, vzhledem k tomu větřisku a té hromadě sněhu, co pořád padá, tam budem muset ty andělíčky zítra znovu udělat ツ

A kdy jste vy naposledy šli blbnout ven? Na úkor všem povinnostem? 









3 komentáře:

  1. Hmmm... ja teď ujizdim na másle z Marks & Spenceru. Arasidy, lesů a pekany, 99% ořechů. Jedná sklenka s dětmi padla asi za tři dny :-D doporucuju ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bety, másla jsou moje čokolády :D nemusím čokošku, ani sladké, i když si občas zobnu, ale oříšková másla jsou to pravé "zlo" :D

      Vymazat