Grepové Crostini


Dnes vám přináším recept nerecept.. no, spíše takovej objev, kterého se nemohu nabažit!
Abych byla upřímná, nemám ráda grep. Ani avokádo, ale tahle kombinace byla bezkonkurenční :)


Opečte si plátky celozrnné bagetky. Na chviličku v troubě, aby křupaly.
Dá se tak skvěle zužitkovat starší pečivo. Nechte vychladnout.
Naneste vrstvu kozího sýru (je dražší, tak pokud nechcete příliš investovat,
dobře poslouží i Gervais nebo Lučina).
Dejte plátek avokáda, na něj měsíček červeného grepu (pouze dužinu)
a pokapejte medem. Ten je zcela volitelný, mně osobně těch pár kapek
vytvoří skvělý kontrast s hořkostí grepu.

Chuťově nářez :)



Share on Google Plus

♡ Kristina Cechova

    Komentáře čtenářů
    Facebook komentáře

1 komentářů :