Moje tělo: online koučink - den 1 (Úvod, motivace.)


Dnes je den D. Dnes se začneme prvními krůčky pomalinku přibližovat svému snu. Všichni chceme dobře vypadat. Všichni chceme vypadat vždy o malý kousek lépe, než je tomu momentálně. A protože i já jsem bojovnice za hezčí a zdravější tělo, ráda bych, aby ses připojila a šla do toho se mnou. 

Čeká nás měsíc objevování pro tebe nových věcí. Během následujících 30 dní se dozvíš spoustu nových informací, ze kterých ti půjde hlava kolem. Ale vše má svá pozitiva a tak věř, že ti tyto informace pomohou mnohé usnadnit. Tvůj výšlap na vrchol bude snadnější, když se budeš řídit základními pravidly a nebudeš dělat z hubnutí, zdravé stravy a cvičení přílišnou vědu. V jednoduchosti je síla. Opravdu :-)

Nebudu se dlouze vypisovat. V ruce (možná) držíš moji knihu Moje tělo: koučink a k tomu ti každý den přinesu nějaké to motivační či povídací video s nápady, úkoly, radami a inspiracemi. 

Dnešní video má za cíl vás motivovat do začátku :)



6 komentářů:

  1. vzhůru do toho,půl je hotovo :-) Díky moc...

    OdpovědětVymazat
  2. Páni...tohle všechno ti určitě muselo dát obrovskou práci vymyslet - takže před tebou opravdu smekám! :) Já už jsem se do toho dnes taky konečně opřela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moje milá, i přes veškeré konverzace spolu a Tvou velkou pomoc...opět stojím na začátku... po dlouhodobé nemoci, zlomené ruce a problémům ve škole, se vracím zpět... a je to jen pouze díky Tobě, nechce se mi... vůůbec, ale když Tě vidím a slyším...:) jseš to Ty moje motivace...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatko, držím palce. Nebude to snadné, ale určitě jsi bojovnice. Hlavně pamatuj. Kdykoli je člověk unavený (fyzicky nebo psychicky), je dobré si odpočinout, nemusí hned kvůli tomu se vším přestat :) Tak se drž a když to půjde, dle svých možností a vnitřní síly bojuj :)

      Vymazat