Moje tělo: online koučink - den 11 (Pufované výrobky a co dělat, když zdravá strava nechutná.)


Pro dnešní video jsem si vybrala čtyři různá témata, ale nakonec jsem z hodiny a půl materiálu byla nucena udělat dva díly, takže dnes na téma: pufované výrobky a co dělat, když zdravá strava nechutná, a zítra se podíváme na můj názor na detoxy a na to, jak se dívám na problematiku "hubnutí ve 20 vs ve 40 letech". Přišlo mi to jako zajímavé téma od jedné z vás, tak jsem to použila :)



Dnes byste měli mít, vy, co jste se do toho pustili hned, výzvu z devátého dne ukončenou :) Zvládli jste ji? Nebo jste přerušili a teď začínáte znovu od začátku? Kdo vydržel? :)

Než se s vámi rozloučím, zde máte malý typ na potraviny, kterých bychom si právě v zimě měli dopřávat :) Když to člověk rychle projde, pochopí, že jsou to samé potraviny s vitaminem C :)


Mějte překrásný den a zítra u dalšího dílu, tentokrát u pokračování toho dnešního,
se na vás budu opět těšit!


7 komentářů:

  1. Ja som si vyzvu koli bolesti chrbta musela posunut, takze dnes som na druhom dni, sladke uplne super, vobec ho nepotrebujem, cviky mi tiez idu takze fajn :)

    Posledne jedlo ktore som zjedla bol flapjack jahodovy dzem, ktory som rano kupila a urobila som si radost aj jahlovymi pukancami a chia raw tycinkou tak som zvedava.

    A co sa tyka novych receptov z internetu, snad to mozu byt aj recepty z tvojej knihy a to konkretne mam navareny veprovy eintopf, akurat ho zachvilu budem obedovat, musim povedat ze sa skvele podarilm neskutocna lahoda, takze hned ako dojdem domov, zapisujem do knihy

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kristinko,
    Co si myslíš o křehkých plátcích např. pohankových nebo kukuřičných? Je to v jednom pytli s pufovanými nebo jsou OK?
    Děkuji
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. AHoj MArti, kukuřičné plátky se prodávají se stejným cílem jako ty rýžové a pšeničné ppufované výrobky. Tedy jako dietní a vhodné do diety. Je tomu přesně naopak. Mají vysoký glykemický index a pokud se nekombinují s dostatečným množstvím vlákniny nebo bílkoviny, tak to je atak na hlad.
      Pohankové neznám, ale koukala jsem na složení u výrobce (BonaVita) a pohanka se asi prošla kolem pouze :) Hlavními složkami je rýžová mouka a kukuřice (opět). Drasticky málo bílkovin i vlákniny obsahují = hladová potravina. Pokud mohu doporučit tak raději knackebroty z žitné mouky. Kupuji si je také občas a nedám na ně dopustit. :)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Děkuji moc, dojím zásobu společně s bílkovinami a zeleninou, a už za něco nebudu vyhazovat peníze 😉

      Vymazat