Moje tělo: online koučink - den 13 (Jak to je doopravdy s tím 'časté porce zrychlují metabolismus'?


Všechny vás zdravím a hned se jdu omluvit za dvě věci. Za pozdní video a za to, že tu dnes bude jen video :D Bohužel jsem si toho s koučinkem naložila opravdu hodně. Na jednu stranu mne těší, že se na mne obracíte s dotazy, na stranu druhou, tím, že neustále jen datluji (jak poslední dobou poznamenává můj přítel), tak nestíhám to kolem. Takže video jsem byla nucena editovat až dnes večer a abych to stihla skutečně ještě dnes večer, tak jsem nucena nic jiného nevymýšlet :D

Nicméně, myslím si, že dnešní téma moc řečí kolem nepotřebuje a že vše, co jsem chtěla, je pokryto ve videu. No, ono mi beztak možná něco uniklo, pokud na to někdo z vás kápne, tak se ptejte do komentářů nebo do mejlu. Slíbila jsem vám, že tu celý měsíc budu pro vás, tak zatím slib držím a činím. Odpověděla jsem na všechny mejly a zprávy doposud. Kdo odpověď neobdržel, tak mi jeho zprávička nepřišla. (I když viním svoji spam složku, kam se toulají občas i objednávky na knížku Moje tělo: koučink :D )

Mimochodem, abych vám takto k večeru alespoň trošinku zlepšila náladu a vyrovnala ono možné zklamání, že dnešek byl takový prázdný :), mám pro vás novinku a tou je, že pracuji na knize Koučink v kuchyni. Původně mělo jít o pokračování prvního dílu knihy, kterou vlastníte, s podnázvem "Master", ale zjistila jsem, že spoustu připravených témat právě pro "master" knihu, byla ohledně stravování, metod stravování, kuchyně, potravin, takže není důvod, proč knize nedát výstižnější název :) Tudy se bude má cesta ubírat nyní :)

Mějte krásný zbytek večera a ráno se uvidíme u dalšího videa. Už ho mám pro vás připravené :)



3 komentáře:

  1. Pecka, zrovna toto jsem nedávno řešila, tak děkuji za osvětu.

    OdpovědětVymazat
  2. Chtela bych se zeptat, jestli se neda knizka Moje telo:koucink ziskat nejak v .pdf. Ziju v USA, kniha by sem sla mesic i vic (na jeden balicek z CR cekam uz od 2.12.). Nemam problem za ni zaplatit jako za tistenou verzi. Diky za odpoved.
    Lida

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neni to problem. Napis mi, prosim, na muj mejl kris.cechova@gmail.com, domluvime se. E-verzi knihy mám pro zahraniční čtenářky už připravenou :)

      Vymazat