Moje tělo: online koučink - den 2 (Co může bránit hubnutí.)



Vítám tě u druhého dne motivačního koučinku s mojí knížkou Moje tělo: koučink. Máš připravený foťák a metr na měření tvých centimetrů? Pokud ano, pusť se do měření a focení. Své fotky si uschovej pro svou vlastní potřebu, naměřené centimetry vepiš do příslušné tabulky v knize a dnes bude také první den, kdy si budeš skutečně hlídat vše, co vložíš do pusy. Piš si do knihy v sekci pro zápisky svou dnešní snídani, oběd, večeři a svačinky. Nemusíš počítat kalorie, pokud nechceš, ale soustřeď se plně na vhodné potraviny. Jejich seznam je také v knize. 

A teď se už podívej na dnešní video o tom, co všechno může brzdit hubnutí.



8 komentářů:

  1. Kristinko, mě nejde spustit video, píše to toto video je soukromé. Jinak díky moc za to co děláš. Pevně doufám, že je toto můj už úplně poslední začátek-víc dětí už opravdu nee :-). Malej bude mít v pátek 3 měsíce tak začínám, jdu z obrovské váhy, tak jsem sama zvědavá kam se to povede s mojí hlavou dotáhnout :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kristy, ani mně nejde video spustit, ukazuje to stejné co EWE-"toto video je soukromé".

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, také mi ukazuje - soukromé. :-( Jdu vyzkoušet tyčinky. Nemám tolik ingrediencí jako Ty, ale neva, základ mám. ;-) Neznám jablečnou vlákninu, prosím, kde kupuješ? Moc Ti děkuji za rady a hlavně za Tvůj čas! D. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, ono to můžete tu směs namíchat z čehokoli :) ať se podaří :)

      Vymazat
    2. a tu jablečnou vlákninu jsem sehnala u nás ve zdravé výživě, ale jsem si jistá, že ji budou mít i na internetu tam, kde se zdravé věci prodávají. Třeba CountryLife ji má https://www.countrylife.cz/vlaknina-jablecna-250-g-country-life.

      Vymazat
  4. děvčátka, už to běží, pro mne překvapení, že to nešlo, mělo to být nastaveno správně, ale technika mne zradila zřejmě :D tak už je to ok :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak a müsli tycinky se mi pecou. Dekuju za inspiraci, uz ted jen z te vune mam radost.Sice jsem si to lehce upravila, protoze jsem nemela uplne vsechny stejne suroviny, ale verim ze budou dobre. A az se dopecou jdu cvicit :) Krasny den vsem. Peta

    OdpovědětVymazat
  6. ...z připravované e-knihy?😍... už se nemůžu dočkat 💗

    OdpovědětVymazat