Moje tělo: online koučink - den 20 (Honba za dokonalostí.)



Zdravím vás už u dvacátého pokračování online koučinku. Vybrala jsem si dnes pro vás téma, které je trošku spjato s tématem včerejším. A tím je docela vážná věc, která se nemusí týkat jen fitness světa, ale čehokoli, co někomu začne přerůstat přes hlavu. 

Tím je honba za dokonalostí. Touha po perfektnosti. 

Ženy mají své touhy a cíle. Tuhle chtějí něco zhubnout, tam chtějí vytvarovat zadeček, a v momentě, kdy se tak stane, si vlastně ani neuvědomí, že své mety dosáhly. Začnou toužit po dalších a dalších kilogramech, s páskou přes oči a se špunty v uších se honí za dalšími a dalšími cíli, protože to, po čem dříve toužily, už jim není dost dobré... zasvětí tomu všechen svůj čas, svoji existenci. Na úkor svého dosavadního života, svých koníčků, své rodiny, přátel...

Jak jednoduše se může z fitness stát posedlost? Mrkněte na video a nezapomeňte při své cestě za hezčím a zdravějším tělem žít. Prožitky, které za to stojí, na vás čekat nebudou.




2 komentáře:

  1. Tohle téma jsem právě potřebovala. Jsem naštěstí za tím nejhorším, ale k posedlosti za naprostou dokonalostí a stále lepšími výsledky se dá dostat velice snadno. Opravdu mě to na půl roku vyšachovalo z normálního života. Jenom jsem řešila jídlo, kalorie a cvičení. Zkazit náladu mi mohlo naprosto cokoli, byla jsem unavená a ztratila jsem menstruaci, ale já to nechtěla vidět. Kdyby mě rodina a přátele z toho hroznýho kolotoče nezachránili, nechci vědět, kde bych skončila :(. Díky, že upozorňuješ i na tohle a že si tomu věnovala samostatné video, je to pro mě hodně silný téma a doufám, že se nikdy k takovýmu stavu už zpět nevrátím. Nedá se to.

    OdpovědětVymazat