Moje tělo: online koučink - den 9 (Jak na tuk v břišních partiích?)


Chtěla bych vám tímto poděkovat za nápady při tvoření dalších témat. To dnešní málem ani nevzniklo, protože jestli mi něco dnes dávalo signály, že bych se na natáčení měla vyprdnout, byla to technika :D Nespolupracoval se mnou notebook, následně externí disk, pak jiný notebook, když jsem se po šesti hodinách konečně dočkala finálního videa, tak zase protestovalo wifi a já teď, když to píšu, vlastně vůbec nevím, kdy půjdu spát, protože za pár minut je už zítřek :)

Každopádně, k tomu všemu ještě prosím, abyste omluvili dnešní kvalitu videa, ale podařilo se mi natáčet až skoro večer a toho světla v pokoji je drasticky málo a můj video editor dělal, co mohl, aby z té hrůzy dostal to, co máte nyní před sebou :)

Dnešní video vzniklo na přání jedné čtenářky. Tématem je tedy problém většiny z nás a tím je ukládání tuku v břišní oblasti. Jak to, že právě tam se ten tuk ukládá tak rád a tak snadno :) Dacan jeden. Mrkneme na to, co bývá nejčastější příčinou.

A než se s vámi rozloučím, pak bych vám chtěla pogratulovat ke všem těm krásným centimetrům, kterým jste za celý předešlý týden dávali den po dni sbohem :) Mám z vás obří radost!!! Opravdu.





14 komentářů:

  1. Kristi a napises aj recept na tu horku cokoladu s kurkumou ?:)

    Ja som pila kedysi kazde rano kavu s kokosovym olejom, teraz uz iba caj a vodu, ale sem tam ju urcite zaradim, nejak mi kava vobec nechyba iba ked sa mi uz naozaj zatvaraju oci :)

    A na vyzvu sa tesim, dnes zacinam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatko, zapomněla jsem to tam poznačit, je v knize na stránce 130 :)

      Vymazat
  2. Velice zajímavé dnešní povídání. Já mám sice opačný problém, všechen tuk v zadku a ve stehnech, ale spostu nového jsem se alespoň dozvěděla. Děkuji a pěkný den i tobě💐

    OdpovědětVymazat
  3. Kristinko, vůbec mě nenapadlo, že to točíš aktuálně, myslela jsem, že to má nachystané a jenom postupješ :) toto je lepší, protože můžeš reagovat on-line (ale chápu, že technika se mnou nemusí souhlasit) :) výzvu přijímám, jenom dvojku měnín na brambůrky/klobásky, protože sladké nemám ráda a tudíž ho nejím ani nepiji :)... a téma super, ale i já jsem hruška, takže pas štíhlounkej a břicho žádné (ale jinak Kardashianka :) :) :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, ne všechno točím aktuálně, dost materiálu jsem měla připraveno dopředu, dost jsem smazala :D a ještě nějaké v záloze mám, ale potřebovala jsem mít tohle téma zrovna dnes, protože jsem ho slíbala. no, kdybych věděla, jak mne zrovna zradí technika :D

      ok, takže klobásky, brambůrky, beru tě za slovo :D

      Ano, zrovna typ postav jsem chtěla zmínit také, ale ačkoli jsem měla tahák, heslovitě poznámky, neuvedla jsem všechno, video mělo nakonec asi 35 minut :D takže i to, co jsem zmínila , jsem nakonec hodně osekávala. tak příště :)

      Vymazat
  4. Výzvu přijímám a děkuji za spoustu užitečných rad ve videu. Obzvláště přirovnání množství cukru pomocí lžičky jsem slyšela poprvé a rozhodně je pro mě přínosné.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, sice patřím mezi holky, které mají relativně malé bříško a velký zadek ale tohle video mne potěšilo jako všechny předchozí.
    Jsem nemocná a v podstatě už víc jak měsíc nemůžu nic moc dělat. Chřipka, pak zánět v lokti a jen co se mi loket začal lepšit, zase chřipka a s ní i zhoršení lokte. Do toho zkouškové, které sem v podstatě ze třetiny jen prospala.
    Tvoje videa a relaxační joga s Adrien mě ale drží tak nějak v dobré náladě a snažím se aspoň jíst zdravě a nepodléhat depresi, že je všechno na levačku. Za to moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
  6. Málem jsem dnes zapomněla nebo spíš do teď neměla čas na tvé výzvy...:-), mlsání jsem dnes samozřejmě žádné neměla, tak jen teď ještě před spaním jsem se vzpružila 30 sec Jumper jack( nebo jak se to píše ) a 15 kliky 😆

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. Jitko, vpravo zde na blogu je fotka knihy :) ta vás dostane na www.mojetelo.cz. Nebo nahoře kliknout na e-shop :)

      Vymazat
  8. Výzva přijata Kristu, jedu vzor, než sladkého a kliky na kolenou ;-) díky že to pro nás děláš :-) je to super!

    OdpovědětVymazat