Grilovaná růžičková kapusta

 

Odkrojíme tuhý konec růžičkové kapusty (100 g), nakrájíme na čtvrtinky, dáme do mísy, přidáme 100 g libového vepřového masa nakrájeného na malé kousky, osolíme, opepříme, zasypeme lžičkou sušeného česneku a „vykoupeme“ v 1 lžíci oleje. Zhruba 20 minut pečeme při 200°C, ale v závislosti na troubě hlídáme, aby se nám kapustičky i s masem nespálily. Po opečení dáme na talíř, podáváme se 100 g vařených brambor. Talíř zasypeme 25 g kukuřice, přidáme na kolečka nakrájenou půlku mrkve, ledový salát natrháme na kousky (libovolné množství) a přidáme 120 g předvařené (nebo sterilované) řepy.




Kalorie 492 kcal
Sacharidy 39 g
Bílkoviny 26 g
Tuky 25 g



0 komentářů

Děkuji za komentář :-)