MEMORIES | Červenec 2017


Moje boje o rodinu pokračují. Překonávám sama sebe a jedu jako robot. Dělám vše možné i nemožné, ale stačí to? Dnes vím, že i modré z nebe snesené na zlatém podnose by bylo málo. Protože ta chyba nebyla ve mně, jen se na to hrálo... někdo se přece musel cítit pod psa.

Práce na knize mne vyčerpává, ale smlouva je smlouva. Hlavně to neojebat na úkor člověka, který si postavil hlavu a neuměl se mnou prožívat moje sny. Jenže já byla zamilovaná a neviděla jsem správně. Naprosto jsem se smířila s tím, že je chyba ve mně. Až na to, že jsem nevěděla, co změnit. Byla jsem pořád stejně taková, jakou si mne on našel. Totální zmatenost v hlavě. A tak jsem si dala slib, že po knize všechny mé záliby a koníčky nechám. Hlavně ať je klid... Chyba!



21/7 Krásný letně modrý lak ColoRama (#52) jsem koupila v Tetě. Rimmel Rita Ora (#324 Fashion Heaven) dle mého seženete všude :) Oba laky ve dvou nánosech skvěle drží a od ColoRamy skutečně schne velmi rychle. Laky jsem si nanášela na balkóně a zrovna s tím krásným modrým jsem si musela dost pospíšit, jelikož mi schnul "pod rukama" :-)
Tracklist:
Cavalier & Ben Cristovao - Výheň

Přečteno:
Sotva dýchám | Rebecca Donovan



Žádné komentáře:

Okomentovat