Zuzka Light: kompletní průvodce



Zde najdete kompletní přehled a průřez fitness kariérou Zuzky Light včetně návodu, jak se stát členem její virtuální tělocvičny ZGYM. Rozdělila jsem její působení ve fitness do tří etap podle toho, kde a s kým zrovna působila. Vzhledem k množství práce, kterou Zuzka doposud odvedla, není přehled udělán dopodrobna. Věřím však, že si najdete, co potřebujete :)

***


BODYROCK (2008-2011)

Od založení fitness projektu pod názvem BodyRock.tv do jeho skončení natočila Zuzka, tipuji, kolem 1.000 různých videí (tréninky, coffee talks, recepty, fashion hauls, atd.) Já sama jich mám v archivu přehršel, ale spousta mi jich stále chybí. Původní tréninky jsou dnes k mání už, bohužel, pouze skrze fanouškovskou základnu na různých internetových serverech pro sdílení videosouborů. 


***

ZUZKA LIGHT & W.I.N. (2012-2014)

Dnes již zaniklá společnost byla kdysi zaměstnavatelem Zuzky nebo také Boba Harpera. Natáčela ve spolupráci s týmem dnes již všem známé ZWOW tréninky. Během tohoto období vznikla spousta dalších videí propagující její vydaná cvičební dvd, recepty, rady a tipy, později vznikla virtuální tělocvična ZGYM, kterou při ukončení spolupráce s WIN Zuzka převzala a nadále tvořila vlastním jménem. Spolupráce s WIN nebyla vždy jednoduchá, což po určité době hlasitě hlásala základna Zuzčiných fanoušků, kteří nebyli s jejich prací a propagací Zuzčina talentu příliš spokojeni. Během této doby natočila kromě jiného spoustu dalších tréninků, které jsou i dnes sporadicky k nalezení pouze skrze internetové servery sdílející videa. Za dva a půl roku Zuzka natočila pod křídly WIN tyto cvičební série a dvd:

Tréninky zdarma
Zwow (pouze díly 1-70, 100) online ZDE

ZGYM placené tréninky (od 10. června 2013)
Zwow (díly 71-99, 101-116) 
Zshred (46 tréninků) 
Zyoga (21 tréninků) 
ZBeginners (6 tréninků)
ZSpecial (4 tréninky) 
ZRopes (6 tréninků) (později vyšlo na DVD, viz níže)

ZGYM placené série
Lifted Butt Series (12 tréninků)
Summer Abs Series (12 tréninků)
Tabata Training (12 tréninků)
10 Week Arm Balance Challenge (10 tréninků) online ZDE
Guns & Pistols (9 tréninků)
Kettlebell Series (12 tréninků)
Yoga Cardio (3 tréninky) 

DVD programy
ZCUT Power Cardio Series (Jan 8, 2013)
ZCUT Power Yoga Vol. 1 (Apr 5, 2013)
ZCUT Power Strength Series (May 31, 2013)
ZCUT Six Pack Power Abs (Aug 13, 2013) 
ZCUT Zropes (Aug 20, 2013) TRÉNINK #1
ZCUT Power Yoga Vol. 2 (Sep 10, 2013)
ZCUT Kettlebell Start (Feb 13, 2014)


***


ZUZKA LIGHT PRODUCTIONS (2014-doposud)

Na podzim roku 2014 Zuzka převzala kompletní kontrolu nad vším ohledně své kariéry. Pod vlastní značkou pokračuje ve virtuální tělocvičně ZGYM, i když znovu téměř s nulovým počtem vlastních workoutů, jelikož o práva všech původních v té době přišla. Základna fanoušků se však přesto rozrůstá. Odhodlání a motivace jít si za svými sny ze Zuzky doslova sálá na obrazovce. Od té doby se její videa pravidelně objevují jak v ZGYM, tak i zdarma na její stránce. Průlomem je pravidelná spolupráce s bodybuilding.com, hostování při natáčení cvičebního dvd Jillian Michaels s názvem BodyShred. Neméně důležitým krokem v její kariéře je vysněné vydání knihy, která vyšla také v České i Slovenské republice (Fit za 15 minut denně - 2016, Ikar) a s tím spojená návštěva obou zemí v rámci propagačního turné. Současná ZGYM (leden, 2024) čítá více než 1.500 tréninků rozlišného zaměření, neměli bychom opomenout videa, která Zuzka (občas) sdílí zdarma na svém YT kanále

ZGYM tréninkové série
(virtuální tělocvična k lednu 2024 čítá téměř 60 tréninkových sérií s různým zaměřením, různých délek a různé náročnosti, Zuzka do každé ze sérií postupně přidává tréninky, aby žádná ze sérií nezůstala neaktivní)

nejpopulárnější
12 Minute Body Series
15 Minute Fat Burn
Arm Balance Challenge
Beginner Kettlebell
Black Diamond
Body Crush™
Bodyweight Beginner Series
Cardio Shred™
Guns and Pistols
JRC™
Kettlebell Workouts
Killer Legs
Legs Like a Dancer
Lifted Butt Series
Low Impact Full Body
Mobility Drills
Power Yoga
Stretch & Tone 
Summer Shred Series
a další

Tréninkovou sérii INTENSE WITH ZUZKA LIGHT v češtině, kterou natočila v roce 2018 a 2023 pro FitShaker, naleznete ZDE.

***

JAK PROBÍHÁ PLATBA A ČLENSTVÍ V ZGYM

Platba ve virtuální tělocvičně probíhá online. Při registraci/přihlášení stačí zadat platební údaje z vaší platební karty a hned máte vstup do ZGYM povolen. Do 24 hodin dostanete emailem potvrzení o zaplacení.

Platba probíhá automaticky každý měsíc, respektive vždy po měsíci ke dni, kdy jste platili poprvé (např. zaplatím 7. října, další platba bude stržena z vašeho účtu 7. listopadu). Ukončení členství je možné přímo v účtu na stránkách Zuzky.

K ukončení členství nedochází okamžitě, ale k datu, kdy vyprchá současné členství (např. zaplatím 5. září, členství ukončím 16. září, členství bude nadále probíhat až do 4. října a následující den již platba neproběhne).

Zadáte-li kód kristina_89616 při první objednávce ZGYM, dostanete váš první měsíc se slevou 50%.



***


Pokud tě zajímá můj přehled tréninků se Zuzkou, klikni na obrázek :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat