Ostravské zoo



Dnes mám pro své čtenáře pár fotek ze zoo v Ostravě. Užili jsme si s rodinkou opravdu neskutečně krásný den. Za nás jedno z nejhezčích zoo, které jsme zatím viděla. Překonalo i Lešnou, která na nás byla příliš roztahaná. Zde to mělo spád, žádná mrtvá místa. Naopak. I děti se vyřádily na dětských hřištích, kterých bylo po zoo vcelku dost :-) No, dost.. zkrátka tak akorát, když už bylo vidět, že si rodiče i děti pořebují trochu od chůze odpočinout. Navíc, zvířátka s námi a s foťákem opravdu spolupracovala. Koukala na nás do objektivu, předváděla se... prostě paráda :-)


Z 20 cm :-) Pochodoval před námi jak pan starosta.


Pěkný záběr. Ale krapet smutný podtext, když si na ceduli přečtete Proč nás není víc?


Koukala na mě snad půl minuty v kuse :-) Chvíli předtím hulákala takovým způsobem, že se návštěvníci sbíhali, co se to děje...


Přišel a normálně s sebou švihl o zem :-D Začali jsme se tam všichni smát a najednou se celej rozvalil a začal se mazlit s balonkem, kterej mu pak utekl.


Moje upatlaná láska :) 


Ledová tříšť u synka vyhrává za každé situace :) Prý lepší než zmrzlina!


Rychle za maminkou :-)


Byli jsme od nich asi metr a Eliška prostě zkonstatovala, že ten modrej je prostě dědeček :-)


Maminko Fufíííík, koukej... to je slonisko Fufííííík :D


Normálně jsme museli odstoupit tak metr dozadu, protože na nás natahoval krk a nějak jsme si říkali, sakra, co když ten roztomilej kukuč klame :D Nás klofne do frňáku a co pak :D Ke zvířátkům to chce mít zkrátka respekt :-)



... synek prý napodoboval toho pavouka :D

Žádné komentáře:

Okomentovat