Ahoj! :) Naprosto přesně si pamatuji, jak jsem se k Tobě na blog dostala, i si pamatuju, že jsem se hlásila do tuším měsíční výzvy? A posílala své fotky. Ušla jsi naprosto dokonalou a dlouhou cestu, proměnila sebe i blog, svůj život i vnímání. Sama můžu říct, že se za tu dobu, co jsem poprvé přišla na Tvůj blog pod štítkem "hubnutí s Jillian Michaels", se toho změnilo dost i u mě. Je to zvláštní se dívat takhle dozadu, že? :) Přeji jen to dobré a krásné zítřky!
Děkuji :) To jsi se mnou tedy už hodně dlouho :) A ano, člověk se mění a je to dobře :) Myslím, že by člověk měl během života projít mnoha změnami. Víc se tak o sobě naučí :)
Určitě. Taky jsem dělala karbanátky :D Chce to opravdu placku udělat, a klidně velkou a uplacát na tenko na tom plechu. Ono se to maso pak při pečení zcvrkne a má tendenci jít trošku "nahoru". Já do masa do hambáčů nedávám vejce ani mouku. Nechávám čistě jen mleté a koření (sůl, česnek, sladkou mletou papriku, mletý kmín, italské koření, petrželka sušená a majoránka. Osvědčilo se také koření na steak :))
5 komentářů
Ahoj! :) Naprosto přesně si pamatuji, jak jsem se k Tobě na blog dostala, i si pamatuju, že jsem se hlásila do tuším měsíční výzvy? A posílala své fotky. Ušla jsi naprosto dokonalou a dlouhou cestu, proměnila sebe i blog, svůj život i vnímání. Sama můžu říct, že se za tu dobu, co jsem poprvé přišla na Tvůj blog pod štítkem "hubnutí s Jillian Michaels", se toho změnilo dost i u mě. Je to zvláštní se dívat takhle dozadu, že? :) Přeji jen to dobré a krásné zítřky!
OdpovědětVymazatDěkuji :) To jsi se mnou tedy už hodně dlouho :) A ano, člověk se mění a je to dobře :) Myslím, že by člověk měl během života projít mnoha změnami. Víc se tak o sobě naučí :)
VymazatMůžete mi prozradit tajemství placateho hambáče? Mně se vždycky vytvoří karbanátek :-(
OdpovědětVymazatUrčitě. Taky jsem dělala karbanátky :D Chce to opravdu placku udělat, a klidně velkou a uplacát na tenko na tom plechu. Ono se to maso pak při pečení zcvrkne a má tendenci jít trošku "nahoru". Já do masa do hambáčů nedávám vejce ani mouku. Nechávám čistě jen mleté a koření (sůl, česnek, sladkou mletou papriku, mletý kmín, italské koření, petrželka sušená a majoránka. Osvědčilo se také koření na steak :))
VymazatDekuji. Já nikdy nedávnem do mletého mouku a do hambáče ani vejce. Tak příště zplacatim ještě víc :-)
VymazatDěkuji za komentář :-)