2019 | Září 27

By pátek, září 27, 2019


Skvělá hořká čokoláda s malinami od jedné paní na pochůzce :) Někteří si těch pošťáků prostě ještě váží :) 

Mohlo by se vám líbit

5 Comments

  1. Ahoj! :) Naprosto přesně si pamatuji, jak jsem se k Tobě na blog dostala, i si pamatuju, že jsem se hlásila do tuším měsíční výzvy? A posílala své fotky. Ušla jsi naprosto dokonalou a dlouhou cestu, proměnila sebe i blog, svůj život i vnímání. Sama můžu říct, že se za tu dobu, co jsem poprvé přišla na Tvůj blog pod štítkem "hubnutí s Jillian Michaels", se toho změnilo dost i u mě. Je to zvláštní se dívat takhle dozadu, že? :) Přeji jen to dobré a krásné zítřky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) To jsi se mnou tedy už hodně dlouho :) A ano, člověk se mění a je to dobře :) Myslím, že by člověk měl během života projít mnoha změnami. Víc se tak o sobě naučí :)

      Vymazat
  2. Můžete mi prozradit tajemství placateho hambáče? Mně se vždycky vytvoří karbanátek :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě. Taky jsem dělala karbanátky :D Chce to opravdu placku udělat, a klidně velkou a uplacát na tenko na tom plechu. Ono se to maso pak při pečení zcvrkne a má tendenci jít trošku "nahoru". Já do masa do hambáčů nedávám vejce ani mouku. Nechávám čistě jen mleté a koření (sůl, česnek, sladkou mletou papriku, mletý kmín, italské koření, petrželka sušená a majoránka. Osvědčilo se také koření na steak :))

      Vymazat
    2. Dekuji. Já nikdy nedávnem do mletého mouku a do hambáče ani vejce. Tak příště zplacatim ještě víc :-)

      Vymazat